❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Publicació del llibre de l'Eva Monrós "Anecdotari d'un vianant no qualsevol"

L'Eva Monrós, a més de ser una gran lingüista i una gran persona, també era una gran escriptora. Volem que els breus escrits que ens va deixar, que són fantàstics, es publiquin en llibre. Ens hi ajudeu?

GELA

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
125
Aportaciones
4.350€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

L'Eva Monrós va morir el 20 de març de 2014, i entre les moltes coses que ens va deixar hi ha uns textos que ella penjava al seu blog.

Ara els seus companys del Grup d'Estudi de Llengües Amenaçades (GELA) volem editar aquells textos en forma de llibre.

Primer de tot, perquè són molt bons. Es tracta de breus reflexions, pinzellades poètiques, imatges, sensacions..., sempre exquisides, ben escrites, profundes i suggeridores. Per això creiem que val la pena que tinguin un format de llibre i que aquest llibre es distribueixi i es pugui comprar.

Però també els volem imprimir perquè pensem que aquest llibre contribuirà una mica a mantenir viva la memòria d'una persona tan especial com va ser l'Eva. Una memòria que ens ajuda a viure i a ser persones més felices.

Si vàreu conèixer l'Eva, no cal que us diguem res més. Si no la coneixíeu gaire o gens, doncs ara teniu l'oportunitat d'ajudar-nos a fer aquest llibre i així poder descobrir una persona d'un gran talent.

Però potser us agradaria veure'n un exemple:

Idees boges

Mireu quin pensament més absurd he tingut aquest matí... He arribat a la Facu, he fitxat i estava travessant el jardí cap al meu edifici. Després d'uns dies freds i grisos, avui fa un solet que enamora. El cas és que, abans d'entrar a l'edifici, no he tingut cap cosa millor per pensar que aquesta: "Veus, si fumessis, ara t'encendries un cigarret i t'estaries aquí cinc minuts gaudint del sol". Una idea boja, oi? Com si no ho pogués fer així perquè sí!

M'he fet riure jo mateixa i he continuat caminant. Avui no ho he fet, però potser demà sí que m'aturaré cinc minuts al jardí per respirar raigs uva naturals abans d'endinsar-me en l'ambient artificial de calefacció. Malgrat que, tot s'ha de dir, amb això de la crisi sembla que hem posat una mica de seny i els despatxos ja no estan tan escaldufats com altres hiverns.

Ei, que consti que mai m'he posat un cigarret encès entre els llavis! Més absurd encara el pensament...

Eva Monrós

Calendari previst

Creiem que si aconseguim els diners necessaris podrem tenir el llibre a l'estiu de 2015. Us informarem puntualment tant del procés d'edició com, un cop hagi sortit el llibre, de la presentació, a la qual els que heu escollit la primera recompensa podreu recollir el llibre.

Pel que fa a la resta, de seguida que tinguem el llibre us enviarem un missatge per avisar-vos que us enviem les recompenses oportunes.

Animeu-vos! Ajudeu-nos! No us quedeu sense el llibre, i si pot ser, regaleu-ne uns quants, val al pena.

+ Informació

El blog de l'Eva

Grup d'Estudi de Llengües Amenaçades (GELA)

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#02 / Ja ha sortit el llibre de l'Eva!

Bon dia, mecenes,

Acaba d'arribar el llibre de l'Eva. Començarem a preparar les recompenses, però primer volem fer-ne una presentació. Serà el dia 17 de juny a dos quarts de vuit del vespre a l'aula 0.1, Edifici Josep Carner, C. Aribau 2, a la Universitat de Barcelona. Des de les set hi serem perquè pogueu recollir el llibre o llibres i altres coses que us toquen com a mecenes.

De nou moltes gràcies per haver-ho fet possible.

GELA

#01 / tornem amb la llista de mecenes (esperem que la definitiva)

Benvolguts,

Perdoneu que us tornem a molestar. Hi ha hagut diversos canvis en els noms de la llista de mecenes, i alguns de vosaltres encara no heu contestat. La copiem de nou aquí a sota tal com està ara. Si hem repetit algun error que ja ens heu comunicat, sisplau perdoneu-nos i torneu-nos-ho a dir. Amb tanta gent és fàcil saltar-se un correu o distreure's.

Alguns de vosaltres no ens heu dit res. Si tenim un nom, l'hi posarem com està aquí.

Recordeu: si pot ser envieu les reclamacions a [email protected]

Gràcies de nou i fins aviat,

Albert Badosa Roldós

Albert Bastardas i Boada

Albert Brosa Mitjavila

Albert Gasulla

Albert Soler Llopart

Alícia Fuentes-Calle

Alina

M. Antònia Martí

Andrés Linares Vila

Anna Monfort

Anna Rofes Vernhes

Anna Ros

Anna Salicrú

Anne Van Raemdonck

Associació Catalana per a la Integració del Cec (ACIC)

Assumpta Domingo Vila

Assumpta Junyent

Carla Ferrerós

Carmen Bonafont

Coloma Lleal Galceran

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies