❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nova novel·la de Sensus: "Passes de tardor a l'Himàlaia"!

Per Sant Jordi sortirà el tercer llibre de la col·lecció Sensus, de Núria Garcia Quera. Tant si pensaves comprar-lo com si no, t'animem a fer-ho ara i, d'aquesta manera, convertir-te en mecenes, cosa que permetrà pagar-ne la impressió.

Núria Garcia Quera

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
188
Aportaciones
7.369€
De 7.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

De què va Passes de tardor a l'Himàlaia?

Una mare, de professió pallassa, va al Nepal a veure la seva única filla. Tenia divuit anys quan va marxar de viatge, en fa un que volta per Àsia i la última notícia és de fa un mes. En un correu electrònic li deia que ingressaria en un monestir budista. Des de llavors, no en sap res.

Quan la retroba a Katmandú, veu que alguna cosa ha canviat. La raó la descobrirà durant una caminada de dues setmanes al voltant de l'Annapurna, al llarg de la qual els silencis de la filla i l'extraversió de la mare posaran en relleu dues personalitats i maneres d'entendre la vida. Les colossals muntanyes i l'espiritualitat ancestral de la zona de l'Annapurna, però també del Manaslu i del Ladakh, tindran molt a veure en el desenllaç d'aquesta relació.

Altres dades del llibre?

Gènere: novel·la de viatge.

Lector potencial: amants dels viatges, la muntanya, el senderisme, els trekkings, les cultures, el budisme, la llibertat... i, també, les persones interessades en saber qui trenca el cordó umbilical amb els fills.

Nombre de fotografies de l'interior: 440. N'hi ha 19 de diverses persones de l'Himàlaia (a mode d'homenatge, encapçalen els 19 capítols); 20 d'objectes relacionats amb el budisme tibetà i l'Himàlaia, i 400 de diversos viatges pel Nepal i Ladakh.

Tiratge: 1.000-1.500 exemplars (depèn de l'èxit de la campanya)

Preu: 24 € aprox.

Projecte solidari: el 5 % dels guanys d'aquesta edició es destinaran als camps de refugiats tibetans. L'aportació es farà a través de la Casa del Tibet de Barcelona

Què és la col·lecció Sensus?:

És una col·lecció d’autora. Cada volum està dedicat a un lloc del món, del qual se'n transmeten les olors, els sons, les imatges..., a través de la literatura.

Lema de la col·lecció: Uns llibres diferents. T'acompanyen viatjant pel món o sense moure't de casa.

Format dels llibres: recorden els quaderns de viatge Moleskine pel seu format vertical, una gometa i els angles roms. A l'interior, tal i com trobem en un quadern de viatge, hi ha multitud de fotografies i records de viatge.

Llibres de la col·lecció:

1) A dalt de la Duna Roja (2011): novel·la de viatge. Escenari: Mali (Àfrica).

2) Nou viatge al Pirineu (2012): relat de viatge. Escenari: comarques dels Pallars, la Val d'Aran i l'Alta Ribagorça.

Sensus i la proximitat amb els lectors: a part d'escriure els llibres, l'autora es mou pel territori tot impartint conferències i presentacions, ambientades amb multitud d'imatges dels diversos llocs, així com amb músiques, objectes i, fins i tot, gastronomia local.

Projectes solidaris: el 5 % dels guanys que generen la venda dels llibres són per projectes socials i mediambientals associats al lloc on es desenvolupa l'acció:

1) A dalt de la Duna Roja: Associació Solidària Escoles Dogons, per tal que es continuïn construint escoles a Mali.

2) Nou viatge al Pirineu: associació Obrador Xisqueta. Desenvolupa accions per valoritzar la llana de l’ovella xisqueta i per dinamitzar el sector primari dels Pirineus.

Web: www.sensus.cat

A què destinarem les aportacions dels mecenes?

Ja comptem amb una part de finançament per pagar la impremta, però no en tenim prou i per això demanem el vostre suport. Els llibres Sensus, en estar editats a tot color, fan que el preu de la impressió sigui molt elevat, però creiem que l'esforç val la pena.

En un moment en què el llibre ha perdut el seu valor com a objecte, reivindiquem el plaer de passar-ne les pàgines, sentir el tacte del paper, olorar a tinta impresa i enlluernar-nos amb imatges que ens retornen als viatges.

Sensus no seria possible sense la professionalitat i la generositat de...:

Disseny de les portades: Sergi Opisso

Disseny dels mapes: Cesc Capdevila i Torrell

Fotografies dels objectes: Ferran Vallès

Retocs fotogràfics: Romà Capdevila i Torrell

Maquetació: Núria Ferraz i, de vegades, Gemma Salas.

Fotografies dels viatges: depèn de cada llibre de la col·lecció. A Passes de tardor a l'Himàlaia són de Cesc Capdevila i Torrell, Roc Sagristà, i Núria Garcia Quera.

Sobre les recompenses

Informació als mecenes ANNAPURNA, MANASLU, LADAKH, HIMÀLAIA, ÀSIA, TERRA i PASSES DE TARDOR: ja ens posarem en contacte amb vosaltres perquè ens digueu els llibres que voleu dedicar i a qui han d'anar dedicats.

Informació als mecenes TERRA i PASSES DE TARDOR: l'allotjament rural on passareu el cap de setmana és un dúplex amb dos banys, completament equipat (estris de cuina, llençols, tovalloles, rentadora, microones...). Només heu de portar el menjar.

Informació als mecenes PASSES DE TARDOR: l'excursió a peu amb l'autora tindrà una durada entre 2 i 4 h.

Calendari previst:

La idea és que als mecenes us arribi el llibre abans de Sant Jordi, per tal que aquell dia us el pugueu autoregalar o regalar a algú.

Abans, l'autora en farà un parell de presentacions. Ja us comunicarà la data, el lloc i l'hora.

+ Info

www.sensus.cat
Col·lecció Sensus al Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Núria Garcia Quera

    Núria Garcia Quera
    Autor/a

    9 años

    Hola toni, moltes gràcies per l'aportació.

    No hi ha cap problema amb el que t'ha passat.

    Si et sembla bé, quan t'hagi enviat el paquet amb els llibres a ses illes, ja et diré el que m'ha costat i et passaré un número de compte per a que facis l'ingrés.

    Salutacions cordials!

  • toni

    toni

    9 años

    M'he equivocat d'opció (Annapurna per Manaslu) i no podré passar a recollir la recompensa per la llibreria. Hi ha alguna forma de revertir l'aportació per posar-hi els 3€ de diferència? L'enviament a les Illes està descartat? Molta sort!

  • Núria Garcia Quera

    Núria Garcia Quera
    Autor/a

    9 años

    Hola Jesús, moltes gràcies per comprar-lo abans que el llibre s'editi! És important que fem difusió de la campanya perquè, si no s'aconsegueix l'objectiu, no es cobrarà als mecenes i tot quedarà aturat. Espero que, gràcies a persones com tu, tot tiri endavant. Una abraçada!

  • Chesus

    Chesus

    9 años

    Enhorabona Núria! Llegiré el llibre i segur que m'agradarà molt, com "A dalt de la duna roja". Et desitjo que el puguis publicar i molt èxit!

Volver a todas las actualizaciones

#04 / LA TRACA FINAL

Queda poc més d'una setmana per acabar la campanya de micromecenatge! Falta poc, però encara no hem arribat a l'objectiu! Si algú no sap com fer l'aportació a través de Verkami, digueu-nos la quantitat que voleu aportar ([email protected]) i ho farem nosaltres.

La generositat dels mecenes és com una pedra llençada en un llac. L'impacte no només afecta el lloc on va a parar la pedra, sinó que les ondes arriben molt més lluny. Contribuint a tirar endavant una publicació també ajudeu a alguns refugiats tibetans, dinamitzeu el sector de les arts gràfiques, del llibre i les llibreries, de la cultura i els escriptors... D'això se'n diu «interdependència», i a «Passes de tardor a l'Himàlaia» se'n parla.

També es parla dels llibres tibetans. Quan algú en comença a llegir un, es diu que «li obre la boca».

Es parla dels monstres protectors a les entrades dels pobles...

Es parla de la gent que passa gran part de la seva vida fent girar un rodet d'oracions... i de tantes i tantes coses que esperem que us interessin i ens facin millors.

1 comentario

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Chesús

    Chesús

    9 años

    Tot és força interessant!

#05 / Moltes gràcies per les vostres aportacions!

S'ha acabat la campanya, hem obert una ampolla de cava per celebrar-ho i hem brindat per tots els mecenes per agrair-vos el suport. Mai oblidarem que s'ha aconseguit l'objectiu gràcies a les vostres aportacions!

Com que ja feia una setmana que s'havia arribat a la quantitat que necessitàvem, el llibre va poder entrar a impremta i es van poder imprimir uns quants exemplars per a la primera presentació. Es va fer a Sort (Pallars Sobirà), el dissabte 4 d'abril. Us n'enviem tres fotografies. A partir d'ara, si voleu que l'autora faci una presentació a la vostra biblioteca, centre excursionista, associació, institut, universitat, etc, poseu-vos en contacte amb ella a [email protected].

La propera serà a la Fundació Casa del Tibet (Carrer del Rosselló, 181, Barcelona), dijous 16 d'abril, a les 20 h.

Pel que fa als… leer más

#04 / LA TRACA FINAL

Queda poc més d'una setmana per acabar la campanya de micromecenatge! Falta poc, però encara no hem arribat a l'objectiu! Si algú no sap com fer l'aportació a través de Verkami, digueu-nos la quantitat que voleu aportar ([email protected]) i ho farem nosaltres.

La generositat dels mecenes és com una pedra llençada en un llac. L'impacte no només afecta el lloc on va a parar la pedra, sinó que les ondes arriben molt més lluny. Contribuint a tirar endavant una publicació també ajudeu a alguns refugiats tibetans, dinamitzeu el sector de les arts gràfiques, del llibre i les llibreries, de la cultura i els escriptors... D'això se'n diu «interdependència», i a «Passes de tardor a l'Himàlaia» se'n parla.

També es parla dels llibres tibetans. Quan algú en comença a llegir un, es diu que «li obre la boca».

Es parla dels monstres protectors a les entrades dels pobles...

leer más

#03 / UN PETIT ABAT, EL LLEOPARD DE LES NEUS I MILAREPA

Ha començat el concurs La llança de Sant Jordi, convocat per Òmnium Cultural i l'Associació d'Editors en Llengua Catalana.

L'any 2012 un llibre de la col·lecció Sensus, «Nou viatge al Pirineu», va ser un guanyador de la millor portada (Sergi Opisso).

Us animem a participar-hi tot apostant per «Passes de tardor a l'Himàlaia»!

D'altra banda, ja només queden 19 dies de la campanya de micromecenatge!

Si aconseguim acabar-la, aviat tindreu el llibre "Passes de tardor a l'Himàlaia" i podreu saber...

...si aquest nen és un important abat d'un gran monestir de l'Himàlaia...

....què se'n fa de les restes dels animals atacats pel lleopard de les neus...

...o com són les coves on va meditar el iogui Milarepa (s. XI) i les relíquies que guarden:

#02 / JA HEM ARRIBAT A LES 100 APORTACIONS!

Les 100 aportacions dels dotze primers dies de campanya fan que la recta final, abans de tenir la novel·la a les mans, prengui un to d'il·lusió compartida. Des del gener que estem vivint unes setmanes frenètiques però, gràcies a vosaltres, veiem que l'esforç està valent la pena.

Tanmateix, ens queden 28 dies de campanya i no ens podem adormir. Per arribar a l'objectiu, faltaria que 154 mecenes compressin el llibre per avançat (24 €). Si fos així, la campanya s'acabaria amb èxit i podríem pagar la impremta sense problemes. Per això us animem a continuar engrescant les vostres coneixences i amistats.

Avui us deixem amb una dedicatòria...

Dedicatòria als lectors d'originals

Tots els escriptors tenim els nostres lectors d'originals i els valorem molt perquè, sense ells, els nostres escrits no serien el… leer más

#01 / UN TAST I DATES DE PRESENTACIONS

Missatge als pioners en el món dels mecenes Sensus!

Us volem agrair el fet d'ajudar a fer realitat un projecte cultural, social i mediambiental com «Passes de tardor a l'Himàlaia». Avançant la compra del llibre o dels llibres, feu possible molt més del que us podeu imaginar! A més, la confiança que demostreu en un projecte abans que es materialitzi, diu molt de la vostra generositat. Per tot plegat, esperem que quan tingueu la novel·la a les mans no us decebi i us faci passar una bona estona, a més d'aportar-vos coneixements i sensacions. Han estat tres anys de molta feina i diverses persones col·laborant-hi: el Ferran Vallès en les fotografies d'objectes, el Romà Capdevila en el retoc fotogràfic de més de 400 imatges, el Sergi Opisso en la portada, la Núria Ferraz en la maquetació i el Cesc Capdevila en multitud de coses.

Avui us deixem amb un petit tast i la informació de les dues primeres presentacions:

Paràgraf de "Passes de tardor a l'Himàlaia":

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies