❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Primer Disc d'Autoput

Durant aquests darrers mesos hem estat preparant 10 temes propis, originals, que destil·len actitud i Rock'n'Roll pels quatre costats. Ho hem posat tot, com sempre; temes amb caràcter, per a una immensa minoria. Ara, us necessitem més que mai per poder fer que aquest disc, sigui una realitat.

AUTOPUT

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
106
Aportaciones
5.500€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Qui són Autoput?

Autoput són cinc músics professionals, entusiàstics i amb talent a qui els encanta la bona música i també passar-s`ho bé. Això fa que quan estan en una festa o festival facin somriure a tothom ja que aconsegueixen contagiar el seu entusiasme.

Va néixer a Manresa de la mà de David Sais i Jordi Martínez i amb el temps ha esdevingut un grup que dóna el seu toc a qualsevol esdeveniment en el que intervenen.

En l’actual grup:

David Sais - Veu
Jordi Martínez - Guitarra
Xavi Centellas - Teclats i Coros
Isi Martínez - Bateria
Toni Vilaprinyó - Baix

Cada membre de la banda aporta quelcom especial i únic al conjunt, cadascú té les seves preferències i estils pel que fa a la música i tot això plegat, ajuda a crear una experiència verdaderament única per a tots aquells que gaudeixen dels seus espectacles.

Després de vuit anys sobre els escenaris, em volgut escoltar les veus que ens convidaven i empenyien a crear quelcom nostre.

Així doncs, amb la força que totes aquestes veus ens han donat durant tot aquest temps, ens hem posat a composar, deixant que totes les nostres influències ens indiquessin el camí. El resultat...? Sereu vosaltres qui ens ho direu. Malgrat això, estem convençuts de que tenim el material per a fer un àlbum amb total coherència amb nosaltres mateixos: De debò, directe i miran-te als ulls.

Amb la vostra ajuda, pagarem les hores mínimes a l´Estudi de gravació, no volem fer res per sota de la qualitat a la que us tenim acostumats, així que mai us demanem, sempre us agraïm, ja que sempre us supereu en escreix amb tota l'escalfor que ens doneu. Però en aquest cas, apel·lem a la vostra generositat.

Creiem que les compensacions que us oferim us poden agradar, i és per això que volem intentar arribar al nostre objectiu.

Si ens hi ajudeu vosaltres, res no ens pot parar...!!! ;-)

A què destinarem les vostres aportacions

Gravació, edició, mescla i mastering del primer disc d'estudi d'AUTOPUT amb 10 temes originals.

Sobre les recompenses

Tal i com ho veieu, la previsió és que a finals d'Abril haguem pogut servir-ho tot, a excepció dels concerts acústics. Això ho concretarem.

Calendari previst

Entrem a l'estudi per Setmana Santa i si tot va com tenim previst, per St. Jordi, Festa de Pre-estrena.

+ Info

Facebook
Twitter
Instagram
Web

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies