❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Fes Painomi

“Necessitàvem fer alguna cosa per no estancar-nos, per seguir il·lusionades pel que fem i perquè tota la feina realitzada durant tants mesos pogués veure la llum i ser escoltada”. El que ens uneix és la música i volem fer-la arribar fins on sigui possible.

Les Painomi

Un proyecto de

Categoría

Pop / Folk

Creado en

0
segundos
79
Aportaciones
4.066€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Qui som?

Nosaltres som les Painomi. Quatre noies sota el nom d'unes postres japoneses que des de fa quatre anys s’ha convertit en l’aliança del nostre grup musical. La nostra proposta és una mica peculiar, podríem definir-la com a pop-folk amb tons clàssics i ritmes tribals.

Podria ser pitjor, podria ploure

Aquest últim any hem enregistrat un nou projecte, que hem titulat, “Podria ser pitjor, podria ploure”. Es tracta d’un recull de 10 temes propis en català, que intenten ser un mirall d’experiències quotidianes, totes d’un caire desafortunat. La particularitat d’aquestes lletres és que ja siguin històries verídiques personals o històries inventades, són permeables a totes les persones, per tant és un convit a reviure vivències i emocions amb la nostra companyia.

Amb aquest projecte volem obrir una nova etapa, acomiadant amb nostàlgia un primer treball amortitzat durant dos llargs anys. Aquest àlbum compta amb composicions més treballades, nous sons i ritmes més propers. Aquesta vegada hem intentat que el disc sigui una única història i que totes les cançons puguin ser complementades les unes amb les altres, com si un fil conductor les unís.

El més interessant d’aquest disc, per nosaltres, és la sensació que cadascú pot fer seva cada cançó, i és el missatge més bonic que podem aconseguir amb la música.

On hem enregistrat el disc?

El nou projecte ha estat gravat als estudis de Can Pardaler i Blind Records, sota la producció musical de Marc Cros, així com de David Rossell i Valen Nieto. Amb la nostra formació acústica habitual (dues veus, violí i piano) i diferents col·laboracions entre elles la d’en Pere Jou ( Quart Primera ).

Painomi és un projecte diferent

Tant per les seves composicions com per les idees que s’amaguen darrera les lletres; es tracta d’un grup format exclusivament per noies, que busquen uns directes seriosos però íntims, on despullem l’anima del grup amb temes propis i ho acompanyem de versions.

Una de les versions va ser guanyadora en el darrer concurs dels Amics de les Arts “Amics Versions II” “ciència-ficció”.

Campanya de crowdfunding

Aquesta campanya té com a objectiu recaptar 3000€, que es destinaran a finançar els costos de difusió i els mitjans tècnics necessaris per garantir un projecte d’alta qualitat i que pugui estar a totes les plataformes físiques i digitals de Catalunya i més enllà. En aquests moments la fase de producció està finalitzada en un 100%; tots els costos de producció han estat assumits per Painomi. Però el projecte té uns costos que s’han de cobrir més enllà de la producció del disc; disseny gràfic, equipament tècnic de fotografia, il·luminació i so dels directes i nous instruments, per als quals és necessari trobar una font de finançament. Per això busquem el suport i la implicació de mecenes que ens ajudin a fer-lo realitat.

Si aconseguim l’objectiu previst, les recompensen veurien la llum entre el gener o febrer, depenent sempre de l’estrena del disc.

Us deixem els links de les xarxes socials perquè pogueu conèixe'ns més:
Facebook
Instagram
Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies