❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

BCN CITY BALLET

El projecte que presentem té com a objectiu promocionar BCN CITY BALLET. BCN CITY BALLET es una companyia formada pels ballarins guanyadors del CERTAMEN INTERNACIONAL DE DANSA CIUTAT DE BARCELONA seleccionats per un jurat internacional presidit pel conegut ballarí del American Ballet Julio Bocca.

Georgina Rigola

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
2
Aportacions
120€
De 3.500€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

El projecte

D'un any per un altre BCN City Ballet Project passa a ser BCN City Ballet. Després de l'èxit de la primera edició podem dir orgullosos que el projecte s'ha convertit en una realitat.

Arts Project Associació, té com a principal objectiu la projecció de les arts escèniques i el patrimoni cultural, utilitzant les arts escèniques com a plataforma per llançar al món professional a futurs ballarins o artistes i fomentar, en l’artista i en el públic en general, l’apropament i el respecte vers l’art, la cultura i el patrimoni cultural.

El projecte que presentem té com objectiu promocionar BCN City Ballet.

BCN City Ballet és una formació amb els ballarins guanyadors del Certàmen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona seleccionats per un jurat internacional presidit pel gran ballarí del American Ballet de Nova York Julio Bocca.

L’espectacle consisteix en una gran creació de Ramon Oller on canta Marina Rosell en directe, titulada LA MALA.

Les coreografies són peces úniques creades especialment per aquest gran premi, un projecte de formació, internacional i únic.

L’espectacle te una duració de 70 minuts dividits en dues parts amb un descans de 15 minuts.

L’espectacle està format pels 9 millors ballarins guanyadors del Certamen, que han estat seleccionats pel jurat internacional. Una formació, procedent de Argentina, Brasil, Italia.. que ja esta treballant per estrenar a les festes de la Mercè i fer un recorregut per algunes ciutats de Catalunya, Italia, Irlanda i Nova York.

Volem apropar els ballarins a l’entorn professional, seguin tot el procés creatiu de l’espectacle amb un intercanvi cultural. És un projecte únic, de formació i d’intercanvi cultural amb una gran projecció internacional.

Les entitats participants en aquest projecte, tindran el logotip a la nostra web, www.certamenciutatdebarcelona.com, com a entitat col·laboradora.

A què destinarem les vostres aportacions?

Els diners que aconseguim aniran destinats a cobrir les despeses de viatges i allotjament, així com les vostres recompenses. Però si ens ajudes a superar els 3500 € podrem destinar-los a:
• Coreografies
• Vestuari
• Publicitat i difusió.
• Material fungible.

La vostra ajuda és molt important per ajudar a aquests futurs artistes a què tinguin una oportunitat i puguin començar la seva carrera professional.

Calendari previst

Agost: arribada dels diferents països i començar els assajos, coreografies i producció de vestuari.

Calendari d'actuacions de la companyia:

Setembre: Assajos i actuacions al Teatre SAT! i les Festes de la Mercé

  • 13 de setembre a les 19.00h en el SAT! Sant Andreu Teatre (c/ de Neopàtria, 54, Barcelona)

  • 19 de setembre a les 19.15h, festes de la Mercè (Parc de la Ciutadella, Passeig de Til.lers, Barcelona)

  • 20 de setembre a les 19.15h, festes de la Mercè (Parc de la Ciutadella, Passeig de Til.lers, Barcelona)

  • 23 de setembre a les 19.15h, festes de la Mercè (Parc de la Ciutadella, Passeig de Til.lers, Barcelona)

Octubre i Novembre: gira en teatres de Catalunya, Itàlia Irlanda i Nova York.

  • 17 de octubre a las 21.00h en el Teatro de Cornellá (c/ Albert Einstein, 51, Cornellà del Llogrebat)

  • 24 de octubre a las 08.00PM-10.00PM en Salvatore Capezio Theater – New York

  • 25 de octubre a las 04.00PM-06.00PM en Salvatore Capezio Theater – New York

  • 06 de noviembre a las 20.00h en el Teatro Bescanó (C/ Major, 29, Bescanó – Girona)

  • Dates pendents de confirmar al Novembre, a las 18.00h al Teatre de Vinarós

  • Dates pendents de confirmar al Novembre, a las 18.00h al Teatre de Sarrià (c/ del Pare Miquel de Sarrià, 8, Barcelona)

Desembre: Tornada als seus països d'origen, i comencem a treballar en la nova edició.

Nota de recompenses

El lliurament de les recompenses als mecenes es realitzarà un cop finalitzada la campanya de crowdfunding, que será a partir del 17 d'Octubre.

Podran escollir entre les actuacions posteriors al 17 d'Octubre, dels mesos d'Octubre i Novembre i/o els assajos a partir de la mateixa data que tenen lloc a diari a les instal·lacions de BARCELONA DANCE CENTER (C/Maria Barrientos 18-20 Barcelona).

Els mecenes són part fonamental del nostre projecte, per això hem creat un Club de mecenes per comunicar-nos amb vosaltres i oferir-vos informació i descomptes en totes les nostres activitats.

Els patrocinadors de l'espectacle podran comptar amb un espai per a la publicitat de la seva empresa o marca, en el cas de particulars posarem el seu nom associat a una fotografia de l'espectacle.

Nosaltres ens posarem en contacte per explicar-vos les característiques i dimensions de l'espai publicitari en cada un dels suports i resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir.

Les entrades per veure l'espectacle s'han de sol·licitar amb antelació (mínim 7 dies), i estan subjectes a la disponibilitat en la data sol·licitada.

L'assistència als assajos s'ha de notificar amb 2 díes d'antel.lació.

Links

Pots realitzar qualsevol consulta directament al correu:

[email protected]

Facebook
Twitter
Web

Vídeos:
BCN City Ballet (2014)
BCN City Ballet Project "Festes de la Mercè")

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies