Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2018!

Fes Painomi

“Necessitàvem fer alguna cosa per no estancar-nos, per seguir il·lusionades pel que fem i perquè tota la feina realitzada durant tants mesos pogués veure la llum i ser escoltada”. El que ens uneix és la música i volem fer-la arribar fins on sigui possible.

Les Painomi

Un proyecto de

Categoría

Pop / Folk

Creado en

0
segundos
79
Mecenas
4.066€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Qui som?

Nosaltres som les Painomi. Quatre noies sota el nom d'unes postres japoneses que des de fa quatre anys s’ha convertit en l’aliança del nostre grup musical. La nostra proposta és una mica peculiar, podríem definir-la com a pop-folk amb tons clàssics i ritmes tribals.

Podria ser pitjor, podria ploure

Aquest últim any hem enregistrat un nou projecte, que hem titulat, “Podria ser pitjor, podria ploure”. Es tracta d’un recull de 10 temes propis en català, que intenten ser un mirall d’experiències quotidianes, totes d’un caire desafortunat. La particularitat d’aquestes lletres és que ja siguin històries verídiques personals o històries inventades, són permeables a totes les persones, per tant és un convit a reviure vivències i emocions amb la nostra companyia.

Amb aquest projecte volem obrir una nova etapa, acomiadant amb nostàlgia un primer treball amortitzat durant dos llargs anys. Aquest àlbum compta amb composicions més treballades, nous sons i ritmes més propers. Aquesta vegada hem intentat que el disc sigui una única història i que totes les cançons puguin ser complementades les unes amb les altres, com si un fil conductor les unís.

El més interessant d’aquest disc, per nosaltres, és la sensació que cadascú pot fer seva cada cançó, i és el missatge més bonic que podem aconseguir amb la música.

On hem enregistrat el disc?

El nou projecte ha estat gravat als estudis de Can Pardaler i Blind Records, sota la producció musical de Marc Cros, així com de David Rossell i Valen Nieto. Amb la nostra formació acústica habitual (dues veus, violí i piano) i diferents col·laboracions entre elles la d’en Pere Jou ( Quart Primera ).

Painomi és un projecte diferent

Tant per les seves composicions com per les idees que s’amaguen darrera les lletres; es tracta d’un grup format exclusivament per noies, que busquen uns directes seriosos però íntims, on despullem l’anima del grup amb temes propis i ho acompanyem de versions.
Una de les versions va ser guanyadora en el darrer concurs dels Amics de les Arts “Amics Versions II” “ciència-ficció”.

Campanya de crowdfunding

Aquesta campanya té com a objectiu recaptar 3000€, que es destinaran a finançar els costos de difusió i els mitjans tècnics necessaris per garantir un projecte d’alta qualitat i que pugui estar a totes les plataformes físiques i digitals de Catalunya i més enllà. En aquests moments la fase de producció està finalitzada en un 100%; tots els costos de producció han estat assumits per Painomi. Però el projecte té uns costos que s’han de cobrir més enllà de la producció del disc; disseny gràfic, equipament tècnic de fotografia, il·luminació i so dels directes i nous instruments, per als quals és necessari trobar una font de finançament. Per això busquem el suport i la implicació de mecenes que ens ajudin a fer-lo realitat.

Si aconseguim l’objectiu previst, les recompensen veurien la llum entre el gener o febrer, depenent sempre de l’estrena del disc.

Us deixem els links de les xarxes socials perquè pogueu conèixe'ns més:
Facebook
Instagram
Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

0 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

2€
1 mecenas

PACK SOLIDARI: amb aquest pack aconseguiràs que a les Painomi els hi neixi un somriure d'orella a orella

5€
4 mecenas

PACK MECENES: El teu nom als agraïments del disc i una abraçada cada cop que ens creuem.

8€
3 mecenas

PACK IMPACIENT: El teu nom als agraïments del disc + Descàrrega on-line de dos temes del nou disc un cop hagi finalitzat el Verkami + Entrega del disc físic el dia de la presentació del concert.

10€
8 mecenas

PACK DESCÀRREGA 10: El teu nom als agraïments del disc + Descàrrega on-line de dos temes del nou disc, un cop hagi finalitzat el Verkami + Entrega del disc físic el dia de la presentació del concert + Descàrrega de les lletres un cop hagi finalitzat el Verkami

15€
8 mecenas

PACK ANTICIPAT: El teu nom als agraïments del disc + Descàrrega on-line de dos temes del nou disc, un cop hagi finalitzat el Verkami + Descàrrega de les lletres un cop hagi finalitzat el Verkami + Entrega del disc físic una setmana abans de la publicació oficial signat i dedicat per les quatre membres del grup

20€
13 mecenas

PACK DISC FÍSIC SIGNAT: El teu nom als agraïments del disc + Descàrrega digital del disc un cop finalizat el Verkami + Disc físic una setmana abans de la publicació oficial signat per les quatre + Pin fet a mà per nosaltres

25€
8 mecenas

PACK HANDMADE: El teu nom als agraïments del disc + Descàrrega on-line de l’àlbum sencer un cop hagi finalitzat el Verkami + Descàrrega de les lletres un cop hagi finalitzat el Verkami + Entrega del disc físic una setmana abans de la publicació oficial signat i dedicat per les quatre membres del grup + Un pin del grup fet a mà per les Painomi + Samarreta oficial del grup

35€
2 mecenas

PACK EQUIPAMENT: El teu nom als agraïments del disc + Descàrrega on-line de l’àlbum sencer un cop hagi finalitzat el Verkami + Descàrrega de les lletres un cop hagi finalitzat el Verkami + Entrega del disc físic una setmana abans de la publicació oficial signat i dedicat per les quatre membres del grup + Un pin del grup fet a mà per les Painomi + Samarreta oficial del grup + Dues entrades pel concer d’estrena

40€
13 mecenas

PACK MERCHANDISING COMPLET: El teu nom als agraïments del disc + Descàrrega digital del disc i les lletres un cop finalitzat el Verkami + Disc físic una setmana abans de la publicació oficial signat per les quatre + Un pin fet a mà per nosaltres + Una bossa handmade + Una samarreta oficial del grup + Dues entrades per l'estrena

50€
8 mecenas

PACK ASSAIG: El teu nom als agraïments del disc + Descàrrega digital del disc i les lletres un cop finalitzat el Verkami + Disc físic una setmana abans de la publicació oficial signat per les quatre + Un pin fet a mà per nosaltres + Una bossa handmade + Una samarreta oficial del grup + Et convidem a un assaig nostre el dia que vulguis, i si t’animes pots tocar amb nosaltres.

70€
1 mecenas

PACK “CITA A CIEGAS”: El teu nom als agraïments del disc + Descàrrega on-line de l’àlbum sencer un cop hagi finalitzat el Verkami + Descàrrega de les lletres un cop hagi finalitzat el Verkami + Entrega del disc físic una setmana abans de la publicació oficial signat i dedicat per les quatre membres del grup + Un pin del grup fet a mà per les Painomi + Samarreta oficial del grup + Una bossa handmade del projecte “Podria ser pitjor, podria ploure” + Dues entrades per venir al concert d’estrena + Oportunitat de gaudir d’un dia amb les Painomi i un col·loqui sobre la producció, el significat i l’experiència que recull aquest projecte.

100€
5 mecenas

PACK FAN: El teu nom als agraïments del disc + Descàrrega digital de disc i de les lletres un cop finalitzat el verkami + Disc físic una setmana abans de la publicació oficial signat per les quatre + Un pin fet a mà per nosaltres + Una bossa handmade + Una samarreta oficial del grup + Concert acústic per aquells mecenes que hagin participat en aquest pack + Podràs estar amb nosaltres el dia de presentació del concert i et farem pujar a l’escenari per agrair-te el teu super mecenatge

150€
2 mecenas

PACK SUPER-FAN: El teu nom als agraïments del disc + Descàrrega on-line de l’àlbum sencer un cop hagi finalitzat el Verkami + Descàrrega de les lletres un cop hagi finalitzat el Verkami + Entrega del disc físic una setmana abans de la publicació oficial signat i dedicat per les quatre membres del grup + Un pin del grup fet a mà per les Painomi + Samarreta oficial del grup + Una bossa handmade del projecte “Podria ser pitjor, podria ploure” + Dues entrades per venir al concert d’estrena + Concert privat al menjador de casa teva + En el concert d’estrena et farem pujar a l’escenari per tal d’agrair-te la col·laboració.

250€
0 mecenas

PACK SUPER- MECENES: El teu nom als agraïments del disc + Descàrrega on-line de l’àlbum sencer un cop hagi finalitzat el Verkami + Descàrrega de les lletres un cop hagi finalitzat el Verkami + Entrega del disc físic una setmana abans de la publicació oficial signat i dedicat per les quatre membres del grup + Un pin del grup fet a mà per les Painomi + Samarreta oficial del grup + Una bossa handmade del projecte “Podria ser pitjor, podria ploure” + Dues entrades per venir al concert d’estrena + Concert privat al menjador de casa teva + En el concert d’estrena et farem pujar a l’escenari per tal d’agrair-te la col·laboració + Creació de dos temes exclusius per tu + Rebràs les noticies abans de la seva publicació la resta de les nostres vides

500€
3 mecenas

PACK “SALVANS LA VIDA”: El teu nom als agraïments del disc + Descàrrega on-line de l’àlbum sencer un cop hagi finalitzat el Verkami + Descàrrega de les lletres un cop hagi finalitzat el Verkami + Entrega del disc físic una setmana abans de la publicació oficial signat i dedicat per les quatre membres del grup + Un pin del grup fet a mà per les Painomi + Samarreta oficial del grup + Una bossa handmade del projecte “Podria ser pitjor, podria ploure” + Dues entrades per venir al concert d’estrena + Concert privat al menjador de casa teva + En el concert d’estrena et farem pujar a l’escenari per tal d’agrair-te la col·laboració + Creació de dos temes exclusius per tu + Rebràs les noticies abans de la seva publicació la resta de les nostres vides + Formaràs part de Painomi la resta de les nostres vides; estaràs convidat a tots els concerts/ assajos que vulguis, et farem els concerts privats que desitgis, tindràs la porta oberta de casa nostre tota l’eternitat. El cosmos segur que també t’ho agrairà.

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.