❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Primer Disc d'Autoput

Durant aquests darrers mesos hem estat preparant 10 temes propis, originals, que destil·len actitud i Rock'n'Roll pels quatre costats. Ho hem posat tot, com sempre; temes amb caràcter, per a una immensa minoria. Ara, us necessitem més que mai per poder fer que aquest disc, sigui una realitat.

AUTOPUT

A project of

Category

Created in

0
seconds
106
Patron
5.500€
From 3.000€
Contribute to the project

Qui són Autoput?

Autoput són cinc músics professionals, entusiàstics i amb talent a qui els encanta la bona música i també passar-s`ho bé. Això fa que quan estan en una festa o festival facin somriure a tothom ja que aconsegueixen contagiar el seu entusiasme.

Va néixer a Manresa de la mà de David Sais i Jordi Martínez i amb el temps ha esdevingut un grup que dóna el seu toc a qualsevol esdeveniment en el que intervenen.

En l’actual grup:

David Sais - Veu
Jordi Martínez - Guitarra
Xavi Centellas - Teclats i Coros
Isi Martínez - Bateria
Toni Vilaprinyó - Baix

Cada membre de la banda aporta quelcom especial i únic al conjunt, cadascú té les seves preferències i estils pel que fa a la música i tot això plegat, ajuda a crear una experiència verdaderament única per a tots aquells que gaudeixen dels seus espectacles.

Després de vuit anys sobre els escenaris, em volgut escoltar les veus que ens convidaven i empenyien a crear quelcom nostre.

Així doncs, amb la força que totes aquestes veus ens han donat durant tot aquest temps, ens hem posat a composar, deixant que totes les nostres influències ens indiquessin el camí. El resultat...? Sereu vosaltres qui ens ho direu. Malgrat això, estem convençuts de que tenim el material per a fer un àlbum amb total coherència amb nosaltres mateixos: De debò, directe i miran-te als ulls.

Amb la vostra ajuda, pagarem les hores mínimes a l´Estudi de gravació, no volem fer res per sota de la qualitat a la que us tenim acostumats, així que mai us demanem, sempre us agraïm, ja que sempre us supereu en escreix amb tota l'escalfor que ens doneu. Però en aquest cas, apel·lem a la vostra generositat.

Creiem que les compensacions que us oferim us poden agradar, i és per això que volem intentar arribar al nostre objectiu.

Si ens hi ajudeu vosaltres, res no ens pot parar...!!! ;-)

A què destinarem les vostres aportacions

Gravació, edició, mescla i mastering del primer disc d'estudi d'AUTOPUT amb 10 temes originals.

Sobre les recompenses

Tal i com ho veieu, la previsió és que a finals d'Abril haguem pogut servir-ho tot, a excepció dels concerts acústics. Això ho concretarem.

Calendari previst

Entrem a l'estudi per Setmana Santa i si tot va com tenim previst, per St. Jordi, Festa de Pre-estrena.

+ Info

Facebook
Twitter
Instagram
Web

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

25€
64 backers

CD + Samarreta + Agraïment el dia de la presentació + Invitació exclusiva amb copa inclosa a la Festa de pre-estrena de l'Àlbum, on es farà entrega de tot el material per part del grup.

50€
10 left (of 40)

CD + Samarreta + Agraïment el dia de la presentació + Invitació exclusiva amb copa inclosa a la Festa de pre-estrena de l'Àlbum, on es farà entrega de tot el material per part del grup + Accés a espai limitat amb vista desde balco durant el concert + Festa post-concert en sala VIP amb copa inclosa + Foto al Photocall que us serà enviada en dies posteriors al vostre e-mail.

100€
1 left (of 10)

2 CD's + 2 Samarretes + Agraïment el dia de la presentació + 2 Invitacions exclusives amb copa inclosa a la Festa de pre-estrena de l'Àlbum, on es farà entrega de tot el material per part del grup + Assistència per a dues persones a l'assaig privat previ a l'estrena del Disc + Assistència a les proves de so per a dues persones el dia de la presentació oficial.

300€
0 backers

4 CD + 4 Samarretes + Agraïment el dia de la presentació + 4 Invitació exclusiva amb copa inclosa a la Festa de pre-estrena de l'Àlbum, on es farà entrega de tot el material per part del grup + Concert acústic del disc a guitarra i veu en data a concretar (Si el lloc és a mes d'una hora de distancia, s'abonara desplaçament i allotjament).

500€
3 patrons (sold out)

PER A EMPRESES:
10 CD´s + 10 Samarretes + Agraïment al llibret amb el Logo en un espai on nomes hi hauran 3 anunciants mes + Durant el concert de presentació es projectara el Logo de l´empresa en el moment en que la producció ho estimi necessari. + 5 Invitacions exclusives amb copa inclosa a la Festa de pre-estrena de l´Àlbum, on es farà entrega de tot el material per part del grup.

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.