❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"La vida i la primavera", segon disc d'Abast

Els Abast emprenem l'aventura de gravar el nostre segon disc que durà per títol "La vida i la primavera" i inclourà cançons com "Cafè amb gel" o "Mentirem sobre com ens vam conèixer"! Ajuda'ns a fer-lo possible!

Abast

Un proyecto de

Categoría

Pop / Folk

Creado en

0
segundos
28
Aportaciones
1.285€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Qui som?

Abast som un grup de pop-folk de Barcelona creat el 2013, que, després d'un any girant amb el seu primer disc, emprèn l'aventura de gravar el seu segon CD, que durà per nom "La vida i la primavera".

En els últims concerts ja hem anat tocant cançons noves que ara tenim moltes ganes de gravar. I, aquest estiu, ens hem proposat dedicar-lo a poder-les enregistrar i, així, donar-les a conèixer!

Qui toquem?

Miguel Aranda - guitarra

Xavier Caballé - veu i piano

Juanka González - baix i coros

David Vallés - percussions

Xus Vallés - saxo

Quines cançons gravarem?

Gravarem al voltant de 12 cançons, i no hi faltaran "Cafè amb gel", "Virreina", "Mentirem sobre com ens vam conèixer" o "La vida i la primavera".

A què destinarem les vostres aportacions?

Els diners aconseguits en aquesta campanya aniran destinats íntegrament a la gravació, mescla i masterització del nostre segon disc, que es durà a terme a Barcelona entre el 27 de juliol i el 9 d'agost.

La intenció és presentar-lo a principis de tardor, cap a l'octubre, en un concert a la mateixa Barcelona.

Sobre les recompenses

Hi ha aportacions i recompenses per a tots els gustos i possibilitats, des de la simple adquisició del disc, fins a cançons inèdites, o inclús, concerts privats!

Les recompenses seran donades a la tardor, al concert de presentació del disc, o en un altre mètode si no es pogués assistir.

(Els concerts privats es farien a Barcelona o rodalies, en format acústic, i amb despeses de desplaçament incloses.)

+ Info

Si voleu saber més coses sobre nosaltres, quan i on fem concerts, el procés de gravació del disc o, simplement, xafardejar una mica, aquí teniu els enllaços per a que ho pogueu fer!

Facebook
Twitter
Web

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies