❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Cartes d’Amor de Sant Joan de les Abadesses

Publicació de les cartes finalistes del I i II Certamen de Cartes d’Amor de Sant Joan de les Abadesses

Jose

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
190
Aportaciones
4.490€
De 4.100€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El nostre projecte

Sant Joan de les Abadesses, 10 d'abril del 2015

Estimats i estimades mecenes,

Sóc en Jose de la Cafeteria l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses. Potser em coneixereu si us dic que sóc qui organitzo el certamen més romàntic dels que es fan i desfan, el de Cartes d’Amor de Sant Joan de les Abadesses. És curiós perquè una iniciativa tan romàntica va sortir de l’emprenyada de rebre per correu només factures i propaganda. Res de cartes perfumades, ni cal•ligrafia delicada, només “fulleraca”.

Per això em vaig proposar convocar un concurs literari de cartes d’amor, però no de cartes d’amor qualssevol; les volia d’una manera especial: les volia que m’arribessin per correu i que fossin escrites a mà.

L’experiència va ser tot un èxit i les paraules d’amor ens van arribar d’arreu dels Països Catalans. Durant uns mesos, només esperava que l’Àngel, el meu carter, em portés amor. Quina il•lusió cada vegada que em podia posar a la pell d’un enamorat o d’una desanamorada, d’una mare que escrivia al seu fill o d’una àvia al seu nét o... d’un bisbe al seu company (ai, mare de Déu senyor!!)...

Tan èxit va tenir la cosa que l’any següent vaig voler repetir l’experiència. I ara, pensant com de bé m’ho vaig passar llegint totes aquelles cartes, no em sembla just que quedin guardades entre tants altres trastos que tenim al traster. Per això les vull compartir amb tots vosaltres amb un llibre.

Fa dies que hi dono voltes..., i tantes voltes hi he donat que ja hi he embolicat a l’escriptor i periodista Vicenç Villatoro, l’Alguer Miquel de Txarango i l’aventurer Albert Bosch, perquè en facin els pròlegs. I amb el jurat del premi hem seleccionat les que més ens han agradat.

A què destinarem les vostres aportacions?

Com ho farem per finançar el llibre? Doncs, aquí entreu vosaltres. Comptem amb el vostre mecenatge per tirar el projecte endavant. Que com gestionarem aquests diners? Els diners serviran per l’edició i publicació del llibre. I el llibre? Sí, el llibre el vendrem! I doncs què en farem dels diners que recaptem de nou? Doncs, el que surt del cor només pot tornar al cor. Tots els beneficis aniran destinats a l’Associació El Ripollès Cor i a l’Oncolliga.

Ens ajudeu? És un projecte romàntic, maco, solidari, sensible, fins i tot cursi, si voleu, però ens fa il•lusió, i si bé és veritat que l’amor no dóna de menjar, sí que treu la gana i ens fa més feliços.

Què hi guanyeu vosaltres?

Vosaltres també podreu fer-vos vostres les històries que hem llegit. Entre altres recompenses us oferim l'oportunitat d'adquirir el llibre i conèixer el nostre entorn, fins i tot els racons i raconots d’amor amagats als afores del poble, i degustar la nostra cervesa local, la Cervesa Minera.

Quan ho farem tot plegat?

Es publicarà el llibre en un termini de tres setmanes a partir que obtinguem l’import final i les recompenses es faran efectives a partir de la publicació del llibre i durant el termini d’un mes. En els casos que la recompensa consisteixi en recollir el llibre directament a la Cafeteria, disposareu del termini d’un any per a fer-ho.

Què més?

Compto amb vosaltres!! Moltes gràcies per endavant!! Amb molt d’amor,

Jose (Muàààà!)

P. S. + Info

Cartes d'amor
Facebook Cafè de l'Abadia
Facebook Certamen de Cartes d'Amor

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

10 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Jose

    Jose
    Autor/a

    más de 8 años

    Disculpa per la manca d'informació que hi ha hagut aquest estiu. El llibre s'ha endarrerit més del que pensàvem per problemes personals primer i també per la recollida de dades dels mecenes. A principi de setembre l'enviarem a la impremta. Comptem poder-lo fer arribar a finals del proper mes.

    Disculpeu les molèsties, ens sap greu no haver pogut complir amb els terminis.

    Una abraçada

  • lola cruces

    lola cruces

    más de 8 años

    Hola,

    Hice aportación para que se me enviase el libro a mi domicilio y aún no me ha llegado.

    ¿Existe algún problema?

    Gracias

  • Jose

    Jose
    Autor/a

    más de 8 años

    Disculpa, Ariadna! No sé per què no vam veure la teva pregunta!

    El Certamen de Cartes d'Amor va tenir lloc el 2013 i el 2014. Aquest any l'hem dedicat a la publicació d'una selecció de les cartes rebudes. Esperem l'any vinent tornar-lo a convocar. Si vols estar-ne al corrent ens pots seguir al facebook del bar https://ca-es.facebook.com/pages/Bar-Cafeteria-LAbadia/134073776620892 o del Certamen https://ca-es.facebook.com/CartesDAmor.

    Gràcies

  • Ariadna Sancho

    Ariadna Sancho

    casi 9 años

    Encara estem a temps d'enviar-hi una?,tinc un conegut quevl'interessaria!

  • Jose

    Jose
    Autor/a

    casi 9 años

    Es publicaran una selecció de cartes: les finalistes i algunes més. De la primera edició s'han seleccionat 17 cartes i de la segona, 10. El jurat de la primera i segona edició va seleccionar les que va considerar millors tan pel contingut, per l'expressió com per l'originalitat.

  • Ferran Molina

    Ferran Molina

    casi 9 años

    Es publicaran totes les cartes, o només les finalistes?

  • Jose

    Jose
    Autor/a

    casi 9 años

    Els autors de les cartes seleccionades van ser informats telefònicament. No teníem previst publicar el llistat de cartes que es publicaran, però tampoc tenim inconvenient a fer-ho. Procurarem al llarg dels propers dies facilitar-vos la informació a través del nostre facebook https://www.facebook.com/CartesDAmor, https://www.facebook.com/pages/Bar-Cafeteria-LAbadia/134073776620892?ref=hl o pàgina web www.cartesdamor.cat

  • María Luz MonterodeNovoa

    María Luz MonterodeNovoa

    casi 9 años

    On podem veure quines varen ser les cartes finalistes?

  • Jose

    Jose
    Autor/a

    casi 9 años

    Teniu temps per fer les vostres aportacions fins el 29 de maig. De totes maneres, si no podeu passar a recollir el llibre, també hi ha una aportació que et permet rebre'l a l'adreça que ens indiquis!! Moltes gràcies!!!

  • Joan Antoni Oliva

    Joan Antoni Oliva

    casi 9 años

    Fins quàn tenim temps per aportar euros a la campanya? el motiu és que no sé si podré anar a buscar el llibre, si podré anar acompanyat... tu m'entens oi?

Volver a todas las actualizaciones

#01 / Gràcies!

Benvolguts i benvolgudes mecenes,

Gràcies per creure en aquest projecte i fer-lo possible!! Ens fa molta il·lusió poder finalment publicar un recull de les cartes que vam rebre en el I i II Certamen de Cartes d'Amor. De fet, ens agradaria haver-les pogut publicar totes, perquè d'alguna manera o altra totes eren especials, Hem hagut, però, de fer-ne una selecció que esperem que ben aviat vegin la llum.

Ara comença un nou procés una mica lent i feixuc que potser endarrerirà uns dies la finalització del projecte. Durant els propers 10 dies es faran els cobraments de les vostres aportacions i, just després d'aquest període, us farem arribar un formulari per tal de recollir les dades necessàries per fer possibles les recompenses.

Un cop recollides les dades i incorporats els noms dels nostres mecenes en el llibre, es portarà el llibre a impremta per tal de publicar-lo.

Procurarem tenir-vos informats al llarg de tot el procés, ja que vosaltres heu fet possible aquest projecte i en sou una part molt important.

Si teniu qualsevol dubte, no dubteu a demanar-nos-ho o ens passeu a veure al bar!

De nou, 190 gràcies!

2 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Jose

    Jose
    Autor/a

    casi 9 años

    Hola Cati,

    Ens vam posar en contacte amb els autors de les cartes finalistes. Si en Jose no et va trucar, la teva carta no es troba entre les que es publicaran. Em sap greu, perquè tal com comentava en el post, totes són d'alguna manera especials.

    Gràcies per la teva participació!

  • cati valls

    cati valls

    casi 9 años

    Voldria saber si la meva carta estarà en el llibre

#04 / Ja tenim llibre!!

Com alguns de vosaltres ja sabeu, finalment tenim el llibre publicat.

Aquesta setmana hem començat a preparar les recompenses. Els mecenes que vau demanar recollir el llibre al Cafè de l'Abadia ja us està esperant. Pel que fa als que vau sol·licitar que us l'enviéssim per correu, al llarg d'aquesta setmana i la que ve us arribarà.

Els altres mecenes, la recompensa dels quals incloïa entrades al Museu del Palau de l'Abadia, amb o sense ruta amorosa i tastet de Minera, a partir de la setmana vinent també ho podreu passar a recollir pel Cafè de l'Abadia.

Gràcies per l'espera! Esperem que disfruteu la lectura!!

#03 / Disculpeu, l'amor arribarà una mica tard

Apreciats i apreciades mecenes,

Esperem ben aviat poder-nos posar en contacte amb vosaltres per lliurar-vos el llibre -els que així ho havíeu demanat- o bé informar-vos que el podeu passar a recollir. De moment, però, el tema s'ha endarrerit molt més del que pensàvem. Amb els mesos d'estiu pel mig i alguns motius personals, el llibre encara s'està cuinant. Queda pendent la correcció i enviar-lo a impremta, cosa que esperem enllestir els propers quinze dies. Un cop sigui a impremta és qüestió d'uns pocs dies més. Per tant, creiem que al llarg del proper mes us podrem donar bones notícies.

Hem dir-vos, també, que tanquem una etapa -que sens dubte ens ha aportat moltes coses bones i ens ha permès viure un munt d'experiències i conèixer molta gent-. Deixem de portar la Cafeteria l'Abadia, bàsicament perquè el temps… leer más

#02 / Retard

Estimats i estimades mecenes,

Les darreres setmanes, per motius personals, no ens hem pogut dedicar al projecte, cosa que ha endarrerit la data de publicació del llibre. Per això us volíem demanar disculpes. No obstant això, tornem a posar fil a l'agulla i estem enllestint la recollida de dades per poder incloure els vostres noms al llibre.

Esperem poder portar abans de final de mes la publicació a la impremta, perquè ben aviat el llibre surti a la llum.

De nou, gràcies de nou per la vostra col·laboració i paciència.

Una abraçada,

#01 / Gràcies!

Benvolguts i benvolgudes mecenes,

Gràcies per creure en aquest projecte i fer-lo possible!! Ens fa molta il·lusió poder finalment publicar un recull de les cartes que vam rebre en el I i II Certamen de Cartes d'Amor. De fet, ens agradaria haver-les pogut publicar totes, perquè d'alguna manera o altra totes eren especials, Hem hagut, però, de fer-ne una selecció que esperem que ben aviat vegin la llum.

Ara comença un nou procés una mica lent i feixuc que potser endarrerirà uns dies la finalització del projecte. Durant els propers 10 dies es faran els cobraments de les vostres aportacions i, just després d'aquest període, us farem arribar un formulari per tal de recollir les dades necessàries per fer possibles les recompenses.

Un cop recollides les dades i incorporats els noms dels nostres mecenes en el llibre, es portarà el llibre a impremta per tal de publicar-lo.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies