❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

SUMA'T a les AVENTURES dels DTB! "La biblioteca de l'avi Fermí"

Ajuda'ns a publicar la primera aventura dels DTB, una colla de nens i nenes intrèpids que viuran unes aventures extraordinàries viatjant per tots els racons de Catalunya, fent-se protagonistes de la seva història més emblemàtica i llegendària!

0
segundos
103
Aportaciones
3.497€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Les aventures dels DTB

Aquest projecte és una proposta a llarg termini, una col·lecció de contes d'aventures infantils i juvenils (10-13 anys) que divulgaran la nostra història d'una forma divertida, interessant i engrescadora, oferint la possibilitat de descobrir i conèixer els racons més emblemàtics de la nostra geografia i els moments crucials i més curiosos del nostre passat.

Un primer pas

Per aconseguir aquesta fita ens cal fer un primer pas, la publicació del conte de presentació: "LA BIBLIOTECA DE L'AVI FERMÍ", ambientat al poble de Sta. Perpètua de Mogoda, al Vallès Occidental, una novel·la juvenil que ronda les 140 pàgines i estarà editada inicialment en tapa de cartolina plastificada, i de la qual se'n faran 1.000 còpies.

En aquesta primera aventura us presentarem els protagonistes de la saga, una colla de 6 nens i nenes d'entre 4 i 10 anys.

Degut a una gran nevada que ho deixarà tot blanc, descobriran a les golfes d'una casa vella la porta d'una magnífica biblioteca plena de llibres i tresors. Però no tot serà tan fàcil, per entrar-hi caldrà que resolguin tres enigmes relacionats amb el passat local i que tenen molt a veure amb el forn romà, l'estela ibèrica i el cavaller més famós del poble.

Si no et pots aguantar per saber qui són aquests infants i si aconseguiran entrar a la biblioteca...

Ajuda'ns a fer-ho possible

Per fer realitat aquest ambiciós projecte necessitem la teva ajuda, amb el que puguis, tota aportació serà benvinguda, fins i tot, el gest de difondre aquest projecte entre les teves amistats si no pots fer més per ara.

Per què col·laborar amb les aventures dels DTB?

Perquè és una iniciativa que promou la divulgació de la nostra història a la nostra canalla... i als que no són tant petits! Col·laborar-hi és contribuir a aquest objectiu!

Perquè és una proposta que convida a conèixer racons de Catalunya i les coses que hi han passat fa molts anys, o no tants.

Perquè aquestes aventures parlen de llocs que coneixes molt i molt bé perquè en vius a la vora. Perquè si no els coneixes, els podràs visitar i veure de primer mà amb l'autor i tot, per descobrir-ne els secrets.

Perquè està bé que els infants llegeixin aventures que els són properes, amb protagonistes que podrien ser ells, però que al mateix temps els desvetllin tota la imaginació possible!

Quan serà realitat aquest primer conte?

Aquest procés de mecenatge s'acabarà la segona setmana de gener per portar-ho a la impremta de seguida!

Els plaços d'edició i impressió duren entre 2 i 3 setmanes, per la qual cosa, a partir del 15 de febrer rebreu les vostres recompenses, excepte les visites als escenaris del llibre, que esperarem a la primavera, quan tots us hagueu llegit la primera aventura dels DTB!!

A què destinarem les vostres aportacions?

-Il·lustració del conte - 1.000 €

-Edició i maquetació del llibre - 400 €

-Vídeos promocionals - 400 €

-Impressió de 1.000 exemplars del conte - 2.100 €

-Pàgina web - 1.200 €

-Enviaments de recompenses - 500 €

-Tràmits burocràtics de registres, dipòsits legals, drets d'autor, nom comercial... - 600 €

Com ja veieu, el cost de tot el projecte supera de llarg els diners que estem demanant. Nosaltres hi posem una part també important perquè creiem fermament en aquesta proposta literària i divulgativa, ... i això, sense comptar el temps invertit en escriure el conte i pensar tot el que té a veure amb ell.

Què farem amb els diners extra que recollim?

De totes maneres, si passats els 40 dies superem aquests 3.000 euros que demanem, en primer lloc ampliarem la pàgina web per difondre el projecte perquè arribi més lluny i per una altra banda aquests diners seran un fons per escriure els següents lliuraments que no tardaran a arribar el primer trimestre de 2015!

La il·lustradora

La Iris Garcia, una artista polifacètica! Li agraden els nens i gaudir de la natura. Des de ben petita ha estat una apassionada de l'art, la il·lustració i el disseny. Ha posat dibuixos i imatges a nombrosos projectes literaris o divulgatius, públics o privats, en format de llibre, de pòsters, d'exposicions, de murals...

En podeu veure més obres a la seva web

L'autor

L' Eloi Gispert, nascut a Sta. Perpètua de Mogoda l'any 1982, aparellador de formació, vinculat des de fa 15 anys amb l'esplai Refugi, amant de la història i de viatjar per tot Catalunya descobrint-ne racons i secrets amagats, apassionat de la muntanya i tot esport a l'aire lliure.

Addicte a la xocolata i a la #cocadelamariacarme
Instagram
Twitter
Blog
Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#02 / L'Ajuntament de Sta. Perpètua ens dóna suport

Estem molt contents perquè l'Ajuntament de Sta. Perpètua dóna suport al nostre projecte de forma institucional i econòmica, permetent-nos fer realitat sí o sí la primera de "Les Aventures dels DTB"... estem a punt de tancar el micromecenatge i iniciar el compte enrere perquè el tingueu a les mans!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#10 / Segona presentació oficial de "La Biblioteca de l'avi Fermí!"

Benvolgut/da!

El proper dia 17 d’abril farem una segona presentació del llibre “La biblioteca de l’avi Fermí”, la primera novel·la de la col·lecció de “Les aventures dels DTB”. Serà al Centre Cívic del Vapor, a Santa Perpètua de Mogoda, a les 19.30 h.

Et convidem a assistir-hi per conèixer més sobre aquesta aventura, els llocs on transcorre I la història que tenen al darrera. Per fer-ho comptarem amb la participació del CREM (Centre de Recerca i Estudis Mogoda), que ens donarà el punt de vista científic i documental del que explica la novel·la.

A més a més, tindràs oportunitat de parlar amb l’autor i la il·lustradora, i fer les preguntes que et vinguin de gust.

T’hi esperem!

#09 / Presentació, postals i ... REGALS SORPRESA

Hola a tots i totes!

Us recordem que el dia 11 de març a les 19.00 h farem la presentació del primer llibre de #lesaventuresdelsDTB a la biblioteca Josep Jardí de Santa Perpètua de Mogoda!! Tindrem temps per explicar-vos el projecte, alguns secrets del llibre, i perquè pregunteu tot el que vulgueu!

Així mateix, us informem que aquell dia podreu recollir les vostres postals dedicades per la il·lustradora del conte!

I...a més a més, entre tots/es els mecenes del primer llibre sortejarem 3 packs per 4 persones per pujar a la Vall de Núria amb cremallera, gentilesa de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya!!

Què heu de fer per accedir al sorteig? NO RES!

Aquest és el nostre regal per ser els primers en confiar en nosaltres!

Com funcionarà? Doncs si mireu al vostre llibre els mecenes estan ordenats per ordre alfabètic, doncs comptant des del primer de tots amb el número 1, fins a l'últim de tots amb el número 123, ja podeu buscar el número amb el qual participeu en el sorteig!

#08 / Presentació oficial de "La Biblioteca de l'avi Fermí!"

"La biblioteca de l'avi Fermí" ja és una realitat, ja el tenim a les mans i ja us l'estem fent arribar mica en mica. M'agrada tenir la oportunitat de veure-us, de donar-vos-el en mà i d'agrair-vos la vostra col·laboració en persona, malgrat que a vegades això és complicat i s'allarga.

Tanmateix, mentre dura aquest procés us convidem a la seva presentació oficial a la Biblioteca Josep Jardí de Santa Perpètua de Mogoda, el dia 11 de MARÇ a les 19.00 h.

Us hi esperem a tots/es, aquell dia la Iris i jo tindrem ocasió d'explicar-vos la part no visible d'aquest llibre, alguns secrets al seu voltant que ningú sap i respondre les preguntes que ens vulgueu fer.

Fins aleshores!

PD: És molt possible que fem algunes altres presentacions en altres espais durant el mes de març, us n'informarem puntualment!

Mentrestant ens podeu seguir a
Twitter
Facebook

I molt aviat a Instagram, on podreu conèixer els escenaris de les noves aventures dels DTB

#07 / Ja tenim els llibres aquí

Gràcies a la vostra ajuda "Les aventures dels DTB" ja són una realitat!

Ja els tenim aquí!

Avui començarem a repartir-los entre tots els mecenes i a fer els enviaments!

Tan aviat com sigui possible us els farem arribar!

La col·lecció ja ha arrencat amb bon peu i necessitem la vostra ajuda per donar-li una bona empenta pel segon volum! Necessitem que ens feu dos favors!

El primer, que compartiu a les vostres xarxes socials alguna foto vostra amb el llibre de "La biblioteca de l'avi Fermí" i els hastags: #labibliotecadelavifermi i/o #lesaventuresdelsdtb.

I el segon, que feu difusió de l'enllaç del segon micromecenatge que hem iniciat pel següent volum de la col·lecció, que transcorre a Siurana (Priorat), Empúries (Alt Empordà) i les Valls d'Àneu (Pallars Sobirà).

http://www.verkami.com/projects/11064-les-aventures-dels-dtb-continuen-2n-volum

Moltes i moltes gràcies a tots i totes! Aquest èxit no hauria estat possible sense vosaltres!

#06 / El llibre a la impremtaaaaaa!

Per fiiiii!

El primer llibre de la col·lecció de Les aventures dels DTB ja és a la impremta!

Ha estat un procés llarg i complex... hem pagat la novatada, però ens n'hem sortit i ja el tenim aquí!

Aquesta és la prova d'impressió que ens ha fet la gent de mquatre Arts Gràfiques, demà revisió i dijous... a imprimir d'una tirada!!

Estem ansiosos per fer-vos-els arribar!

Abans però, la setmana que ve, ja rebreu els e-books a casa!!!

PD: Molt aviat tindreu més notícies nostres, perquè el segon volum ja està en camí!

#05 / Tancant el llibre - FALTEN LES VOSTRES DADES!

Aquests dies estem tancant l'edició del llibre per a que entri a la impremta!!

Només ens falta acabar de recollir algunes dades!

Reviseu els vostres correus i feu-nos-les arribar!

De seguida que tinguem el llibre a la impremta us el farem arribar en e-book i a mitjans de febrer si no hi ha cap contratemps, els començareu a rebre a casa i/o els podreu passar a buscar pels punts de recollida que us indicarem!

Moltes gràcies a tots/es!

PD: El segon llibre de la col·lecció ja està al forn! En tindreu notícies ben aviat!

#04 / Mil gràcies!

3.497 euros recollits

103 mecenes

i UN MILIÓ de GRÀCIES!!

Heu ajudat a fer possible la primera de "Les aventures dels DTB" i aviat la tindreu entre les mans!

Tots els mecenes que heu participat en el projecte entre demà i dimarts rebreu un mail perquè ens envieu les vostres dades per tal de constar als crèdits del llibre i rebre les recompenses!

Fins aquell moment...

MIL GRÀCIES UN ALTRE COP!!

#03 / Objectiu complert, feina per fer!

I finalment! Amb data del dia de Reis hem aconseguit el nostre objectiu de 3.000 euros per finançar el 50% del cost d'editar la primera de "Les aventures dels DTB".

Si no hi haguéssim arribat ens hauria servit d'excusa per rendir-nos... ara, és la millor motivació per escriure més i més històries interessants!!

Moltes gràcies a tots/es! Aquesta victòria hauria estat impossible sense vosaltres, mecenes!!

#02 / L'Ajuntament de Sta. Perpètua ens dóna suport

Estem molt contents perquè l'Ajuntament de Sta. Perpètua dóna suport al nostre projecte de forma institucional i econòmica, permetent-nos fer realitat sí o sí la primera de "Les Aventures dels DTB"... estem a punt de tancar el micromecenatge i iniciar el compte enrere perquè el tingueu a les mans!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies