❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Jo també vull el nou Casal!

L'Octubre, Casal Independentista del Poblenou es trasllada de local! Després de 18 anys de treball al barri, volem renovar el nostre projecte i fer-lo encara més obert i participatiu a les veïnes i veïns, entitats i col.lectius de Poblenou amb qui treballem cada dia. Ens ajudes a fer-ho possible?

0
segundos
154
Aportaciones
6.000€
De 6.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

L'Octubre, Casal Independentista del Poblenou es trasllada de local. Després de 18 anys de treball al barri, volem renovar el nostre projecte i fer-lo encara més obert i participatiu a les veïnes i veïns, entitats i col·lectius de Poblenou amb qui treballem cada dia.

Ens ajudes a fer-ho possible?

L'Octubre Casal Independentista del Poblenou som una entitat social, cultural i política emmarcada dins de l'Esquerra Independentista dels Països Catalans i molt arrelada al barri.

Ens acompanyen 18 anys de trajectòria al barri de Poblenou, des d'on hem treballat -i treballem-, juntament amb els veïns i veïnes, entitats i col·lectius per la construcció d'una societat lliure i socialment més justa, ecològicament sostenible i des d'una perspectiva de gènere.

Al Casal disposem dels nostres propis projectes:

La Biblioteca Popular i autogestionada "Llibre i Martell", present des del 2008, i el Certamen Literari de relats curts, en català i de crítica social.

El concurs de fotografia "Objectiu Poblenou", iniciat el 2011 i emmarcat dins de la Festa Major del barri.

El Cicle Feminista aDONA't, nascut el 2012 i amb programació fixa d'actes, activitats i tallers amb perspectiva de gènere, des dels mesos d'Octubre fins als mesos de Març.

Programem les nostres activitats referenciades al barri:

El Carnestoltes.

Sant Jordi.

La Botifarrada Popular.

La Festa Cubana.

Festa Major.

I formem part del teixit associatiu del barri integrats dins la Coordinadora d'Entitats de Poblenou i la Federació d'Entitats Fem Maig.

Calendari

Des d'aquest mes de Febrer, fins al proper mes de Maig, iniciem el trasllat, les obres i el condicionament del nou espai, al mateix temps que treballem per una nova campanya de socis, sòcies, col·laboradors i col·laboradores que ens ajudin a fer créixer aquest projecte.

Fins al moment, ja comptem amb la creació de la Cooperativa de Consum responsable i de proximitat "Massa Terra", i la incorporació del Sankt Pauli Fanclub Catalunya.

Finançament

Els diners obtinguts d'aquesta campanya de micromecenatge aniran destinats a les obres i condicionament del nou local, l'estat de les quals anirem fent públic a través de les xarxes socials i la nostra pàgina web. www.loctubre.cat

Les Recompenses

Les recompenses es podran recollir, a partir de la inauguració del nou local i fins a 10 dies després d'aquesta, al mateix local de L'Octubre, Casal Independentista del Poblenou (particularitats, a part).

Per això, volem agraïr la col·laboració en forma de recompenses a:

Cervesa Artesana BARRA.

Tres Quarteres. Producció ecològica i educació ambiental.

Sankt Pauli Fanclub Catalunya.

Cooperativa de consum responsable i de proximitat Massa Terra.

L'Octubre, Casal Independentista del Poblenou es trasllada de local. Després de 18 anys de treball al barri, volem renovar el nostre projecte i fer-lo encara més obert i participatiu a les veïnes i veïns, entitats i col·lectius de Poblenou amb qui treballem cada dia.

Ens ajudes a fer-ho possible?

Twitter del Casal
Facebook del Casal
Espai web del Casal

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • jordimontanez

    jordimontanez

    9 años

    Hola!

    La recompensa Sopar dels Països Catalans és per a una o per a dues persones?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies