❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Edició Limitada del quart àlbum d'IX! - "Vessants" #seguim4000

El quart àlbum del grup IX! s'anomenarà "Vessants" i serà una edició limitada i numerada de 300 copies en CD, que únicament podran adquirir els mecenes d'aquest projecte. Una vegada esgotades aquestes 300 copies físiques, l'àlbum només existirà en format digital a la xarxa.

David Mullor

Un proyecto de

Categoría

Pop / Rock

Creado en

0
segundos
100
Aportaciones
3.280€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Actualització 30/12/2014: Nou objectiu 4.000€ videoclip!

Amigues i amics, estem molt i molt feliços amb la vostra resposta. Ja hem arrribat a la xifra de 3.000€ que ens permetrà realitzar el disc!

Ara, com que disposem de 13 dies hàbils abans de tancar aquest projecte de mecenatge i queden encara un bon grapat de discs únics disponibles, ens disposem a fer campanya per arribar a la xifra de 4.000€ que ens permetrien fer un videoclip.

Ens ajudeu a fer difusió d'aquest nou objectiu?

Recordeu que aquest disc mai més tornarà a estar disponible físicament enlloc! Que només el tindreu vosaltres com a mecenes i que farem que sigui el més especial possible!

Vessants, el quart àlbum del grup IX!

Els IX! estem enllestint un nou àlbum -el quart d'estudi- que s'anomenarà "Vessants". Aquest disc proposa un canvi de sonoritat i de maneres de fer de la banda, creada l'any 2007 i actualment formada pels músics Eduard González, Albert Freixas, Eduard Farrés, Aitor Chartos i David Mullor.

Una mica d'història del grup:

IX! vam debutar amb la maqueta "demo" al 2007 que ja contenia 5 cançons del primer àlbum "Autòmat Infinit" (Hexatylic Records 2008). Cançons com "Ràdio" (que fou sintonia del matí de Catalunya ràdio), "El Bosc" (que vam interpretar en directe a programes com Buenafuente o Los Conciertos de Radio 3) van situar la nostra banda a primera plana del pop a Catalunya.

El 2009 vam composar la BSO de la pel·lícula "Estació de l'Oblit" (Canónigo Films), per donar pas al segon àlbum d'estudi "L'Ingenu és Lliure" (Gat Records 2010). Amb aquest disc vam guanyar el Premi Disc Català de l'Any 2010 de RNE-Ràdio 4, així com el Premi Altaveu Frontera i vam rodar per tota la península ibèrica amb cançons com "No estiguis trista" o "Avui sí".

L'any 2012 vam publicar "Immersió" (Gat Records 2012). Un disc finançat gràcies a l'aportació dels mecenes de Verkami

La cançó que dóna nom al títol del disc va formar part de la campanya "11 raons pel català" de Plataforma per la Llengua.

Després de la gira d'aquest disc vam decidir agafar-nos un 2014 sabàtic, sense actuacions ni cap mena d'activitat.

Ara tornem a estar en forma, tenim un disc a punt, i ens morim de ganes de tornar a escena :)

300 copies limitades i amb numeració

Els IX! proposem un disc bàsicament de distribució digital, amb una ÚNICA fabricació en CD de 300 unitats numerades dirigides als mecenes que vulgueu ajudar al grup a finançar els costos de producció del disc.

Una vegada venudes aquestes 300 copies, el disc no es tornarà a fabricar, no es vendrà a les botigues, ni el trobaràs als seus concerts.

A què destinarem les vostres aportacions

La teva aportació anirà destinada a la mescla i màster del disc, així com a la fabricació d'aquestes 300 unitats. Si tenim la sort de superar els 3.000€ que demanem, farem servir la resta per enregistrar un videoclip.

Sobre les recompenses

Hem inclòs una col·laboració de 10€ per si simplement vols col·laborar amb la realització del disc, sense rebre cap recompensa a canvi.

Amb la de 25€ obtindràs una còpia d'aquest CD exclusiu amb numeració (1-300), signat i dedicat pel grup. ATENCIÓ! Els 50 primers mecenes poden aconseguir aquesta recompensa a 20€, afanyeu-vos!

Amb la de 50€, a més a més del disc, 2 entrades per assistir a un concert exclusiu d'estrena.

Si aportes 100€, també podràs acompanyar-nos tot un dia a l'estudi a veure com mesclem i polim el disc, sent el primer a sentir-ne el resultat.

Finalment, hi ha una aportació de 500€ per la qual tindràs dret a fer-nos la proposta que se't passi pel cap!

Vols que et composem una cançó per regalar? Tens una cançó teva i vols que et fem de banda per gravar-la? Muntes un concert i vols que hi actuem?
...Pensa-t'ho bé!

Calendari previst

Els enregistraments de les cançons ja els estem acabant.

Les mescles i màster les durem a terme entre finals de desembre i principis de gener.

La fabricació del disc es farà durant el mes de febrer.

La publicació de Vessants i el concert d'estrena, març de 2015.

Segueix-nos a les xarxes!

Facebook
Twitter
Youtube
Spotify

Per acabar

IX! volem agrair-vos el suport i estimació que sempre ens heu dedicat, com a força infinita que ens fa caminar endavant.

Compartiu el nostre projecte, fes-nos arribar als teus cercles!

Moltes gràcies!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Marta Aragó Xicola

    Marta Aragó Xicola

    más de 9 años

    David, com puc fer l'ingrés per Vessants?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies