❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nou disc d'Andreu Valor

Per a la millora tècnica, que esdevindrà en el resultat final d'aquest nou treball, requerim com sempre tenir uns recursos econòmics per a aconseguir la nostra finalitat. Aquesta vegada mitjançant Verkami variant l'ordre dels factors podem obtenir el resultat buscat. Mira què et propose!

Andreu Valor

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
166
Aportaciones
4.345€
De 3.600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

ANDREU VALOR(Cocentaina, 1978). Cantautor valencià que en 2010 tragué el seu primer treball discogràfic "EN LES NOSTRES MANS" (mésdemil). Des que començà en solitari, el seu propòsit ha sigut conjugar música i missatge, tendresa i lluita. Recuperant junt a altres companys el sentit de la cançó d'autor, es proposa a continuar caminant trencant barreres socials, reivindicant les injustícies i abusos i clamant-ho en una llengua maltractada.

Ara, disposat a continuar caminant, et suggereix una nova perspectiva per crear el seu segon treball discogràfic "A L'OMBRA DE L'OBSCURITAT".

P. León

NOU DISC

La presentació del primer treball en solitari ha tingut una acceptació inesperada i molt gratificant. Amb la intenció de tornar tants detalls amb una de les maneres possibles que tenim a l'alcanç, fent música, tenim un projecte acabat per començar a gravar el nostre segon disc, amb unes millors qualitats i resultats.
"A L'OMBRA DE L'OBSCURITAT", serà un treball de 13 temes, amb alguna que altra col.laboració especial i amb un detall a ressenyar: El preu del disc serà de 12 €, però amb la compra del mateix, 2 € per disc aniran destinats a dos projectes solidaris amb els que ens sentim molt involucrats.

1.- A l'Ong "Dimedi Mali"

2.- Al projecte d'integració de malalts psíquics "Tapis de Cocentaina".

D'aquesta manera desitgem fer constància dels nostres valors humans i primordials en la vida, la cooperació entre nosaltres (necessari davant el comportament dels nostres governs) i la coherència amb el nostre missatge. No sols paraules, fets!

COM FUNCIONA AQUEST PROJECTE

Verkami (creadora d'aquesta funcionalitat de micromecenatge) ens ofereix l'oportunitat d'intentar aconseguir la quantitat demanada (com a mínim) pel projecte en 40 dies, amb l'ajuda de la gent que el creu interessant.

En aquest cas, normalment els músics fem el disc i els seguidors el compren posteriorment. Doncs ara, canviant l'ordre (sense entrar en cap abús i demanant-vos una imprescindible ajuda per a poder-ho aconseguir), podem fer que entre tots siga possible.

COM?

Mitjançant aquesta plataforma, vosaltres (col.laboradors) vos convertiu en mecenes, i això significa que aposteu per aquest projecte.

QUÈ OBTENIU A CANVI?

Unes recompenses que variaran segons l'import amb el que hages decidit involucrar-te (mirar recompenses). Aquestes variaran des dels 10 €, fins als** 800 €** (útil per a agrupacions, associacions, casals, colla d'amics...) i en cadascuna de les quantitats possibles, rebreu un equivalent en regals (o més bé, somnis convertits en objectes).

Si passats els 40 dies, aconseguim com a mínim l'import sol·licitat, portarem a terme el projecte i ens comprometem a enviar-vos les recompenses a les adreces que ens facilitareu als inscriure-vos com a mecenes.

PER QUÈ DEMANEM 3.600 €?

Hem començat a gravar i hem vist que per millorar el treball anterior ens calen unes condicions tècniques que no tenim a l'abast de la mà. Vos detallem:

  • Mescla professional
  • Masterització
  • Fabricació de la primera edició (1.000 - 2.000 exemplars)
  • Material promocional i gestió del projecte
  • Possibilitat de gravar el primer videoclip

COM DIFONDREM AQUEST PROJECTE

Amb els recursos disponibles i ajuda dels contactes interessats, utilitzarem les xarxes socials (facebook, twitter, blog...) per a apropar-nos a la gent i fer-los sabedors d'aquestes alternatives interessants, que a banda de formalitzar projectes sòlids, ens fan apartar-nos de les entitats que converteixen els nostres somnis en projectes hipotecats que acaben perdent l'essència del mateix.

QUÈ OCORRE SI NO ARRIBEM ALS 3.600 €?

Si passats els 40 dies, no aconseguim arribar als 3.600 € com a mínim (en cas d'excés augmentariem la qualitat que busquem i per supost correspondriem igualment amb tots els mecenes):

  1. Primerament, no tindreu cap càrrec bancari pel vostre interés de formar part d'aquest projecte, ni rebreu les recompenses, perquè el projecte Verkami no haurà tingut èxit.
  2. Hauríem d'esperar més temps per estalviar o buscar alternatives bancaries que incrementarien el nostre projecte, restant-li la part humana que vos comentem.

Volem fer que sigues part d'aquesta il.lusió, perquè sabem que com nosaltres, tu tens una mira de futur més humil i coherent. Amb tu volem intercanviar la teua ajuda, per un somni encaixat que serà etern i romandrà al teu costat sempre que ho necessites. Hem de buscar alternatives en aquest ritme imposat i nosaltres et proposem aquesta. Un intercanvi de posició a canvi d'una recompensa que t'oferim amb el cor.

Altres companys com Cesk Freixas, Miquel Gil, Arthur Caravan, ja ho han aconseguit. Ens ajudes a pujar-nos al carro del Micromecenatge Verkami?

Salut i música

Andreu Valor

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

8 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Andreu Valor

    Andreu Valor
    Autor/a

    casi 12 años

    Nota presa! ;-) Aniré avisant-vos quan estiga tot preparat per enviar per si voleu estar atents...

    Un beset

    AV

  • martamar5

    martamar5

    casi 12 años

    Marta Rocafull Tortajada

    l'adreça és:

    Carrer del Pou, nº 11. 46191 Vilamarxant (València).

    Gràcies de nou. Una altra abraçada.

  • Andreu Valor

    Andreu Valor
    Autor/a

    casi 12 años

    Quasi tot clar. Un disc per a Marta i l'altre per a Verònica, però necessite saber on enviàr-te'ls. Dona'm:

    Nom complet:

    Adreça Postal completa:

    Codi Postal:

    Localitat:

    Província:

    I així ja ho tindré tot arreglar! Moltes gràcies pen pensar així. Espere compensar-vos!

    Una forta abraçada

    AV

  • martamar5

    martamar5

    casi 12 años

    i l'altre per a Verònica (no li faria molt gràcia si apareguera el meu nom). No sé si t'ho he aclarit o t'en bolicat més. Gràcies i sort!

  • martamar5

    martamar5

    casi 12 años

    És tot un plaer, en el intercanvi nosaltre guanyem, les nostres aportacions només són diners i tu ho canvies per música. Definitivament, guanyem. Les dues aportacions estan fetes amb el mateix correu però un disc es per a mi (Marta)[continua]

  • Andreu Valor

    Andreu Valor
    Autor/a

    casi 12 años

    Salut Marta??? Moltes gràcies abans que res per ajudar-nos en aquest projecte, heu sigut una de les experiències més increïbles en la meua vida (sense saber-ho!!!). Aconseguir un projecte amb la col.laboració de gent que segueix el teu treball, és fascinant. Per això i molt més, vos agraïsc el vostre detall.

    A veure, anem a concretar:

    L'aportació amb el mail: martamar5, digueu-me a qui li'l dedique.

    L'altra aportació baix quin correu electrònic està feta i a qui voleu que la dedique?

    Estem a la vostra disposició i no dubteu que intentarem complaure-vos al 100%.

    Moltes gràcies de nou. Ens veiem prompte!

    Salut i música

    AV

  • martamar5

    martamar5

    casi 12 años

    Hola Andreu, Som noves en açò del verkami. Hem fet dues aportacions (20 euros) en la mateixa tarjeta, més que res pel disc signat, esperem que no duga el nom de la mateixa persona... dubtes de novates... jejeje.

  • Natxo Lara

    Natxo Lara

    12 años

    Potser et volem fer un repor per a Canal 9. Pega'm un truc. Natxo 690862918

#03 / MOLTES GRÀCIES A TOTS!

Salut companys. Com haureu rebut i sinó ara vos ho confirme jo. Hem aconseguit el propòsit verkami per a la realització del nou disc.

Què passa ara?
- Primerament vos passaran el càrrec de la vostra aportació bancaria.
- Després jo m'encarregaré d'enviar-vos les vostres recompenses. Per a les quals necessite que m'envieu un correu electrònic a [email protected] amb les següents dades:

1.- A l'assumpte del mail: DADES RECOMPENSES VERKAMI
2.- Nom complet, adreça postal completa i  nom que teniu al verkami (alias)


Actualment estem gravant ja es disc i avançant amb el disseny. Calcule que aproximadament en un mes i mig podem tindre el treball si tot va bé. Per tant calculeu que a partir d'aquest moment vos començarem a enviar les vostres recompenses.

Aniré avisant-vos de les coses, a mida que anem avançant amb elles, per tant no patiu o no dubteu en escriure'm i preguntar-me el que desitgeu.

#01 / TENS QUALSEVOL DUBTE?

En aquest blog podrem mantenir un contacte directe on qüestionar qualsevol dubte o aclaració que necessites d'aquest projecte de micromecenatge.

T'espere!
AV
Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies