❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Riure es Viure i ..més.

Que ningú es quedi sense la seva felicitació o missatge positiu. Amb la vostra ajuda per a l'edició i enregistrament de cançons, amb el repertori de "Giovani" i el treball i il·lusió de Felizmundi i de tot el seu equip,ho aconseguirem. Usarem la xarxa web per oferir un servei sensible i innovador.

Felizmundi

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
2
Aportacions
70€
De 4.045€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

La finalitat principal del projecte

Que cap nen@ es quedi sense la seva felicitació o missatge positiu.

Com tots sabem, vivim en un Món , globalitzat, internacionalitzat, en el que les tecnologies avancen a passos gegantins, i a més, culminem amb un moment de “crisi” que no solament afecta al plà econòmic, sinó també als valors.

Amb l'ús de les noves tecnologies oferirem un servei innovador, amb contingut original, sensible i accessible a tots els públics i edats, centrant-nos en el públic infantil, i/o usuaris amb alguna minusvalidesa auditiva o visual.

Vull compartir un “SOMNI”.

M'agradaria tenir la possibilitat de cobrir aquesta manca, ja que ningú ofereix aquest servei, a més de tenir una àmplia experiència com a animador infantil, formador de nens amb trastorns emocionals, incentivar l'ànim als més necessitats (pallasso d'hospital a nens de llarga durada, riso-terapeuta per la 3ªedat i/o usuaris amb alguna minusvalidesa.)

Amb la XARXA WEB i tenint a l'associació "Tevisitotefelicito o.n.g." com a nexe per arribar a aquest sector podem aconseguir-ho

Fa més de dos anys, al costat d'en “Giovani”, vam crear l'Associació Tevisitotefelicito.

Vam fer una recopilació de cançons de collita pròpia i a més en vam crear de noves. Busquem col·laboradors, realitzem traduccions, iniciem els continguts per a xarxes socials, web, registre de marques… etc.

A dia d'avui, us presentem part del projecte, i poder compartir aquest servei innovador amb vostès en breu ja que comptem amb una base sòlida de “material”, espai web, presència en xarxes socials i els contactes necessaris per poder oferir aquests serveis al públic infantil i amb major interès, als més necessitats.

Gràcies al treball realitzat fins avui, comptem amb els col·laboradors necessaris i el contingut de les cançons per oferir aquesta actuació en castellà, mancant l'enregistrament i edició d'algunes d'elles i de tot el contingut audiovisual necessari

**Comptant amb la col·laboració d'una intèrpret de Llenguatge de signes i àudios com a descripció per a cecs, Ana Granero Galofre ... buscant en el nostre projecte la màxima sensibilitat.

A més, la nostra intenció és arribar a internacionalitzar el projecte, en altres idiomes**

De què tracta el servei?

Felicitacions videograbades en format audiovisual, totalment personalitzades amb contingut original. “Entreteniment amb coneixement”.

La nostra màxima intenció és que cap a nen@ es quedi sense la seva felicitació i transmetre els valors universals pel bé de tota la societat, respecte, esforç, tolerància, família.

Són felicitacions o missatges positiu d'un moment especial, oferint una actuació dinàmica, de contingut original, cançons creades per a l'ocasió, totalment personalitzades( ja que abans ens donarien la informació de l'homenatjat), tractant els problemes d'una manera sensible i màgica.

Comptant amb un gran "Valor"... Magic Ruiz aportant la seva il·lusió i màgia... serà d'una durada aproximada entre 10 i 15 minuts.

Treballant per oferir-li una actuació amb la màxima seguretat, continguts en diversos idiomes amb total protecció i qualitat.

"Si vols volar i no tens ales, busca qui les tingui... i comparteix viatge"

A què destinarem les vostres aportacions

-Editarem "Reír és vivir" un CD Recopilatori de Juan Pérez del Castillo “Giovani”Augusto internacional amb Premi Nacional del Circ (President d'Honor de Tevisitotefelicito) de cançons infantils, fins a completar l'àlbum de 12 ja editat Jugar Reír Cantar con Felizmundi" ... ja en en les plataformes digitals.

-Enregistrament d'altres 7 cançons per a les felicitacions en castellà i traducció i enregistrament d'aquestes 7 cançons també en català.

-Acabarem amb la traducció i enregistrament d'aquestes cançons al Català i editarem 12 d'elles,"Jugar riure i cantar amb Felizmundi" en Català.

-Edició física de *CDs de la recopilació “Reír és vivir" Castellà.

-Edició física de *CDs "Jugar *riure i cantar *amb *Felizmundi" en Català.

-Distribuir els 2 *CDs “Reír és vivir” i "Jugar *riure i cantar amb Felizmundi" en les plataformes digitals.

-Difusió d'aquest servei innovador que amb la vostra ajuda oferir en el proper any.

Sent aquestes nostres necessitats vitals per seguir desenvolupant la nostra idea de les felicitacions

Algunas de nuestras canciones:

També en Spotify , "Jugar reír cantar con Felizmundi"

Actualment comptem amb els recursos propis d'una associació jove, no tenint encara els recursos d'infraestructura i materials tècnics necessaris propis per a l'enregistrament de continguts en màxima qualitat, sent els nostres col·laboradors amb la seva aportació d'equips altruistes que cobreixen aquestes manques, sentint la necessitat d'adquisició de “espais” i d'equips propis com, càmera de vídeo, material de fotografia, efectes, editors, material escènic...,etc.

Estem treballant en el desenvolupament d'aplicacions web, assessorant-nos i buscant desenvolupadors per poder oferir-nos al major nombre d'usuaris i com no plantant llavor i realitzant contactes amb els més necessitats gràcies a l'Associació Tevisitotefelicito.

Per desenvolupar aquest escomès, al no tenir seu pròpia i mancar d'altres necessitats , hem realitzat un pressupost auster cobrint les necessitats mínimes i utilitzant els recursos propis, encara així, volem intentar-ho, compartir-ho, com de saber el grau d'implicació i acceptació de projecte com del material de cançons, creient en elles estant molt experimentades en els nostres espectacles.

Sabem que som vulnerables a plataformes audiovisuals pels mitjans que disposen i volem compartir viatge des de l'inici amb vosaltres per realitzar el camí junts.

Sobre les recompenses

Estem estudiant noves recompenses perquè la vostra aportació no solament sigui financera, volem que et sentis involucrat des del primer moment i t'anirem informant del nostre trajecte en el desenvolupament del projecte.

Calendari previst

La nostra intenció és finalitzar paral·lelament a la campanya de reis, començar a donar les recompenses de CD'S Físics i samarretes després el dia dels enamorats al dia del Pare, amb la intenció de repartiment de recompenses en un acte.

*Acabant la campanya creiem necessaris dos mesos per retornar les recompenses a més trigar

Treballar per poder oferir el servei de *videofelicitaciones al més aviat possible segons finançament i recursos obtinguts tenint previst poder internacionalitzar el màxim possible el servei amb el treball i recursos necessaris que pretenem amb la vostra ajuda oferir en el proper any.

Amor,...molt Amor !!!

+ Info Enlaces de interes

Web Felizmundi
Blog Felizmundi, Tevisitotefelicito
Facebook Felizmundi
Facebook Asociación Tevisitotefelicito
Web tevisitotefelicito
Linkedin Felizmundi
Youtube Felizmundi
Twiter Felizmundi
Instagram Felizmundi

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies