❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

#Somdelterreno

Del Terreno vol ser la nova imatge de les Terres de l’Ebre, de la mà de l’artista Hernán en H, presentem els seus dibuixos més originals amb expressions ebrenques.

Del terreno

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
93
Aportaciones
2.348€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Los de poble ja estem aquí!

Del Terreno vol ser la nova imatge de les Terres de l’Ebre, de la mà de l’artista Hernán en H, presentem els seus dibuixos més originals amb expressions ebrenques. En #Somdelterreno volem salvaguardar les expressions típiques de la nostra terra, aquelles que mos donen identitat com a poble i ho volem fer des d’una nova visió moderna i divertida.

Organitzem aquest Verkami per aconseguir el finançament necessari per emprendre el projecte, amb la realització d’una botiga on-line i l’edició de les primeres samarretes. Volem que Del Terreno es converteixi en tota una referència, dins i fora de les Terres de l’Ebre, en un tret distintiu d’aquella gent que estima el territori, amb una visió simpàtica i optimista de la vida.

Però el projecte Del Terreno no quedarà aquí, ja que la nostra intenció és que es converteixi en una finestra per als artistes del territori, una oportunitat per a oferir, exposar i vendre els seus productes. Per això us donem diverses opcions per a col·laborar en natros, perquè us necessitem per a què el projecte es faci realitat!!

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions mos permetran fer la primera tirada de samarretes amb els 4 models elegits, les bosses, la samarreta amb el logo del terreno, així com engegar el projecte de la botiga on-line. Volem que el projecte sigue col·lectiu, creiem que entre tots el podrem fer realitat.

Sobre les recompenses

Les recompenses són una manera de tornar el suport a tots aquells que creguin en el nostre projecte Del Terreno. També forma part d'una nova mentalitat on no hi ha grans inversors, sinó gent normal que col·labora amb el seu granet d'arena, entre tots les coses més inimaginables poden fer-se possible.

Els que no puguin assistir a la festa, ens encarregarem de fer-los el lliurament de les recompenses, sigui a mà (dins les Terres de l'Ebre) o a través de missatgeria mitjançant contra reembossament (lo contrareembolso de tota la vida).

Les samarretes a escollir


Samarreta en logo del terreno

Podreu veure totes les samarretes ampliades al carrusel d'imatges de dalt. Camisetes disponibles en model de noi i de noia.

La bossa d'Arròs, col i fesols

Pòster Pacallí-Pacallà

Vinil de paret

Quadre de paret

El quadre podrà ser de qualsevol de les imatges de la col·lecció. Làmina amb marc inclòs.

La xapeta del terreno

Los punts de llibre


I si sobrepassem el nostre objectiu a Verkami?

Ens encantaria!! Estaríem molt contents al veure que la gent creu en el nostre projecte, així que ampliarem el nostre catàleg, tenim moltes més dites ebrenques dins la col·lecció!!!

Calendari

Les recompenses estaran preparades durant el mes de juliol.

A mitjans de juliol ho voldríem celebrar en una festa Del Terreno on faríem entrega de totes les recompenses i ho celebraríem tots junts. La festa es realitzarà un cop assolim l’objectiu del Verkami i serà a Amposta durant el mes de juliol (lloc i data exacta encara a confirmar).

Per què una festa?

Pensem que és la millor manera de celebrar que Del Terreno és una realitat, una forma on trobar-nos i xalar tots junts. La festa serà d'entrada lliure on tot aquell que vulgue estarà invitat, perquè els de poble som així, ho donem tot!!!

Això sí, aquells que col·laboren al Verkami tindran la primera cerveseta pagada!!

Qui som Del Terreno?

Del Terreno és fruit de la unió entre l'il·lustrador Hernan en H i Lo Faro Comunicació, joves de l'Ebre, formats, amb il·lusió i en ganes de treballar i fer coses per un futur pròsper per al territori. Creiem que un altre futur és possible.

+ Info

Lo facebook del Terreno
Lo Twitter del Terreno

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / Tots som Del Terreno!!

Estem eufòrics, molt abans del que podíem imaginar hem arribat a l’objectiu marcat, quan encara falten alguns dies ja hem assolit més dels 2000€ que demanàvem.

Quan pensàvem en la campanya de Verkami, creiem en què no seria fàcil explicar-ho a la gent, fer-los participar al nostre projecte, sempre en aquella temoreta de “li agradarà a la penya?”, per això aquesta resposta, la quantitat de mecenes, de Likes, de comentaris, mos han sorprès, mos agraden, mos encanten i mos donen força per fer Del Terreno realitat.

Ara quan encara queden uns dies per a finalitzar la campanya volem continuar amb el mateix ritme, volem aconseguir més, i així poder fer més coses, fer-les millor!!

Ja tenim encarregades una bona part de les recompenses amb els productes fets, dissenyats i impresos. com no podia ser d’una altra manera, al terreno.

Però per què voleu més diners si ja heu arribat a l’objectiu?

Perquè realment per fer tot el que tenim pensat no necessitem 2.000 sinó molt més.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies