❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

PRIMER CD de TRAM'S

Ens ajudes a fer possible el nostre primer CD? Junts expandim el moviment gallinià! Força Tram's!

Tram's

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
92
Aportaciones
2.339€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

HISTÒRIA DEL PROJECTE I DEL GRUP

Qui som? Femella del gall, més petita que el mascle, amb la cresta menys desenvolupada i els tarsos sense esperons. Primer hem estat pollets, anem descalces i ens agrada ballar. Tenim un sol nom i molts cognoms: gallina cega, gallina reshulona, gallina politana, gallina de mar, gallina becada, gallina fera, gallina de Guinea... i tants com en vulgueu. Què va ser primer, l’ou o la gallina? Són preguntes que no ens desperten l'atenció perquè ara som gallines selvatanes, però no sabem què serem més endavant. Potser ens extingirem o ens expandirem, però això només ho sabrem d’aquí un temps.

Així doncs... ens ajudeu a expandir el nostre estimat moviment gallinià?

Tram’s som un grup nascut fa onze mesos i format per set musics de Vidreres, Maçanet i Girona. Els nostres estils són el reggea, ska i rumba. Ens declarem uns autèntics gallines, no perquè tinguem por, sinó perquè us intentem posar a tots la pell de gallina!

Després d’un primer hivern ben intens d’assajos i creativitat dins el galliner, aquest estiu passat hem donat a conèixer les nostres cançons arreu: festes majors, places de poble, sopars populars... (Festa Major de Maçanet amb Ebri Knight, FM de Castellfollit, FM Bàscara, FM Vidreres amb Txarango, ...).

Per continuar fent camí en el món de la música, també hem participat en alguns concursos com el "Destaca’t", en el qual vam quedar finalistes a "la Mirona", l’"Estrena’t" de Caldes, en el que vam guanyar el primer premi per votació popular, a més d'aconseguir el segon premi dins el "Marater V" a Girona i el tercer premi al concurs "One Track Festival" de Calella.

Durant aquests mesos ens hem anat consolidant com a grup, hem anat trobant el nostre estil i la nostra sonoritat, però el que ens fa més feliços és que cada cop més gent es sent atreta per la nostra música. Amb bones sensacions i un estiu ple de concerts a l’esquena -en els quals hem pogut palpar l’alegria del públic concert a concert- ens hem decidit a entrar a gravar en un estudi per poder compartir i fer córrer aquest nostre primer treball.

QUÈ VOLEM FER

Aquest primer disc estarà format per deu cançons, on es tractaran temes de la vida quotidiana, sobretot durant la joventut. Podem dividir el repertori en dues parts: una part reivindicativa i una altra de més festiva. Al llarg el disc farem un recorregut en el que viurem en primera persona sentiments com l'esperança, l'alegria o la malenconia.

Aquest primer treball l’enregistrarem a l’estudi SoundCloud estudio d’en Lluís Costa a Salt, entrant-hi a mitjans de desembre, d'on esperem sortir-ne al cap d’uns deu dies.

Amb aquest projecte de micromecenatge volem expandir i acostar-vos al nostre món gallinià. Per aquest motiu, les recompenses -a partir d'una quantitat determinada- funcionaran amb dotzenes d’ous, per a que estigueu ben alimentats.

PER QUÈ MICROMECENATGE?

Hem apostat pel micromecenatge ja que pensem que és una eina indispensable, i més en la situació cultural i social actual, per poder fer front als projectes complicats d'assolir econòmicament. A més, al ser aquest el nostre primer disc, volem fer-lo vostre i nostre a la vegada: volem establir una mena de feedback directe amb el públic, que és la part més imprescindible del projecte. Volem que tots i cadascun de vosaltres us feu vostre el disc i el compartiu. Nosaltres donem, tu dones. Tots endavant!

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Per nosaltres, poder entrar per primera vegada a un estudi per a gravar el nostre primer disc és un somni pel qual portem temps treballant, a més de molta dedicació. Fer un CD requereix una bona inversió, no és com anar a comprar una dotzena d’ous, és com si aquests ous fossin d’or. Per més que ho vulguem, nosaltres sols no podem fer front a una despesa d’aquestes característiques; per això us demanem la vostra ajuda, per així assolir aquesta fita, i tots junts!

Els vostres diners es destinaran directament a finançar el procés d'elaboració del CD, incloent-hi el procés d'enregistrament, mescla i masterització dels temes a l’estudi, el disseny i confecció del disc en format físic, i la seva posterior distribució arreu.

LES RECOMPENSES

Hem intentat establir unes recompenses per tots els gustos. Segons la quantitat de diners que aporteu al projecte rebreu unes recompenses o unes altres. No totes són recompenses físiques, sinó que també hi ha experiències inoblidables.

A continuació, us explosem alguns dels packs que podeu aconseguir:

PACK TRAMSINO EQUIPAT: Un pack ideal per tenir l'essència més galliniana

Conté: 2 Xapes de Tram's (Model 1 i Model 2) + Adhesiu de Tram's + Pòster firmat + CD firmat + Samarreta de Tram’s + Gallina tramsiana + Agraïment al CD

PACK OU D’AMOR: Un pack que mescla accessoris i experiències

Conté: 4 Xapes de Tram's ( 2 model 1 i 2 model 2) + 2 Adhesius de Tram's + 2 Pòsters firmats + 2 CD’s firmats + 3 Samarretes de Tram’s (tres colors diferents) + Agraïment al CD + 2 Entrades pel concert de presentació del disc + Visita a un assaig de Tram’s amb un amic + 2 Dotzenes d’ous de Tram’s

PACK GALLINES POLITANES: Un pack que mostra com és la vida al corral Conté: 4 Xapes de Tram's (2 model 1 i 2 model 2) + 2 Adhesius de Tram's + 2 Pòsters firmats + 3 CD’s firmats + 3 Samarretes de Tram’s (tres colors diferents) + Agraïment al CD + 2 Entrades VIP pel concert de presentació (entrades VIP: assistència a proves de so i sopar conjunt amb artistes) + 2 Dotzenes i mitja d’ous de Tram’s + CONCERT acústic (lloc a lliure elecció)

Pels que encara no sabeu com són les nostres samarretes i xapes, us en deixem un esquema.

Els colors disponibles per a les samarretes són: verd, blau i/o blanc.

Pel que fa al procés d'entrega de les recompenses, ho podem fer de dues maneres:

  • Ho podeu recollir abans dels concerts d'aquesta temporada vinent en la mateixa localització.

  • Us ho podem enviar per correu.

A partir de finals de març-principis d'abril s'iniciarà el procés de recollida o enviament de les vostres recompenses.

CALENDARI PREVIST

Pel que fa a la gravació del disc, entrarem a mitjans de desembre a gravar els temes a l’estudi SoundCloud d'en Lluís Costa a Salt, on hi estarem durant deu dies que es plantegen ben intensos. Posteriorment a la mescla i masterització del disc, passarem a fer-ne les còpies físiques. Un cop fetes les còpies, al voltant de finals de març-principis d'abril, podreu recollir les recompenses o, si ho preferiu, us les enviarem.

Moltes gràcies per interessar-te en el projecte i per col•laborar-hi. Junts expandim el moviment gallinià!

Pots contactar amb nosaltres a:

[email protected]

o també ens podeu trobar a Facebook i Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#05 / VERKAMI ACONSEGUIT - JUNTS HEM FET CD

Estem a 45 hores de tancar el #verkamitrams i ja hem aconseguit l'objectiu. Només ens falta donar-vos les més que merescudes gràcies a tots i cada un dels 79 MECENES que hi heu participat de moment. Ens feu molt contents! Si els projectes, com aquest, poden tirar endavant és gràcies a vosaltres.

Encara queden unes quantes hores de Verkami i encara teniu temps de seguir aportant-t'hi diners.

També sou a temps de formar part del sorteig que vam iniciar aquesta setmana via Facebook! Només cal que compartiu l'estat referent al sorteig que hi ha penjat al nostre Facebook i si la sort us acompanya us pot tocar un pack de SAMARRETA + CD de Tram's.

Aviat anunciarem el guanyador.

Avui us hem fet saber, i amb molta felicitat, la participació de Bonobos al nostre Verkami. Ens han preparat una petita SORPRESA que aquesta tarda l'hem ensenyat a través del nostre Facebook. Són uns cracks!

Si la voleu veure només cal que mireu la darrere publicació:

leer más

#04 / NADAL a L'ESTUDI de GRAVACIÓ

Ara si que ja hi som pel tros i us podem anunciar que ja hem començat a gravar el CD a l'estudi Soundclub Studio de Salt amb el mestre LLuis Costa.

Avui el corral balla al ritme del tukupà d'en Xavier i en Marc que ja han acabat de gravar totes les bateries i baixos del CD. Pum pum pa tkupà pim pam! Ja tenim una bona base!

A poc a poc, gràcies al vostre suport, aquest CD va prenen forma.

Aquest dia vam anunciar el suport del grup PulpoPop al #verkamitrams i ens van enviar un vídeo molt xulo. Si encara no l'heu vist el tenim penjat a la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/tramsgrup

Moltes gràcies amics!

Aprofitem per desitjar-vos unes molt bones festes a tots!

Nosaltres seguim treballant fort!

Moltes gràcies!

verkamitrams #cdtrams #trams

#03 / EL VEÏNAT I BUHOS COL·LABOREN AMB EL VERKAMI de TRAM'S

Estem contents d'anunciar-vos que aquesta setmana dos grups musicals, amb bones trajectòries, han col·laborat al Verkami de Tram's (#verkamitrams) i ens han enviat un vídeo com a mostra de suport.

Els companys de El Veïnat i Buhos ens han donat un bon cop de mà en aquest projecte i us animen a participar-hi si encara no ho heu fet.

Des de Tram's els hi volem donar les moltes gràcies per estimar la música i per la seva participació!

Podeu veure els respectius vídeos al nostre Facebook:

https://www.facebook.com/tramsgrup

Ja que no els podem penjar aquí, us deixem una foto d'avançament:

Junts fem corral i CD! Amunt gallines!

verkamitrams #cdtrams #trams

#02 / TRAM'S I MARIA LOUISETTE GUANYADORS DEL TEENSTAR

Aquest cap de setmana passat ha estat molt intens musicalment parlant.

Després de passar la fase prèvia del concurs musical TeenStar amb el nostre videoclip, La vall dels somnis, aquest diumenge passat es va celebrar la gran final a la Sala Bikini de Barcelona. Aquest és un concurs apte per totes aquelles persones d'arreu de Catalunya que siguin amants de la música i s'hi poden presentar com a solistes o amb com a grup musical.

Per nosaltres fer l'últim concert de l'any en un entorn com la Sala Bikini i veure'us a tots vosaltres ballant i cantant ens fa molt feliços i ens dóna energia per seguir endavant i encarar amb més ganes que mai aquest CD que ens espera.

Podem assegurar-vos que aquesta ha estat una de les millors nits de corral d'aquesta temporada.

Des de Tram's volem felicitar a la Maria Louisette per la seva fantàstica actuació com a solista i a tots els altres artistes pel seu bon nivell musical i pel bon rotllo que transmeten.

leer más

#01 / "OUS A CANVI DE MICROMECENATGE" - TRAM'S ALS DIARIS

Aquesta setmana passada el "Diari de Girona" i el diari "el Punt Avui" van publicar una notícia referent al nostre CD i a l'obertura del nostre Verkami.

Estem molt contents de que la premsa també ens ajudi a fer-ne ressò!

Tot i així, encara ens queda molt camí a tots junts per tal d'arribar a aquests 2000 euros tan preuats!

Moltes gràcies a tots els que heu col·laborat fins ara!

A continuació us deixem els links per a poder veure la notícia en format digital:

(http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/801717-trams-regala-ous-a-canvi-de-micromecenatge.html)

(http://www.diaridegirona.cat/cultura/2014/12/04/trams-ofereix-ous-canvi-mecenatge/700152.html)

Junts expandim el moviment gallinià!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies