❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nou disc de Terratombats

Terratombats som una formació de Rumba Catalana de la comarca de l’Anoia des de l’any 2008. Fins la data hem editat dos treballs de curta durada i durant el 2012 ens agradaria fer realitat el nostre somni d'editar un disc de llarga durada amb un bon grapat de temes inèdits. Ens hi ajudes?

Ricard Carles

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
139
Aportaciones
5.035€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Des de l'any 2008 Terratombats hem apostat per una Rumba Catalana íntegrament en Català i amb lletres divertides i crítiques amb el món que ens ha tocat viure. Ara creiem que ha arribat el moment d’enregistrar el primer llarga durada del grup i ens agradaria poder comptar amb vosaltres mitjançant l’oportunitat que ens brinda el micromecenatge.

Durant aquests anys hem tingut la sort de conèixer molta gent arreu del país, amb els quals hem connectat i hem compartit vetllades inoblidables. Volem tornar tot l’afecte i la magnífica acollida que hem tingut arreu amb un disc compartit amb tots vosaltres, de manera que sigui tan nostre com vostre.

COM ENS POTS DONAR UN COP DE MÀ?

Aquest projecte és una iniciativa molt especial per a nosaltres. Ens fa especial il·lusió treballar amb un projecte com Verkami, ja que fa que la nostra relació amb les persones que escolteu la nostra música sigui directa. Per això, les aportacions poden ser de tipus molt diferents i adequades al perfil de cadascú.

Si et ve de gust implicar-t’hi econòmicament, t’estarem molt agraïts. No es tracta de cap cosa complexa: pots avançar els diners que invertiries en el preu d’un CD a la botiga i quan el projecte estigui culminat s’efecturarà la transferència i rebràs la teva recompensa. Hi ha opcions per a tots els gustos.

Si no et pots permetre fer cap aportació econòmica, et demanem que difonguis entre els teus amics i contactes l’existència del projecte, donant-nos idees per al nou disc, temes per a les noves cançons, compartint les nostres cançons a través de les xarxes socials i venint als concerts.

Si encara no ens coneixes, a continuació hi trobaràs la informació del nostre projecte, un text de presentació i enllaços als nostres temes. Som-hi?

QUI SOM TERRATOMBATS?

Terratombats som un grup format majoritàriament per músics de la comarca de l’Anoia (Igualada i la Llacuna), així com del Baix Llobregat (Sant Vicenç dels Horts), que es va fundar l’any 2008 i que, des d’aleshores, hem realitzat multitud de concerts a casa nostra. La rumba catalana és el fil conductor del grup, que des del primer dia ha begut dels clàssics de la rumba (Gato Pérez, Peret,...) així com de les fornades més recents (Sabor de Gràcia...), tenint un compromís explícit amb la llengua catalana.

Un dels trets distintius del grup és l’animació dels directes, que constitueixen una autèntica festa, així com una visió crítica del món, plasmada a través d’unes lletres amb una alta dosi de sentit de l'humor i ironia, tractant ben sovint de temàtiques relacionades amb la quotidianitat i les tradicions. Rumbes dedicades als calçots, la ratafia, al Pare Noel o als guiris, en són alguns exemples.

QUÈ HEM FET FINS ARA?

Fins ara, Terratombats hem enregistrat dos CD's ‘Que no et prengui el pèl’ i ‘Mitjons blancs’, del qual se n’han realitzat dues edicions. A més, hem realitzat més d’una cinquantena de concerts arreu dels Països Catalans, participant en Festes Majors com la de Gràcia, les Santes de Mataró, les Festes del Tura a Olot, el Garitu a Cardedeu o bé en esdeveniments com el Festival de Música Popular i Tradicional de Calaf, la Patum de Berga, l’Aquelarre de Cervera entre molts d'altres.

Malgrat ser un grup força jove, vam guanyar el concurs de l’Acampada Jove 2009 i hem tingut la sort de participar del Circuit Folc 2011 impulsat per l’Enderrock. Diversos mitjans de comunicació s’han fet ressò del grup, tan a la televisió a TV3 o a la XTVL, a la ràdio a espais com Catalunya Ràdio, Rac1, Flaix FM, i a nivell escrit a l’Avui, La Vanguardia, El temps o el setmanari Directa. Fins i tot, el poble de Riudaura va usar una cançó nostra per tal de fer un LipDub.

LA NOSTRA RELACIÓ AMB EL PÚBLIC

Terratombats sempre hem tingut molt present que el públic és la clau de l’èxit del grup. Des del primer dia hem treballat per tenir-hi un contacte directe a través de les xarxes socials (facebook, twitter, youtube...) estimulat la seva participació amb propostes com la del concurs de fotografies amb mitjons blancs.

Fins ara, hem autoeditat els nostres treballs perquè creiem amb la relació directa amb el públic. D’aquesta manera, hem pogut fer difusió de la nostra música i, a més, hem usat activament la xarxes socials per difondre-la sense haver de passar per cap tipus de peatge.

LES CANÇONS I ELS VIDEOCLIPS

Un dels trets distintius del grup són les cançons iròniques, tenyides amb tints reivindicatius. Sovint, acompanyem les nostres cançons amb divertits videoclips per ajudar a transmetre els missatge de les cançons. Alguns dels vídeos realitzats han estat un autèntic fenomen a la xarxa que ens ha sorprès a nosaltres mateixos:

Mitjons blancs

El Pare Noel -Que no et prengui el pèl!-

La rumba del calçot

La Ratafia

EL NOU PROJECTE

Terratombats, doncs, tenim un nou repte pel 2012: un nou disc. Aquest disc, que serà el primer llarga durada del grup, constarà d’unes 12 cançons, que voldríem enregistrar durant el mes de febrer.

Algunes d’aquestes cançons ja es troben gravades i editades al CD ‘Mitjons blancs’ però bona part encara ens resta una part per arranjar i enregistrar. Com de costum, en aquest nou projecte, també volem comptar amb un nou videoclip que sigui la punta de llança del projecte, per tal de difondre’l i de fer-lo arribar a més gent.

PERQUÈ DEMANEM 4.000 EUROS?

El pressupost per a tot el que volem fer són 4000 euros. El projecte inclou la gravació dels nous temes, la masterització del nou disc així com el disseny i maquetació , la fabricació del primer tiratge del digipack, el material de promoció, els enviaments, l’edició de material de marxandatge, la gravació d’un videoclip promocional i les despeses de Verkami.

Aquest projecte ens permetrà continuar treballant en l’autoedició de materials, d’acord amb la nostra filosofia de la música i alhora ens acosta a tots vosaltres cosa que ens fa especial il·lusió. Sincerament, preferim estar amb deute amb tots vosaltres i poder-lo salvar amb la nostra música que no pas haver de recórrer a cap entitat financera.

Si tens quelsevol qüestió sobre el projecte no dubtis en preguntar-nos-ho en aquest mateix portal i estarem encantats de respondre.

Moltes gràcies per la teva col·laboració!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Ricard Carles

    Ricard Carles
    Autor/a

    12 años

    Company! Doncs ara mateix no podem pas mostrar-te la imatge de la samarreta i la dessuadora ja que aniran disenyats d'acord amb la imatge del nou disc. El que et podem garantir és que ambdues peces estaran la mar de bé!! Salut!

  • Joel

    Joel

    12 años

    Ep familia!

    Estic dubtant entre el pack de 30 € o el de 40 €, la meva pregunta és si podem veure a algun lloc com és la camiseta i com la suadera així m'acabo de decidir!!! ;)

Volver a todas las actualizaciones

#01 / Primer dia de micromecenatge!

Companys, amics, us hem de confessar que estem d’allò més il·lusionats amb aquest nou projecte de micromecenatge. Realment és una experiència nova i estem molt intrigats per saber com pot anar tot plegat!

De moment, estem gratament sorpresos! Només passades les primeres vint-i-quatre hores del projecte la nostra satisfacció ja és total! Amb ben poques hores hem aconseguit superar amb escreix el 10% del pressupost del nostre projecte! Gràcies, moltes gràcies mecenes, de veritat que sentim el vostre suport amb molta força i això no té preu.


Estem molt engrescats amb aquest projecte i ens encanta tenir la possibilitat de compartir-lo amb tots vosaltes! Us animem a seguir endavant perquè ja ho diuen que per guanyar cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#03 / Un èxit total!

Família!

Comencem la setmana amb una gran notícia! A sis dies vista del termini de finalització del projecte de micromecenatge JA HEM ASSOLIT L’OBJECTIU QUE ENS HAVÍEM PLANTEJAT!! La veritat és que estem gratament sorpresos amb aquest èxit! A dia d’avui comptem amb el suport de 114  mecenes que han cregut en la nostra música i ens han ajudat a fer realitat el somni. No sabem com agrair-vos-ho, no existeixen paraules adequades per expressar la il·lusió que sentim.

MOLTES GRÀCIES A TOTS per haver volgut formar part del projecte!!! Sense vosaltres, aquest disc no hauria pogut esdevenir una realitat!

Un cop passats aquests sis dies, us informarem de com continua el projecte. Salut i les nostres gràcies més sinceres!

#02 / Una setmaneta!

Benvolguts!

Ja fa una setmaneta que vàrem iniciar el micromecenatge, i estem molt contents de poder-vos anunciar que ja n’hem assolit el 25% . Estem d'allò més contents, no esperàvem tanta participació en només una setmaneta, esperem que la cosa segueixi en la mateixa línia així i que ben aviat puguem arrencar motors amb l’enregistrament del nou disc.

Us confessem que ja estem treballant amb noves peces, hem arrencat aquest any 2012 amb molta energia i moltes ganes. La veritat és que el propi projecte de per sí ens engresca d’allò més, però alhora veure la magnífica acollida que estem tenint ens encoratja, encara més, a seguir endavant!


Salut i rumba!

#01 / Primer dia de micromecenatge!

Companys, amics, us hem de confessar que estem d’allò més il·lusionats amb aquest nou projecte de micromecenatge. Realment és una experiència nova i estem molt intrigats per saber com pot anar tot plegat!

De moment, estem gratament sorpresos! Només passades les primeres vint-i-quatre hores del projecte la nostra satisfacció ja és total! Amb ben poques hores hem aconseguit superar amb escreix el 10% del pressupost del nostre projecte! Gràcies, moltes gràcies mecenes, de veritat que sentim el vostre suport amb molta força i això no té preu.


Estem molt engrescats amb aquest projecte i ens encanta tenir la possibilitat de compartir-lo amb tots vosaltes! Us animem a seguir endavant perquè ja ho diuen que per guanyar cal anar-hi, anar-hi i anar-hi!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies