El 26 de junio... ¡ Estrenamos nueva web !
×

Descripción del proyecto

Ei! Qui vol comprar una novel·la catxonda?

Hola.

Em sentiu bé? Els de la darrera fila, aquí al davant teniu espai i m'escoltareu millor! Molt bé. Fem una rotllana, us sembla? Estem entre amics i hi ha confiança, no?

Si heu vingut fins aquí, suposo que una mica com funciona això del micro-mecenatge us sona, poc o molt, però us sona, oi?
La cosa va més o menys així: Jo tinc una cosa que us vull vendre i vosaltres heu de decidir si ho voleu comprar o no. Però sabeu què? Estic convençut que quan molts heu llegit les paraules vendre i comprar ja us heu posat una mica neguitosos així que ho farem diferent.

Si punxeu en aquest enllaç podeu descarregar la novel·la en el format que més us convingui: epub, mobi i, fins i tot, el PDF formatat per imprimir com a llibre. Us la regalo. Veieu? Ja no us puc vendre res. I ja no hi ha motiu que us obligui a comprar-me res. Estem lliures de qualsevol lligam financer entre nosaltres. Ara és quan espero que m'escolteu perquè us parlaré des del cor.

No entraré a criticar o discutir els béns o greuges de la indústria editorial. No parlaré de màfies dels drets d'autor, ni de conspiracions internacionals per evitar la difusió de la cultura. Ja ho faig al meu twitter i molt possiblement, en un futur, ho faci al meu bloc.

Aquí el que m'interessa és que us vingui de gust participar del meu món. La primera cosa que voldria aconseguir és senzilla: llegiu la meva novel·la. Llegiu-la i si us ve bé, critiqueu-la, recomaneu-la, regaleu-la, compartiu-la. Feu que la meva novel·la sigui la vostra novel·la. Mentre era captiva dins meu, només era meva, ara que ja ha sortit, ara que ja la teniu vosaltres, té vida pròpia i el seu objectiu és ser llegida. Si voleu, sortiu ara d'aquest lloc i aneu a llegir-la. El verkami estarà en marxa fins prop de Sant Jordi i podeu venir a llegir la resta quan us acabeu la novel·la.

Encara sou aquí? Molt bé. Doncs seguim.

Perquè un verkami? Perquè jo sol no puc afrontar les despeses que representa publicar un llibre. Imprimir exemplars és car; imprimir POCS exemplars és caríssim. Còpies del llibre pel dipòsit legal, pagar taxes, pagar el disseny de la portada, comprar ISBNs per poder vendre el llibre en botigues normals... tot és un forat negre de despeses que no em puc permetre. Per exemple, no posaré ISBN en aquest llibre. No vull participar de la indústria editorial, no vull formar part de la seva societat recaptadora de drets, ni vull que hi hagi intermediaris entre vosaltres i jo.

La novel·la l'he feta jo i vull ser, només jo, qui us la faci arribar. Com puc aconseguir-ho? Fàcil. Recaptant els diners com a pas previ per fer les despeses.
El meu anterior llibre 'entreterres' porta sis anys a la venda. He venut menys d'un centenar en paper i ha tingut, aproximadament mil descàrregues gratuïtes. 'L’Anna i l’anell' també acabarà allà. Així que d'una manera o altra, qui el vulgui aconseguir en paper podrà optar per comprar-lo en algun moment.

Perquè fer-ho ara? Perquè sortirà més bé de preu. Tots sabem que comprar a detall és més car que fer-ho a l'engròs, així doncs, si ara sumem forces, tots aconseguirem millor preu. Com de millor? Entreterres costa 11€, però si li sumes despeses i enviament se'n va als 17-18€. Els exemplars que vaig comprar jo a preu de majorista (preu especial d'autor) em sortien a poc menys de 9€. Si te l'entrego en mà guanyo 1€ però si l'envio per correus a 2€ perdo 1€. Si voleu saber la veritat, amb ‘entreterres’ vaig perdre quartos. Però ha estat un viatge divertit.

Què faré amb els diners?

L'objectiu ara és aconseguir almenys cost zero per mi. Com? Una de les recompenses del verkami serà, evidentment, el llibre en paper. Per un cost de 12€ rebràs a casa teva una còpia signada en paper de la novel·la. Si cent persones participeu per aquesta recompensa, el verkami serà un èxit, la novel·la estarà finançada i acabada i si algú la vol comprar més tard, sempre tindrà l'opció de comprar-la, més cara, a la web. Si en lloc de cent persones la compren dues-centes, el cost d'impressió baixa i jo podria esgarrapar cèntims de cada llibre. Si tres-centes... us feu a la idea.

Després està el tema de les descàrregues pagant. Pagant? Però si ja l'hem descarregat gratis, perquè hauríem de pagar si ja ho tenim. La veritat és que no heu de pagar si no voleu. Però en realitat, si em permeteu una mica de xantatge emocional, cal que comencem a assumir una postura més generosa de cara a la gent que crea contingut per nosaltres. Si has llegit la meva novel·la de franc i has passat una bona estona, no et sembla correcte de facilitar que pugui crear més contingut per tu? Amb la vostra col·laboració podré escriure sense restriccions d'horari o espai, podré pagar a algú perquè em faci una portada professional o pagar perquè algú revisi el text, doncs la novel·la serà molt millor.

I amb el que pagueu per les descarregues aquells que no compreu la versió de paper és d'on sortirà els diners pels extres.

Quan rebreu els vostres llibres?

Quan el verkami acabi i rebi els diners recaptats, faré la comanda a la impremta. Triguen entre 2 i 4 setmanes, a les que cal afegir entre 2 i 7 dies per què correus faci la seva màgia. O sigui, entre finals de Maig, principis de Juny els llibres físics haurien d'estar en les vostres mans.

No us dono més la barrila. Gaudiu de la novel·la. I si teniu a bé col·laborar amb una mica de suport econòmic, aquest autor us ho agrairà profundament. Si la cosa funciona, bé, diguem que la següent novel·la pinta que farà una mica de por. I quan dic una mica parlo de canibalisme, amputacions i un assassí a l'alçada de Jack l'Esbudellador!

Gràcies a tots per la paciència i benvinguts al paranoic i absurd món de pagar només si t'engresca el projecte!

Si voleu dir-me res, sóc fàcil de trobar.

A twitter sóc en Pol Sedierta
A facebook també
Així com a Instagram, on si us agraden les fotos de trens, hi trobareu una pila al hashtag #VidaDeFerroviari.
I al meu bloc Memòries d'un Pare Invisible on si voleu podeu llegir, paranoies meves apart, alguns relats inèdits que no trobareu enlloc més.

 

Comparte el proyecto con tus amigos

Publica el widget del proyecto
Selecciona el tipo de widget que más encaja con tu web. ¡Es solo copiar y pegar!


Preguntas y respuestas(0)

 • No hay ninguna pregunta
Si quieres saber más pregúntale al autor

"L'Anna i l'anell" una sexycomèdia en 10 actes

"L'Anna i l'anell" una sexycomèdia en 10 actes

Conseguidos1.881€
de1.200€
100% conseguidos Conseguido!
"L'Anna i l'anell" és una novel·la eròtica on el sexe no ho és tot. L'objectiu d'aquest verkami és aconseguir que la novel·la arribi al major nombre de persones possibles, al millor preu, sense establir barreres entre l'autor i els lectors.
"L'Anna i l'anell" és una novel·la eròtica on el sexe no ho és tot. L'objectiu d'aquest verkami és aconseguir que la novel·la arribi al major nombre de persones possibles, al millor preu, sense establir barreres entre l'autor i els lectors.
Creado en: Barcelona

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 24 de Abril de 2015.

 
 • Aportando 2€
  8 Mecenas

  Pack amb l'ebook en els formats més corrents: epub, mobi, kindle, pdf i pdf preparat per la impressió
  + El meu agraïment més sincer.

 • Aportando 3€
  2 Mecenas

  1 preservatiu personalitzat de la novel·la i el pack d'ebooks.

 • Aportando 5€
  6 Mecenas

  2 preservatius personalitzats de la novel·la i el pack d'ebooks.

 • Aportando 5€
  7 Mecenas

  Una postal que rebràs per correu ordinari amb la portada del llibre
  + Un haiku inèdit que escriuré per tu
  + El Pack d'ebooks.

 • Aportando 8€
  QUEDAN 24 RECOMPENSAS (DE 25)

  un exemplar del llibret (32 planes) que inclou dos relats inèdits que passen al Univers de l'Anna! No estan incorporats al pack d'ebooks!

 • Aportando 10€
  1 Mecenas

  Postal amb haiku inèdit, el Pack ebooks i el meu agraiment més sincer.

 • Aportando 12€
  26 Mecenas

  Un exemplar signat en rústica de la novel·la "L'Anna i l'anell"
  + Pack ebooks.

 • Aportando 15€
  28 Mecenas

  Un exemplar signat en rústica de la novel·la "L'Anna i l'anell"
  + Una postal de la portada
  + Un haiku inèdit
  + Pack ebooks.

 • Aportando 17€
  QUEDAN 11 RECOMPENSAS (DE 14)

  Edició especial limitada i numerada de 14 exemplars en tapa tova signada per en Pol Sedierta
  + Pack d'ebooks.

 • Aportando 20€
  0 Mecenas

  "entreterres" en format tapa dura, el pack d'ebooks i un petó que t'arribarà en obrir la tapa del llibre!

 • Aportando 20€
  0 Mecenas

  Un exemplar signat en tapa dura de la novel·la "L'Anna i l'anell"
  + Pack ebooks.

 • Aportando 23€
  RECOMPENSAS AGOTADAS

  Pack especial Sant Jordi. "L'Anna i l'anell" i "entreterres" en tapa dura, llibret amb 2 relats inèdits, postal, una rosa de caramel i pack d'ebooks!

 • Aportando 23€
  RECOMPENSAS AGOTADAS

  Pack especial Sant Jordi: "L'Anna i l'anell" i "entreterres" en tapa tova, postal, rosa de caramel i pack ebooks. Bona Diada!

 • Aportando 25€
  2 Mecenas

  "entreterres" en format tapa dura, el pack d'ebooks i un petó que t'arribarà en obrir la tapa del llibre!

 • Aportando 25€
  7 Mecenas

  Pack valruspines "L'Anna i l'anell" i "entreterres" signats en rústica
  + Pack ebooks.

 • Aportando 25€
  QUEDAN 25 RECOMPENSAS (DE 25)

  Un exemplar en tapa dura de "l'Anna i l'anell" i un exemplar del llibret de 32 planes amb 2 relats inèdits del Univers de la novel·la i el pack de ebooks.

 • Aportando 25€
  3 Mecenas

  Un exemplar signat en tapa dura de la novel·la "L'Anna i l'anell"
  + Pack ebooks.

 • Aportando 27€
  3 Mecenas

  Un exemplar signat en tapa dura de la novel·la "L'Anna i l'anell"
  + Una postal amb un haiku inèdit
  + Pack ebooks.

 • Aportando 30€
  RECOMPENSAS AGOTADAS

  Edició especial limitada i numerada de 10 exemplars en tapa dura signada per en Pol Sedierta
  + Pack d'ebooks.

 • Aportando 30€
  1 Mecenas

  Postal amb haiku inèdit, el Pack ebooks i el meu agraïment més sincer.

 • Aportando 39€
  3 Mecenas

  3 exemplars en rústica de "L'Anna i l'anell", postal dedicada i pack d'ebooks.

 • Aportando 40€
  QUEDAN 1 RECOMPENSAS (DE 1)

  Pack comiat. 1 exemplar tapa dura Anna i l'anell, 1 exemplar tapa dura entreterres, 1 exemplar llibret amb 2 relats inèdits, postal, condó i pack ebooks.

 • Aportando 50€
  RECOMPENSAS AGOTADAS

  "entreterres", postal amb haiku dedicat, pack d'ebooks i trobada amb l'autor i la seva família per rebre una bona pila de petons.

 • Aportando 69€
  RECOMPENSAS AGOTADAS

  "L'Anna i l'anell" en tapa dura signat, els ebooks i part del munt de revistes que l'Anna troba sota la barra del bar (hauràs de llegir la novel·la per saber que vull dir) inclòs un relat inèdit trobat, fotocopiat i grapat, dins d'un interviu.

 • Aportando 2.500€
  QUEDAN 6 RECOMPENSAS (DE 6)

  La MaduixetaWili ens convidarà als qui preneu aquesta opció i a mi a un dinar nudista (a la seva barbacoa nova) on et faré entrega del teu exemplar dedicat per ambdós de la novel·la en tapa dura. i el pack de llibres! Jo aniré vestit!

 • Aportando 350.000€
  0 Mecenas

  Pack valruspines "L'Anna i l'anell" i "entreterres" signats en tapa dura i pack ebooks. Gravem la pel·lícula basada en la novel·la i et donem crèdit com a productor. Et garanteixo plaça al casting per algun dels personatges.

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 24 de Abril de 2015.

 

Blog del proyecto (6)

6 actualizaciones más verlas todas

Autor/a del proyecto

Foto de valruspines
valruspines
Escriptor que porta trens o ferroviari de lletra extraviada! Pare de 3 fills i espòs d'una muller. Quan em pregunten d'on trec el temps per escriure només sé dir: Dormo poc, molt poc! Leer más
valruspines tiene 1 proyectos más en verkami. Puedes encontrar más información en http://www.valruspines.com