❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Aquí es respira només present

Simona Tanner és una jove idealista i somiadora, incapaç d’estudiar o de fer alguna cosa de profit. S’oposa a qualsevol forma d’acció tot i que es nega a estar-se quieta i a rendir-se a la comoditat. Per a ella només té sentit consagrar-se al present.

Suburbi’s

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
40
Aportaciones
925€
De 850€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

“Aquí es respira només present” és un espectacle unipersonal de teatre no convencional, a partir de textos de Robert Walser. Amb dramatúrgia i direcció de Llàtzer Garcia.

El personatge protagonista, la Simona, és una jove que va d’un treball a un altre, coneix gent que l’interessa, conversa amb ells i, poc després els abandona. La seva passió per la vida, de la seva admiració per tot allò que troba i descobreix forma part de la mirada de la jove, perduda a l'oceà d'apatia on el present és l'autèntic protagonista.

A poc a poc tot plegat transporta espectadors a un estat primigeni i gairebé infantil on tot torna a despertar sorpresa i fascinació. La Simona, sobretot, ocupa el temps amb l’activitat cabdal per a la persona reflexiva: caminar. Camina incansablement per la ciutat, pels seus parcs, pels seus turons... Camina tant de dia com de nit. El motiu i l'objectiu, el perquè de tot plegat, no és important. L'important és el viatge.

Name
Name

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners que aconseguim aniran destinat a cobrir les despeses de personal artístic, escenografia i vestuari així com les recompenses de tots vosaltres. Però no pateixis! Si superem els 850 € de l'objectiu, podrem destinar part de la recaudació a disseny gràfic, publicitat i difusió.

Les despeses d'un espectacle teatral són gairebé infinites. Nosaltres tan sols demanem el 10% del pressupost total. La vostra ajuda és important!

Sobre les recompenses

Les entrades de les recompenses de 10€ i 20€ es podran utilitzar per a les funcions del dia 30 o 31 de Maig al Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida.

Les entrades recompenses de 30€ 40€ i 55€ són per les funcions del 29 de Maig (passe especial) al Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida, a més a més farem un col·loqui amb tot l'equip artístic mentre gaudim d'una cervesa.

Les persones que aportin 40€ o 55€ a més a més de seguir el procés de prop assistint a un assaig també gaudiran un regal molt especial relacionat amb l'espectacle.

La recompensa de 350€ permet comprar l’espectacle. Aquesta recompensa està disponible tant per particulars com sales i teatres. Condicions a acordar. Contactar amb la companyia via email: [email protected]

Name
Name

Calendari previst

Residència de creació del 16 al 22 de Març i del 6 d'Abril al 17 de Maig a Barcelona.

Estrena a Barcelona (a la Nau Ivanow) del 18 al 24 de Maig.

Estrena al Teatre de l’Escorxador de Lleida i entrega de les recompenses el 29, 30 i 31 de Maig.

Equip artístic

Dramatúrgia i direcció: Llàtzer Garcia

Ajudantia de direcció: Rafael Rodríguez

Intèrpret: Laura Ortiz.

Producció: Cia. Suburbi’s i Aula de Teatre de Lleida.

Gestió de producció: Xavier Teixidó.

Col·laboradors: Teatre de l’Escorxador i Nau Ivanow.

+ Info

Facebook
Twitter
Vimeo
Blog del projecte

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / El regal misteriós!

Ja estem confeccionant el que seran els regals d'Aquí es respira només present! Com veieu és un detallet relacionat amb la música, esperem que us agradi tant com a nosaltres.

Regal
Regal

Recordeu, els mecenes de 40 i 55€ podreu recollir el regal el dia de la funció especial per mecenes a Lleida.

Gràcies a tots!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies