❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

HIPSTERLAND SÈRIE

Hipsterland és la història del Yon, un kani que intenta convertir-se en Hipster per recuperar la seva ex-nòvia que l'ha de deixat per falta d'inquietuds culturals. Els creadors, també la conceben com una plataforma que serveixi per impulsar les carreres dels joves professionals que hi participen.

Hipsterland

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
115
Aportaciones
5.130€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Hipsterland és una sèrie ambiciosa pensada per ser emesa per Internet però oferint una qualitat televisiva tant a nivell narratiu com visual. Els creadors, Ivan Panisello i Marc Sarrats també la conceben com una plataforma que serveixi per impulsar les carreres dels joves professionals que hi participen, en un sector on és molt difícil trobar oportunitats.

Explica la història del Yon, un kani de Badalona que intenta convertir-se en el més gran Hipster de la ciutat comtal per recuperar la seva ex-nòvia que l'ha deixat per falta de cultura i inquietuds artístiques.

És una sèrie de comèdia amb actors professionals joves i amb un equip de més de 70 persones que treballen de forma gratuïta per tirar endavant el projecte. El guió ha estat avalat per professionals de Minoria Absoluta i Focus, i el projecte té el suport d'Estrella Damm.

A què destinarem les vostres aportacions?

La producció executiva de Hipsterland fins el dia d’avui s’ha fet càrrec de totes les despeses que ha comportat aquesta sèrie juntament amb les col·laboracions que ens han pogut oferir patrocinadors com Estrella Damm, que ens ha pogut ajudar amb el càtering dels rodatges i l’atrezzo d’algunes escenes, i la productora Minoria Absoluta, que ens ha proporcionat material de càmera gratuïtament en algun rodatge.

Actualment, tenim rodats 4 capítols i en preproducció el capítol 5 i 6 que es rodaran la segona i tercera setmana de maig. La mitjana de pressupost d’un capítol és de 1.500 euros, on destinem un 30% a dietes, un 50% a material de llum, fotografia i so, un 10% a art/atrezzo i un 10% a despeses de producció i imprevistos.

Aquest Verkami ens servirà per cobrir les partides corresponents als capítols 5 i 6, i ajudar a pagar despeses de postproducció dels capítols ja rodats. En el cas que poguéssim aconseguir més diners dels assenyalats a Verkami podríem fer el següent:

  • Si aconseguíssim 6.500 podríem rodar el capítol 7

  • Si aconseguíssim 8.000 podríem rodar el capítol 8

  • Si aconseguíssim 9.500 podríem rodar el capítol 9

  • Si aconseguíssim 11.000 podríem rodar el capítol 10

  • Si aconseguíssim 15.000 podríem rodar tota la primera temporada

Quan tornarem les recompenses?

Cada mes farem un esdeveniment on mostrarem un dels capítols que s'haurà estrenat del mes en qüestió. En l'esdeveniment retornarem les recompenses materials. Les que van via internet les enviarem via correu electrònic.

Començarem a retornar les recompenses un mes i mig després de la finalització del verkami.

Calendari previst

Tenim la previsió de rodar entre un i dos capítols per mes, això ens permetrà poder rodar durant tot l’estiu 4 capítols i la resta a un capítol per més a partir del septembre.

Equip

ACTORS

Yon - Jordi M. Manau

Carla - Laura Prats

Sever - Enric Boada

Norb - Martí Garcia

Ali - Núria M. Montes

Àlex - Clàudia de Sandoval

Said - Marc Sarrats

Lucy - Núria Deulofeu

Max - Ivan Panisello

EQUIP TÈCNIC

Productors Executius - Ivan Panisello, Marc Sarrats i Anna Llaberia

Guió: Ivan Panisello i Marc Sarrats

Direcció de Producció - Anna Llaberia

Direcció de Màrqueting - Marta Gómez i Lia Pérez

Direcció de Fotografia - Marina Cano

Direcció d’art - Gemma Moreno

Couch actors - Damià Serra

So - Pere Salvat

Cap de Producció - Adriana de Sandoval

Vestuari - Oriol Salvat

Maquillatge i Perruqueria - Arnau Macarro

Cap de Postproducció - Albert Garcia

Viual fx - Quique Moreno

Muntatge - Raimon Valls

+ Info

Facebook
Twitter
Pàgina Web

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Joan Ramon Bages Blasco

    Joan Ramon Bages Blasco

    casi 9 años

    Hola nois...com va tot?

    Soc en Joan Ramon, un ex drugo del capitol numero 3. M'agradaria col.laborar comprant-vos una samarreta de Hipsterland...la resta no em cal. Creieu k es possible? Gracies i anim!!!

  • Tomas Panisello

    Tomas Panisello

    casi 9 años

    com ho faig per aportar una col-laboraciò crematistica?

#02 / Hipsterland, la sèrie online de l’estiu, torna a la càrrega amb el tercer capítol!

El capítol 3 “Massa Acrítica” s’ha estrenat aquest diumenge 28 de juliol i l'éxit del Verkami dona pas a conjunt de projeccions per cinemes a la fresca de pobles i localitats de Catalunya. En un moment en què just acaben el rodatge del capítol 5 i 6 on participa Gerard Quintana i els famosos youtubers Vengamonjas.

La primera cita va ser al Festival de Sèries de Sabadell el 26 de juny i segueix el Centre Cívic del Clot el dia 7 de juliol i dimarts 14 amb l'estrena del capítol 4. Conviden a tots els espectadors a què agafin la seva maleta i es preparin per començar un gran viatge i poder formar part d’aquesta aventura. Si més no, haurem d’estar atents a les localitats on hi seran per poder viure la sèrie de l’estiu.

Hipsterland Sèrie no s’atura, a més, faran sonar la seva cançó de l’estiu… leer más

#01 / Moltes gràcies per fer Hipsterland!

Em aconseguit arribar al verkami de Hipsterland amb èxit. Tot això ha sigut possible gràcies a tu i als més de 115 mecenes que han participat, aconseguint més de 5000 €.

Volem publicar el teu nom a la pàgina web de Hipsterland i afegir-ho als nostres crèdits. Per aquest motiu, et demanem el teu nom complet i si has realitzat més d'una aportació en nom de diferents persones, fes-ho saber i també publicarem aquests. Envia el teu nom a [email protected] amb l'assumpte: Verkami

A més, t'informem que comença un nou repte per Hipsterland. Aquest estiu anem de gira per tots els cinemes a la fresca de pobles i localitats de Catalunya. La primera parada és al Festival de Sèries Sabadell a les 21:30H. el divendres 26 de juny!

Després d'un juliol i un agost frenètics tornarem al septembre a Barcelona per acabar amb aquest viatge amb l'estrena del capítol 6 i organitzar un "tinglado de muerte y destrucción" mai viscut dintre l'indústria cinematogràfica catalana!

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies