❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Un món de somnis

Un projecte d'emprenedoria. Un llibre de contes escrit i il·lustrat pels alumnes de 4t de l'escola Àngela Bransuela de Mataró, que han creat l'editorial Els dofins.

Els dofins editorial

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
59
Aportaciones
1.450€
De 1.400€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El projecte Petits Grans Creadors neix el curs 2012-13 amb la intenció de continuar fomentant la competència emprenedora al nostre centre, l’escola Àngela Bransuela de Mataró. El projecte té com a objectiu que els alumnes s'endinsin en la creació artística i cultural, participant activament en totes les seves fases, des de la creació d'una cooperativa (una productora audiovisual, una editorial, una companyia de teatre, etc.) fins a l’edició, producció, i publicació de l'obra.

Aquest curs, els alumnes de 4t de l’escola han triat la creació literària.

Entre tots els alumnes ja han decidit quin serà el nom i el logotip de l’editorial "Els dofins Editorial" per poder publicar el seu llibre de contes.

Aquest llibre serà el fruit de molt esforç. Per grups cooperatius estan treballant a fons per aprendre com s’escriu un conte, les tècniques d’il·lustració, de maquetació i producció. S'han assessorat de tot el procés creatiu amb l'escriptor mataroní Albert Güell Juanola, la Il·lustradora Mercè López i l’editora Arianna Squilloni i han analitzat les diferents parts dels contes amb la Mónica Ruiz de la biblioteca Fundació Iluro. També demanaran un pressupost a una impremta i han parlat del finançament, que el faran a través del micromecenatge. En aquests moments estan treballant en la portada del llibre i ja han començat a escriure els seus contes.

L’Objectiu principal és que els alumnes aprenguin d’una forma divertida, motivadora, enriquidora i el més propera a la realitat possible. A través dels grups cooperatius treballaran valors com l’esforç, el be comú i el respecte. Aprendran a dialogar, a valorar la feina dels companys i a prendre decisions de forma conjunta i democràtica. Volem millorar les competències comunicativa, metodològica, emprenedora i personal dels nostres alumnes.

A què destinarem les aportacions

Les vostres aportaciones les destinarem a fer l'edició del llibre amb una imprenta professional.

Sobre les recompenses

A la pàgina principal del llibre apareixeran els noms dels mecenes.

El pòster i el punt de llibre estaran elaborats a partir de les il·lustracions que fan els alumnes.

El llibre té un format de 21,5 x 21,5 cm i 45 pàgines.

Les característiques principals són 4+4 tintes i paper estucat semimat. L'enquadernat és amb rústica cosida.

Calendari previst

La previsió de calendari del nostre projecte és la següent:

  • A mitjans de maig el llibre estarà a punt per imprimir.

  • Al juny es farà la presentació oficial del llibre en una de les biblioteques de la ciutat amb la col.laboració d’un escriptor de la ciutat.

  • Les recompenses s'entregaran al mateix acte de presentació del llibre o a la nostra escola durant el mes de juny.

Més Informació

WEB
BLOC
FACEBOOK
TWITTER

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • mar

    mar

    9 años

    holagybbygtyg

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#13 / AGRAÏMENT ALS MECENES D' "UN MÓN DE SOMNIS"

Volem agrair, públicament i a través d'aquest blog, l'aportació al projecte Petits Grans Creadors, "Un món de somnis".

Recordeu que el proper dijous 11 de juny (Biblioteca Antoni Comas, 17h) és l'acte de presentació del llibre realizat pels alumnes de 4t de l'Escola Àngela Bransuela de Mataró, on us farem entrega de les vostres recompenses.

Un llibre que sense vosaltres no hagués estat possible. MOLTES GRÀCIES!!!

A continuació exposem el nom i cognom de les persones i entitats mecenes del nostre projecte, per ordre d'aportació. Aquest agraïment també consta a la darrera pàgina del llibre publicat:

Ajuntament de Mataró, Lali Cusiné, Xavier Carrión, Antonio Lavado, Gemma Mateos, Carmen Carrión, Laura Aparicio, Mònica Fernández, La Contra Advocats, Cèlia Victòria, Fundació Mare Nostra, Francisco Javier García, Família Moreno-Navarro, Família… leer más

#11 / PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

Benvolgut/da mecenes,

En els PROPERS DIES rebreu per correu electrònic una invitació per a l'acte de presentació del llibre de contes "Un món de somnis".

En aquest acte també us farem entrega de les recompenses, d'acord amb la vostra aportació al nostre projecte.

Moltes gràcies,

Els alumnes de 4t

Escola Àngela Bransuela

Mataró

#07 / HO HEM ACONSEGUIT!!!

JA HEM ACONSEGUIT EL NOSTRE OBJECTIU A VERKAMI!

GRÀCIES A TOTS!!! ESTEM MOLT CONTENTS!!!

CONTINUAREM EN CONTACTE, FENT-VOS PARTÍCEPS DEL NOSTRE PROJECTE: EL LLIBRE PUBLICAT, L'ACTE DE PRESENTACIÓ, L'ENTREGA DE RECOMPENSES,...

FINS ARA!

ELS ALUMNES DE 4t

ESCOLA ÀNGELA BRANSUELA

MATARÓ

#05 / NO PAREM!

Aquí teniu algunes imatges dels nens de 4t treballant el seu projecte d'emprenedoria: escrivint, dibuixant, fent difussió a través de la ràdio, prenent decisions, ...

Estem a punt d'aconseguir-ho!

Projecte Petits Grans Creadors

Llibre de contes "Un món de somnis"







#04 / ENTREVISTA A RÀDIO BRANSUELA

Ahir, a l'hora del pati, els alumnes de 5è van entrevistar a Ràdio Bransuela, a alguns alumnes de 4t. Van fer-nos preguntes sobre el projecte Petits Grans Creadors. Per exemple, com va el projecte, quants diners hem aconseguit a través de Verkami, què és el que més ens ha agradat, el que més ens ha costat, etc.

Us deixem un parell de fotos d'aquesta experiència. Moltes gràcies 5è per fer difussió del nostre projecte!

#02 / 3r dia!

Hola,

Ja portem 260 euros! Estem molt emocionats i agraïts. Ens animeu a continuar treballant. Moltes gràcies!

Els alumnes de 4t de l'escola Àngela Bransuela

#01 / PRIMERES APORTACIONS

Aquest matí, a les 11 hores, s'ha iniciat la nostra campanya a Verkami. Volem agrair les dues primeres aportacions de Lali Cusiné i de Xavier Carrión. El nostre llibre de contes "Un món de somnis" ha començat el seu camí!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies