Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Pipiripip Magazine

PIPIRIPIP MAGAZINE és un projecte d'autoocupació... Però per sobre de tot és una revista infantil feta per CREADORS QUE EDITEM CREACIÓ. Pensada per ajudar els nens i nenes a aprendre a pensar i a créixer com a persones. Plena de creativitat fresca i directa, i de continguts sans, bons i nutritius!

Categoría

Creado en

0
segundos
176
Mecenas
7.087€
De 6.000€
Aporta al proyecto

Pipiripip Magazine

Pipiripip Magazine és una revista infantil, que vol treballar directament per als lectors! Som creadors que editem creació i el nostre tret diferencial és precisament aquest: que volem capgirar la manera d’editar. Som escriptors i il·lustradors que fem créixer els personatges i les històries conjuntament, sense intermediaris, ni comercials que influeixin en els continguts. Volem que el nostre treball us arribi fresc i directe: 100% creativitat.

El nostre objectiu és editar materials de qualitat i a bon preu, amb valor i utilitat per als lectors i, a canvi, fer-ne un mitjà de vida. Perquè creiem en una economia del bé comú, basada en la confiança.
Així, en lloc de subscriptors, busquem mecenes dels creadors, és a dir, companys de viatge.

D'on sorgeix la idea?

Des de fa temps que el nostre somni és treballar com i amb qui volem, sense estar, al mateix temps, desitjant fer una altra cosa.
Sense restar creativitat ni minvar els projectes, sumant idees i esforços, amb la voluntat de fer un treball més ric, autèntic i original.

És així com Pipiripip Magazine neix com un projecte d'autoocupació.
Seguint el model de treball cooperatiu, hem creat una editorial flexible i a la nostra mida, Edicions del Pipiripip, SCCL, tot desmuntant les vies clàssiques del món editorial.

Com serà Pipiripip Magazine?

La revista està pensada per a famílies amb nens i nenes de 0 a 10 anys, és de periodicitat mensual, i es publicarà en 3 formats:

 • En format paper (24 x 17cm, 50 pàgines - 10 números + 1 doble)

 • En format digital (PDF interactiu, amb més de 50 pàgines, amb so, locucions, petites interactivitats, enllaços i d'altres detalls que enriqueixen la revista)

 • Un extra cada 15 dies (en digital), perquè l'espera no es faci tan llarga.

Pel que fa als continguts, Pipiripip Magazine vol infondre optimisme i transmetre una sèrie d'idees i principis que trobem fonamentals:

 • Volem plantar les llavors del futur: contribuir a la transmissió d’uns valors personals i socials, fomentar la creativitat i l’esperit emprenedor a través dels contes, sèries, reportatges i activitats que publicarem a la revista.
  La nostra intenció és ajudar a educar a través de la lectura, la reflexió i les emocions que produeixen les històries, les aventures i la il·lusió de retrobar uns personatges cada mes.

 • Creiem que cal recuperar la lectura i el diàleg intergeneracional: el respecte pels avis comença amb la seva presència en les històries. El diàleg amb els més grans, per a enriquir els més petits, perquè sàpiguen valorar la seva figura càlida, còmplice i sempre sàvia. Volem ajudar-los a aprendre a pensar i a créixer com a persones.

 • Volem fomentar el diàleg obert amb els lectors: fer-los saber, en tot moment, en quin punt es troba la revista, els objectius que perseguim, i estar atents a les idees i demandes del seu públic. Ser una revista oberta, que escolta i aprèn dels lectors.

 • Volem fomentar la lectura i el lector actiu. És per això que adrecem la nostra revista als lectors de 0 a 10 anys. Així els oferim un ampli ventall de continguts per obrir la seva curiositat per les pàgines que encara no poden llegir tots sols i així també fomentar la lectura en família: una estona de lleure i aprenentatge compartit.

Qui som?

Som una cooperativa de treball associat, Edicions del Pipiripip, SCCL, formada per 4 persones, i treballem amb un petit grup de col·laboradors externs, tots companys de professió de la Catalunya central, amb qui hem format un equip-base.
Així, els creadors que trobareu a la revista són:
Susanna Ayala (il·lustradora), Enric Bastardas (blogger i guionista), Isaac Bosch (il·lustrador i escriptor), Susanna Campillo (il·lustradora), Teresa Clua (mestra i escriptora), Anna Crespo (artista i docent), Bernadette Cuxart (il·lustradora), Valentí Gubianas (il·lustrador), Pep Molist (bibliotecari i escriptor), Sergi Pich (mestre i escriptor) i Annabel Sardans (bibliotecària, colorista i escriptora).

La direcció i coordinació de la revista és a càrrec de:
Isaac Bosch (director artístic) i Annabel Sardans (directora editorial).

Amb l'ajuda tècnica de:
Esther Almonacid (administrativa i comptable) i Martí Sellarés (informàtic i tècnic multimèdia).

Comptem, a més, amb molts professionals, companys i amics que col·laboraran de manera esporàdica i amb els nens i nenes (cantaires, artistes i músics extremadament creatius) que tenim al nostre voltant. I també comptem amb entitats amb les que volem arribar a acords per dur a terme idees i activitats infantils conjuntes, per créixer plegats i dur el projecte més enllà.

Calendari previst

La primera revista està en la fase d'il·lustració i hi estarem treballant fins el 15 de març, ja que l'endemà la revista ha d'entrar a impremta.
Tenim la planificació i bona part dels guions dels quatre primers números.
El primer número de la revista està previst que vegi la llum a principis d’abril.

Volem que rebeu la revista abans que ningú, és a dir, que de seguida que surti d’impremta, a finals de març, començarem a fer els enviaments.
També enviarem totes les recompenses "físiques", és a dir, les que no siguin un sopar, una excursió o bé un taller, que s'entregaran un xic més endavant, quan el temps acompanyi més. Tot i així us farem arribar un val, amb la data prevista de l’activitat.

A què destinarem les vostres aportacions

A cobrir una part de les despeses mínimes del primer número de la revista:

 • Impressió de 1500 exemplars + enviaments: 2700€
 • Recompenses: 920€ (estimació sobre una mitjana calculada de 240 mecenes)
 • Part de la producció (maquetació, disseny): 2000€

Però no ens podem quedar aquí!!!
Necessitem el màxim de subscriptors que puguem fer a través de Verkami, per possibilitar la continuïtat del projecte.

+ Info

Facebook d'Edicions del Pipiripip
Facebook de Pipiripip Magazine

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

15 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

 • EDICIONS DEL PIPIRIPIP, SCCL

  EDICIONS DEL PIPIRIPIP, SCCL
  Autor/a

  casi 3 años

  Hola Anna, Doncs és molt estrany que no hagis rebut res... Hem fet arribar missatges d'agraïment a tots els mecenes i també un formulari per a omplir amb les dades (adreces d'entrega, noms pels agraïments, etc). Mira-ho bé en el correu que vas utilitzar per fer la teva aportació i, si realment no has rebut res, envia'ns un correu a: pipiripipmag@gmail.com Perquè t'ho poguem fer arribar tot de nou. Tot ho hem enviat a través de Verkami i no tenim constància que hi hagi hagut cap problema tècnic.

  Gràcies per la paciència i estem en contacte! L'Equip de Pipiripip Magazine

 • Anna Alba

  Anna Alba

  casi 3 años

  Hola, vaig fer una aportació, ja se l'han cobrat i no he rebut cap mail explicatiu de com aniran les rescompenses ni confirmant la meva aportació... m'agradaria saber si tot està correcte. Gràcies.

 • EDICIONS DEL PIPIRIPIP, SCCL

  EDICIONS DEL PIPIRIPIP, SCCL
  Autor/a

  casi 3 años

  Bon dia! I tant, no hi ha cap problema en fer dues aportacions de 15€. Després, quan s'acabi el termini del projecte, t'enviarem dos formularis per a omplir, amb les dades d'enviament de les 2 aportacions i perquè ens indiquis com han de sortir als agraïments. Gràcies per la confiança! L'Equip de PIPIRIPIP MAGAZINE

 • teceté

  teceté

  casi 3 años

  Hola, M'agradaria col·laborar amb vosaltres però no he utilitzat mai un verkami i no sé com va. La meva idea era fer dues aportacions de 15 euros: una revista seria pels meus fills i l'altra, la regalaria al meu nebot. Puc fer dues aportacions?

 • EDICIONS DEL PIPIRIPIP, SCCL

  EDICIONS DEL PIPIRIPIP, SCCL
  Autor/a

  casi 3 años

  Si, no pateixis! T'ho enviem a casa. Gràcies! L'equip de PIPIRIPIP MAGAZINE

 • joffgracia

  joffgracia

  casi 3 años

  Hola, la tramesa és inclosa en les aportacions? No s'especifica que tingueu sort,

 • EDICIONS DEL PIPIRIPIP, SCCL

  EDICIONS DEL PIPIRIPIP, SCCL
  Autor/a

  casi 3 años

  Hola Elisabet, moltes gràcies per la felicitació i l'oferiment! Ja donarem records de part teva a la Susanna i el Valentí. Una abraçada!

 • Elisabet Medina Bombardó

  Elisabet Medina Bombardó

  casi 3 años

  us felicito per la idea, segur que us anirá molt bé. Una abraçada a la Susanna Campillo amb qui vam compartir un temps la junta de l'APIC. Salutacions al Valentí Gubianas. Podeu comptar, si voleu, amb la meva col·laboració com a il·lustradora.

 • EDICIONS DEL PIPIRIPIP, SCCL

  EDICIONS DEL PIPIRIPIP, SCCL
  Autor/a

  casi 3 años

  Gràcies Maria per la comprensió en profunditat! Sempre s'agraeix una mirada des de dins ;-) Nosaltres també esperem que el resultat vegi la llum, amb moltes ganes... i curiositat! Tots encara hi estem treballant i esperem amb moltes ganes veure el resultat conjunt.

 • maria beitia

  maria beitia

  casi 3 años

  Felicitats pel futur projecte! Té molt bona pinta sincerament. Molta sort! Els que som de ram sabem com costa l'autogestió per poder fer el que volem lliurement...espero que ho aconseguiu...aneu molt bé! Moltes ganes de veure-ho publicat.

5€
10 Mecenas

VULL DONAR SUPORT AL PROJECTE!

Agraïment a la revista n.1, a nom de qui tu vulguis

10€
11 Mecenas

VULL FER-HI UN COP D'ULL

Agraïment a la revista n.1, a nom de qui tu vulguis
+ descàrrega digital del nº1 de Pipiripip Magazine

15€
38 Mecenas

UN COP D'ULL I UN TASTET

Agraïment a la revista n.1, a nom de qui tu vulguis
+ descàrrega digital del nº1 de Pipiripip Magazine
+ nº 1 en paper
+ Motxilla

Per a enviament internacional, poseu-vos en contacte amb nosaltres

30€
23 Mecenas

SUBSCRIPCIÓ DIGITAL

Agraïment a la revista n.1, a nom de qui tu vulguis
+ 1 any de subscripció digital (10 números + 1 doble)
+ nº 1 en paper
+ motxilla

Per a enviament internacional, poseu-vos en contacte amb nosaltres

50€
56 Mecenas

SUBSCRIPCIÓ EN PAPER

Agraïment a la revista n.1, a nom de qui tu vulguis
+ 1 any de subscripció paper (10 números + 1 doble)
+ 1 any de subscripció digital (10 números + 1 doble)
+ motxilla

Per a enviament internacional, veure "Pack internacional"

55€
23 Mecenas

PACK PAPER 2 GERMANS

Agraïment a la revista n.1, a nom de qui tu vulguis
+ 1 any de subscripció paper (10 números + 1 doble)
+ 1 any de subscripció digital (10 números + 1 doble)
+ 2 motxilles

Per a enviament internacional, poseu-vos en contacte amb nosaltres

60€
3 Mecenas

PACK PAPER 3 GERMANS

Agraïment a la revista n.1, a nom de qui tu vulguis
+ 1 any de subscripció paper (10 números + 1 doble)
+ 1 any de subscripció digital (10 números + 1 doble)
+ 3 motxilles

Per a enviament internacional, poseu-vos en contacte amb nosaltres

70€
Quedan 47 (de 50)

PACK POSTER

Agraïment a la revista n.1, a nom de qui tu vulguis
+ 1 any de subscripció paper (10 números + 1 doble)
+ 1 any de subscripció digital (10 números + 1 doble)
+ motxilla
+ gorra
+ poster dedicat (edició limitada)

Per a enviament internacional, poseu-vos en contacte amb nosaltres

76€
2 Mecenas

PACK INTERNACIONAL

Agraïment a la revista n.1, a nom de qui tu vulguis
+ 1 any de subscripció paper (10 números + 1 doble)
+ 1 any de subscripció digital (10 números + 1 doble)
+ motxilla

Enviament fora de l'estat

100€
4 Mecenas

PACK CONFIANÇA

Agraïment a la revista n.1, a nom de qui tu vulguis
+ 2 anys de subscripció paper (20 números + 2 dobles)
+ 2 anys de subscripció digital (20 números + 2 dobles)
+ motxilla
+ gorra

Per a enviament internacional, poseu-vos en contacte amb nosaltres

150€
Quedan 20 (de 20)

PACK CONFIANÇA + TALLER

Agraïment a la revista n.1, a nom de qui tu vulguis
+ 2 anys de subscripció paper (20 números + 2 dobles)
+ 2 anys de subscripció digital (20 números + 2 dobles)
+ motxilla
+ gorra
+ Taller de craft familiar matinal a Manresa (material inclòs)

160€
Quedan 9 (de 10)

PACK BIBLIOTECA / CASALS

Agraïment a la revista n.1, a nom de qui tu vulguis
+ Subscripció en paper fins al desembre de 2015 (7 números + 1 doble)
+ 1 hora del Conte "insitu" - vàlid només a Catalunya

180€
0 Mecenas

PACK LLIBRERIA 9M

Agraïment a la revista n.1, a nom de qui tu vulguis
+ 5 exemplars en paper de cada número, d'abril a desembre de 2015 (35 exemplars + 5 ex. dobles)
+ exposició temporal a càrrec de Pipiripip Magazine
+ Possibilitat de fer presentació i signatura d'exemplars per part d'algun/s creador/s de la revista

Vàlid per a llibreries del territori català

200€
1 Mecenas

PACK CONFIANÇA + TRIP & STORY

Agraïment a la revista n.1, a nom de qui tu vulguis
+ 2 anys de subscripció paper (20 números + 2 dobles)
+ 2 anys de subscripció digital (20 números + 2 dobles)
+ motxilla
+ gorra
+ Excursió familiar, Hora del Conte a l'aire lliure, berenar... i moltes més sorpreses!

La sortida es durà a terme per algun indret de la Catalunya Central

250€
Quedan 10 (de 10)

PACK CONFIANÇA + ORIGINAL

Agraïment a la revista n.1, a nom de qui tu vulguis
+ 2 anys de subscripció paper (20 números + 2 dobles)
+ 2 anys de subscripció digital (20 números + 2 dobles)
+ motxilla
+ gorra
+ 1 il·lustració original de la revista, signat i dedicat, de mínim 24 x 17 cm

300€
Quedan 14 (de 15)

PACK CONFIANÇA + BON ROLLO

Agraïment a la revista n.1, a nom de qui tu vulguis
+ 2 anys de subscripció paper (20 números + 2 dobles)
+ 2 anys de subscripció digital (20 números + 2 dobles)
+ motxilla
+ gorra
+ sopar amb els membres de Pipiripip Magazine per 2 adults i cangur-sopar per tots els nens, en una casa de pagès
+ 1 ampolla de vi Pipiripip Piripi

El sopar es durà a terme en algun indret de la Catalunya Central

6.000€
0 Mecenas

PACK MITOLÒGIC

Agraïment a la revista n.1, a nom de qui tu vulguis
+ 2 anys de subscripció paper (20 números + 2 dobles)
+ 2 anys de subscripció digital (20 números + 2 dobles)
+ motxilla
+ gorra
+ sopar amb els membres de Pipiripip Magazine per 2 adults i cangur-sopar per tots els nens, en una casa de pagès
+ 1 ampolla de vi Pipiripip Piripi
+ Safari familiar a la recerca del mític Unicorn Gràfic.

El sopar es durà a terme en algun indret de la Catalunya Central... El Safari serà sorpresa!

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.