❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Fem Aplec Camp de Túria

Fer Aplec de Camp de Túria és participar d'un projecte assembleari i autogestionat que vol omplir de vida els pobles de la nostra comarca. Apostem per unes festes populars, alternatives i crítiques, però no podem fer-ho soles! Ens calen totes les mans possibles per tirar endavant aquesta iniciativa.

Aplec Camp de Túria

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
143
Aportaciones
4.182€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

L'Aplec de Camp de Túria som una iniciativa cultural, amb quatre anys de recorregut, que naix de la voluntat, del treball i de l'esforç de diverses associacions de la comarca entre ateneus i casals, col•lectius juvenils i de cultura popular, associacions de música, grups de teatre, col•lectius pel valencià, etc.

L'Aplec de Camp de Túria volem esdevindre una trobada sociocultural dels diferents col•lectius de la comarca, així com també de persones a nivell individual interessades en:

  • Fomentar el valencià i la nostra cultura: el foment de la nostra cultura i de la nostra llengua es converteix en un eix fonamental d'esta trobada. En aquest sentit, des de l'Aplec de Camp de Túria apostem per potenciar i visualitzar la música en valencià i les nostres tradicions com són la muixeranga, els jocs tradicionals i les danses populars de la nostra comarca.

  • Potenciar el teixit associatiu local i comarcal: en tant que l'Aplec naix del teixit associatiu del Camp de Túria, donar a conéixer i potenciar aquesta xarxa esdevé una de les principals finalitats de la Trobada. Creiem i promovem l'associacionisme per tal de potenciar les tradicions i activitats culturals, així com també per promoure i defensar les necessitats, inquietuds i interessos de les persones.

  • Oferir una alternativa cultural i d'oci: davant l'actual model d'oci predominant, basat en la socialització en espais d'oci nocturn i en el consumisme; valorem necessari oferir una alternativa cultural i d'oci que potencie la nostra cultura i la nostra llengua, i que promoga valors d'igualtat, solidaritat i cooperació, sempre des d'una perspectiva no sexista ni LGBTIfoba.


En què consisteix el IV Aplec de Camp de Túria?


Enguany celebrem la quarta edició de l’Aplec de Camp de Túria, que tindrà lloc a Llíria durant els dies 4 i 5 de setembre. Al llarg d’aquests dos dies omplirem els carrers de la localitat d’activitats que, concretament, consistiran en:

DIVENDRES 4 DE SETEMBRE:

  • 18:00h_Pregó i cercavila inaugural: per tal de donar el tret d’eixida a aquesta quarta edició de l’Aplec de Camp de Túria, omplirem els carrers de Llíria de colors, de música i de festa. Dolçainers i tabaleters, muixeranguers, dansadors, cabuts i gegants, bèsties, apleguers i aplegueres… totes juntes cantarem i celebrarem l’inici de l’Aplec 2015.

  • 18:30h_Fira d’Artesania: els carrers de Llíria acolliran els artesans de Camp de Túria que vulguen donar-se a conéixer. Aquesta trobada artesana estarà acompanyada, a més, d'una fira d'adopció d'animals, així com també per diverses activitats, jocs i tallers per a xiquets i xiquetes entre les quals comptarem amb un taller de ceràmica per a xiquets i xiquetes, una jornada de jocs de taula i amb l'actuació de Dani Miquel.

  • 21:00h_Sopar Popular: encara queda molt Aplec per davant i cal agarrar forces! Imprescindible no perdre’s aquest sopar a la fresca. La música i la bona companyia estan assegurades. Hi haurà opció vegana! La vetlada estarà amenitzada per l'actuació de Maria Faubel.

  • 22:00h_Ball de plaça: continuem plegades als carrers de Llíria, aquesta vegada per escoltar i gaudir de les actuacions de Rascanya i els seus balladors que ens sensenyaran a dansar i ens animaran a totes! El sarao està muntat i la plaça oberta per a totes les que vulguen ballar al llarg de la nit! La festa continuarà amb un bureo organitzat pel Grup de danses el Tossal.

DISSABTE 5 DE SETEMBRE:

  • 09:00h_Coneguem el territori: els carrers i l'entorn de la capital de Camp de Túria brillen per la seua història mil•lenària. No vos perdeu aquesta visita que ens permetrà explorar l'entorn iber, romà, musulmà, medieval i renaixentista de Llíria. En acabar podrem gaudir plegades d’un esmorzar popular!

  • 11:00h_Fira d’Entitats, Fira d’Artesania i Fira Agroalimentària: els artesans de Camp de Túria continuen omplint de vida els carrers de Llíria. Aquesta vegada, però, comptaran amb la companyia diversos camperols de cultiu ecològic així com també, de les diverses entitats socials i culturals d'arreu de la comarca. El matí s'omplirà de tallers, activitats, jocs infantils i populars, actuacions musicals... entre totes elles comptarem amb: taller de txi kung, taller de pilota valenciana, taller de danses, taller de muixerangues, taller de xumba i un escalabirres. Si vols conèixer el Camp de Túria, les seues tradicions i el seu teixit associatiu no et perdes aquesta cita!

  • 14:00h_Dinar Popular: Des de l’Aplec també apostem per les tradicions culinàries i, així, podrem gaudir de diversos plats i àpats propis de Llíria. Hi haurà opció vegana. Et quedaràs sense provar-ho?

  • 17:00h_Taula Redona: “Recuperem sobiranies. Experiències de lluital”. Festa sí, lluita també! Des de l’Aplec veiem del tot necessari compaginar els espais d’oci amb la formació i el debat.

  • 19:30h_Correbars: quina millor manera per a començar la nit que una ruta pels bars de Llíria acompanyats d’una xaranga que ens faça ballar sense parar? Si vols ser la més festera de tot l’Aplec no et pots perdre aquesta cita!

  • 21:30h_Correfoc: cau la nit i els dimonis prendran els carrers de Llíria per omplir-los de música, foc i llum. Tota una exhibició de cultura popular a la qual no podeu faltar!

  • 22:00h_Concert: per cloure la quarta edició de l’Aplec de Camp de Túria podrem gaudir de les actuacions musicals dels Skatuttipresto, King Kong Boy, La Gossa Sorda i Zoo. La nit acabarà amb el PD la Fucktoria que, amb totes nosaltres, farà trontollar el polígon de Llíria


Per què cal que #FemAplec?


Des dels diferents col•lectius que treballem en l’organització de l’Aplec de Camp de Túria sempre hem intentat que aquesta siga una trobada autogestionada, no depenent d’ajudes i subvencions de l’administració. I volem continuar fent-ho així, a la nostra manera! Però no sempre és tan fàcil!

La pujada de l’IVA, l’enduriment dels requisits administratius com les assegurances, la seguretat privada, plans d’evacuació, serveis sanitaris i d’urgència… són qüestions que any rere any van augmentant els costos de l’organització i, en conseqüència, dificulten la viabilitat econòmica del projecte.

És per això que necessitem la teua ajuda!

3.500€ és una xifra humil però que, junt a la resta de mitjans d’autogestió dels quals disposem, ens ajudaria a assegurar la viabilitat econòmica d’aquesta quarta edició i ens animaria, de bon tros, a seguir treballant en properes trobades.

Estem segures que amb l’esforç col•lectiu ho aconseguirem!

Per això us demanem que us sentiu part del projecte no només fent aportacions econòmiques. Us requerim per a difondre aquest projecte i fer-lo arribar a tot arreu. Us necessitem per generar material gràfic, articles, vídeos o allò que se us ocórrega per estendre la flama de l’autogestió.


A què destinarem les aportacions?


Cartelleria i material d’impremta, grups de música, equips de so, desplaçament de les ponents, assegurances, protecció privada, servei d’ambulància, àpats, barres, infraestructura… com podeu imaginar-vos, les despeses que requereix l’organització de l’Aplec són considerables.

Amb l’objectiu de 3.500€ no cobrim el total de les despeses de l’Aplec, però sí que assegurem la seua viabilitat econòmica! Les vostres aportacions aniran destinades a cobrir aspectes tan imprescindibles com són l’equip de so i les diverses assegurances que ens demanen (assegurança civil i assegurança de pluja).


Quan i on podràs recollir les recompenses?


Les recompenses estaran disponibles al llarg de l’Aplec els dies 4 i 5 de setembre. Podreu arreplegar-les als Punts Aplec d’informació o a la taquilla durant el concert de dissabte a la nit. Si no podeu vindre a l’Aplec les recompenses també estaran disponibles a:

  • Ateneu Cívic i Cultural de Bétera (plaça del Mercat núm. 5, Bétera),

  • Ateneu Musical i Cultural de Benaguasil (carrer Constitució S/N, Benaguasil).

  • Casal Jaume I de Camp de Túria (avinguda dels Furs 17, Llíria).

  • Centre Social Terra (carrer Baró de San Petrillo 9, Benimaclet – València).

  • Racó de la Corbella (carrer Maldonado 46, Velluters – València).

Per poder arreplegar la recompensa en qualsevol d’aquests espais només cal que ens avises i ens digues on vols arreplegar-la perquè te la fem arribar. Si no et para prop cap d’aquests espais comenta’ns la teua situació i trobarem una solució per fer-te arribar la recompensa. Les recompenses que no s’arrepleguen durant l’Aplec es podran recollir una vegada passe el mateix.


+ Info:


@Aplec_CdT
Facebook Aplec Camp de Túria
Apleccampdeturia.blogspot.com

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Aplec Camp de Túria

    Aplec Camp de Túria
    Autor/a

    casi 9 años

    Hola Miquel! Encara no les hem editades, però duran el logo de l'Aplec (el de l'arbre) en gran per la banda de davant; i darrere del coll, en xicotet, es llegirà "qui sembra aplec recull comarca".

  • Miquel

    Miquel

    casi 9 años

    Com són les samarretes?

Volver a todas las actualizaciones

#03 / Tanquem el Verkami amb l'objectiu assolit!

Després de quaranta dies rodant en aquesta aventura del micromecenatge, estem més que contentes perquè tenim el plaer d'anunciar-vos que tanquem el verkami superant l'objectiu que ens havíem marcat. Moltes gràcies a tots i totes les que hi heu participat donant-nos, una vegada més, tota l'energia i el caliu necessaris per tirar endavant amb el que serà la quarta edició d'aquesta trobada comarcal. Sense vosaltres no haguera estat possible!

Properament ens ficarem en contacte amb totes les mecenes que heu col·laborat amb el projecte per tal de començar a gestionar i preparar les recompenses, així que estigueu atentes al correu!

Per a totes les que no heu pogut participar, durant els propers dies farem públics els punts de venda físics de les entrades anticipades per al concert, així com també la manera en què es podran adquirir els Packs Aplec i tiquets per al dinar que han sobrat d'acord les places disponibles.

Ens veiem el 4 i 5 de setembre a Llíria.

Juntes ‪#‎FemAplec‬, juntes fem Camp de Túria!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#03 / Tanquem el Verkami amb l'objectiu assolit!

Després de quaranta dies rodant en aquesta aventura del micromecenatge, estem més que contentes perquè tenim el plaer d'anunciar-vos que tanquem el verkami superant l'objectiu que ens havíem marcat. Moltes gràcies a tots i totes les que hi heu participat donant-nos, una vegada més, tota l'energia i el caliu necessaris per tirar endavant amb el que serà la quarta edició d'aquesta trobada comarcal. Sense vosaltres no haguera estat possible!

Properament ens ficarem en contacte amb totes les mecenes que heu col·laborat amb el projecte per tal de començar a gestionar i preparar les recompenses, així que estigueu atentes al correu!

Per a totes les que no heu pogut participar, durant els propers dies farem públics els punts de venda físics de les entrades anticipades per al concert, així com també la manera en què es podran adquirir els Packs Aplec i tiquets per al dinar que han sobrat d'acord les places disponibles.

Ens veiem el 4 i 5 de setembre a Llíria.

leer más

#02 / HEM ARRIBAT A L’EQUADOR DEL VERKAMI!

Si hui fa just vint dies que us anunciàvem que l’Aplec de Camp de Túria havíem decidit llançar-nos a Verkami, ara podem dir que ja hem arribat a l’equador d’aquesta aventura del micromecenatge!

Ho fem també contentes de saber que avancem i ho fem, a més, a bon ritme. Tot i així, encara cal una espenta per superar l’objectiu de 3.500€ que ens havíem marcat.

És per això que continuem demanant-vos que us sentiu part del projecte, però no només fent aportacions econòmiques. Us requerim per a difondre aquesta iniciativa i fer-la arribar a tot arreu. Estem segures que amb l’esforç col·lectiu ho aconseguirem!

D’altra banda, volem anunciar-vos que l’Aplec enguany ve carregat de sorpreses, i és que som molts els col·lectius i les persones que ens estem bolcant en aquesta quarta edició.

Així, a banda de les activitats ja anunciades, podrem gaudir de la primera Fira Agroalimentària junt a les ja tradicionals Fires d’Entitats i d’Artesania; d’una infinitat de tallersleer más

#01 / Noves recompenses per fer Aplec!

Amics i amigues,

Des de l'Aplec de Camp de Túria estem contentíssimes de l'acollida que està tenint el verkami el qual, en poc més de mitja setmana, ha superat ja el miler d'euros. Gràcies a vosaltres cada dia estem més a prop d'assolir l'objectiu i assegurar la viabilitat de la IV edició de l'Aplec!

D'altra banda volem recordar-vos que, com cada any, els Packs Aplec són limitats i que tan sols estaran disponibles els de les recompenses del Verkami. Així que si no vos voleu perdre una, no espereu fins l'últim moment!

Finalment, sabem que són moltes les formes en les què participareu de l'Aplec, i és per això que hem afegit tres noves recompenses:

DINAR + ENTRADA (16€)

1 Tiquet de dinar per al dissabte
+ 1 Entrada per al concert de dissabte
+ Agraïment a les xarxes socials

DINAR + SAMARRETA (17€)

1 Tiquet de dinar per al dissabte
+ 1 Samarreta de l'Aplec
+ Agraïment a les xarxes socials

DINAR + ENTRADA + SAMARRETA (23€)

1 Tiquet de dinar per al dissabte
leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies