❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

''Branques'' nou disc de Meritxell Gené

Després de gairebé dos anys cantant Màrius Torres, la cantautora Meritxell Gené presenta nou disc: «Branques». Un disc que segueix vinculant cançó i poesia, un fresc de 12 poetes dels Països Catalans units per una especial sinceritat i intensitat de viure, cants a la terra i l’amor. T'hi apuntes?

Meritxell Gené

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
180
Aportaciones
4.529€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

#BRANQUES4000

Ja hem aconseguit superar el mínim de 3000€ de #branques que havíem demanat! Molt agraïda a tots els mecenes que hi heu col·laborat per creure en aquest projecte!!! No m'ho esperava gens arribar-hi tan aviat, fa moltíssima il·lusió!

En un principi us demanava ajuda per cobrir bona part de les despeses de l'edició, la gravació i el disseny gràfic del disc. Ara us plantejo un nou objectiu per a nous verkamistes:

M'agradaria fer-ho extensiu a cobrir part de la promoció del nou disc i a la realització del videoclip.

Per altra banda, recordar-vos que qui vulgui venir al concert de presentació #branques al Festival BarnaSants, ho pot fer mitjançant el pack concert presentació, on hi trobareu l'entrada a un preu especial.

Ens hi acompanyes?

Moltíssimes gràcies per ser-hi!

Meritxell


QUÈ VULL FER?

Després de la gratificant experiència de musicar la poesia de Màrius Torres per al disc «Així t’escau la melangia» (2013) i de dos anys presentant-lo que ens ha portat al llarg i l’ample dels Països Catalans, aquest nou treball discogràfic que ara presentem, i que n’és la conseqüència natural, vol aprofundir en treballar la paraula dels nostres poetes.

LES APORTACIONS

La recaptació a través del micromecenatge servirà per poder cobrir la major part de les despeses de l'edició, la gravació i el disseny gràfic del disc.

EL PROJECTE

El disc proposa un fresc de 12 poetes d'arreu dels Països Catalans del segle XX, units per una especial sinceritat i intensitat de viure, cants a la terra i l'amor.

Compta de nou amb la producció de Jordi Gasion (El Fill del Mestre, Gasion...), i amb l’assessorament de diferents poetes i escriptors.

Es tracta d’un ventall de poemes que d’alguna manera m’han acompanyat des de fa anys, que he anat trobant pel camí, i ja formen part de mi.

Els poetes són: Joan Vinyoli, Maria-Mercè Marçal, Joan Barceló, Montserrat Abelló, Joan Sales, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Blai Bonet, Marià Villangómez, Concepció G.Maluquer, Manuel de Pedrolo, Vicent Andrés Estellés i Joan Salvat-Papasseït.

Precisament, tancarà el disc el poema de Salvat-Papasseït «Penyora d'amor o L'enamorat li deia» en homenatge a l'Ovidi Montllor (que va fer-ne una memorable versió, i la va popularitzar fent-se-la seva, tot i que la musicació original era de Martí Llauradó, pel disc «Salvat-Papasseit per Ovidi Montllor» (1975), enguany que fa 20 anys que ens va deixar.

Salvat-Papasseït va escriure probablement la millor definició que tenim en català sobre la poesia i els poetes. Ho va fer en un manifest que va escriure l'any 1920 titulat «Contra els poetes amb minúscula (Primer manifest futurista)», que acaba així:

''Jo us invito, poetes, a que sigueu futurs, és a dir, immortals. A que canteu avui com el dia d'avui. Que no mideu els versos, ni els compteu amb els dits, ni els cobreu amb diners. Vivim sempre de nou. El demà és més bell sempre que el passat. I si voleu rimar, podeu rimar: però sigueu Poetes, Poetes amb majúscula: altius, valents, heroics i sobretot sincers.''

CALENDARI

El projecte fa un temps que està en marxa i, de fet, ja estic duent a terme la fase final d’enregistrament. Estarà enllestit per l’11 d'abril, data de la presentació en primícia al Festival de Cançó d'Autor BarnaSants. El concert serà a les 20 h al Centre Cultural Albareda al Poble Sec. Ens agradaria que ens hi acompanyéssiu, i és per això que en una de les recompenses disponibles us oferim entrades a aquesta cita tan especial per nosaltres.

SOBRE LES RECOMPENSES

Com a novetat, tenim samarretes amb el disseny del nou disc, i també continuem la sèrie de làmines d'autor exclusives que ja vam oferir en el verkami del disc anterior «Així t’escau la melangia», sempre amb el disseny de 131.gd.

No cal dir que ens fa una enorme il·lusió. Ja per avançat, moltíssimes gràcies per ajudar-me a fer-lo possible!

ENS TROBAREU A:

FACEBOOK

BANDCAMP

TWITTER

WEB

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

7 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Xesko

    Xesko

    9 años

    Jo he participat en el verkami però no podré assistir al concert-presentació del Barnasants dissabte 11. Pot anar-hi una altre persona en el meu nom i recollir el cd per mi?

  • javiguar

    javiguar

    9 años

    Hola,

    per quina via hem de fer-te arribar les dades del verkami a [email protected]? Vaig enviar-les allà farà uns dies (per aqui no trobo com fer-ho).

  • Meritxell Gené

    Meritxell Gené
    Autor/a

    9 años

    Hola Eduard! De moment serà en format CD. Gràcies per l'interès!

  • Eduard

    Eduard

    9 años

    El disc és en format CD? O penseu treure'l també en vinil?

  • Meritxell Gené

    Meritxell Gené
    Autor/a

    9 años

    Bona tarda Jordi! La majoria de recompenses les enviarem per correu, però segurament en el 'pack concert presentació' entregarem les recompenses aquell dia. A Lleida també hi haurà la possibilitat de recollir-lo en un concert per qui ho prefereixi. Gràcies per l'interès!

  • Jordi

    Jordi

    9 años

    Hola, el disc s'envia per correu o s'ha de recollir en algun lloc?

  • Raquel Moreno

    Raquel Moreno

    9 años

    ¡Hola soy FlashGirl!

    ¿Puedo ayudarle con su campaña?

    Por $ 5 compartiré su enlace de campaña en Facebook + Twitter + Google +
    Si quiere saber más sobre mis servicios, visite este enlace:

    https://es.fiverr.com/s/6m4ovq

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies