❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Maria Betriu canta standards de jazz en català

Producción del disco "Maria Betriu canta standards de jazz en català", que contará con la colaboración del trompetista Josep Maria Farràs.

Maria Betriu Pi

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
51
Aportaciones
1.320€
De 1.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Mi proyecto es la grabación, edición i publicación de un disco de standards de jazz en catalán. Este disco contará con la colaboración del trompetista egarense Josep Maria Farràs, uno de los pioneros del jazz de nuestro país. También me acompañarán Arnau Gil a la guitarra y arreglos, Haizea Martiartu al saxo alto, Federico Mazzanti al piano, Pep Coca al contrabajo y Adrià Font a la batería.

He adaptado gran parte del repertorio al catalán y también he hecho una pequeña recopilación de adaptaciones ya existentes.

Sobre mi

Soy Maria Betriu, cantante de Terrassa. Empecé mi carrera musical dentro del movimiento de la Nova Cançó, como cantautora. En aquel momento pude compartir escenarios con artistas como Lluís Llach, Raimon, Joan Baptista Humet, Pau Riba y Sisa, entre otros. Posteriormente me dediqué a la música comercial formando parte orquestas como La Principal de Girona, Atlàntida y Janio Marti que me llevaron a actuar por escenarios europeos (Estrasburgo, Ginebra, Múnich...). Mas tarde me incorporé al grupo Marfil (posteriormente Ivory), con el que conseguí grandes éxitos discográficos nacionales e internacionales como Las canciones de tu vida, a Roberto y Julio, Después de los 60 los 70, Abba & Stevie y Ivory contigo.

Con el nacimiento de mi segundo hijo dejé temporalmente la música profesional. En los últimos años he retomado mi actividad musical cantando standards de jazz, bossanova y boleros. Ahora estoy trabajando en la adaptación de este repertorio al catalán junto, justamente, de mi segundo hijo, Arnau Gil.

A qué destinaremos vuestras aportaciones?

Vuestras aportaciones servirán para asumir los gastos de grabación, edición y publicación. Trabajaremos con el estudio de grabación Bucbonera Recors de Caldes de Montbui y la mezcla, masterización y sello serán a cargo de Temps Record de Terrassa.

Sobre las recompensas

Recibiréis las recompensas en diferentes momentos. La copia digital del CD os llegará de forma avanzada una vez esté todo el proceso listo. Posteriormente podréis asistir al concierto de presentación para recoger las copias físicas. Para los que no podáis venir concretaremos encontrarnos en otros conciertos o de haceros llegar la copia por correo.

Calendario previsto

La grabación del disco se realizará durante el mes de Febrero, los siguientes meses serán para la edición, que estará lista entre los meses de Mayo y Junio. Posteriormente os comunicaremos la fecha del concierto de presentación, que será en la Nova Jazz Cava de Terrassa.

+ Info

Canal de YouTube
Página de Facebook
Perfil de Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Maria Betriu Pi

    Maria Betriu Pi
    Autor/a

    9 años

    Hola Albert,

    El meu estil és el jazz i la bossanova. El repertori que recollirà el disc són temes típics d'aquest estil adaptats al català.

    Aquí en tens una petita mostra:

    http://youtu.be/hJ5byFOMXVQ

    http://youtu.be/yDUzDFv_8lI

    http://youtu.be/HOuXlACstYY

    Si vols posar-te en contacte amb mi pots enivar-me un email a [email protected]

    Moltes gràcies pel teu interès. Bones festes!!

  • Albert

    Albert

    más de 9 años

    m`agradaria saber mes de l'estil de musica que fas i si ens posem d'acort podria esponsoritzarte ¿¿¿???: escriume i en parlarem OK.

    bones festes

#23 / CELEBREM AQUEST SANT JORDI AMB UNA DESCARREGA GRATUÏTA!

• • FELIÇ SANT JORDI • • DESCÀRREGA GRATUÏTA • •

Us desitjo una molt bona diada de Sant Jordi i, per celebrar-ho us oferim un tema inèdit en descarrega gratuïta. Es tracta d'una adaptació pròpia al català del Desafinado d'Antonio Carlos Jobim.

ENLLAÇ DE DESCÀRREGA: http://www.tempsrecord.cat/en/product/desafinat-maria/

En la gravació m'acompanyen Haizea Martiartu (saxo alt), Arnau Gil (guitarra i arranjament), Federico Mazzanti (piano), Ramon Grimalt (contrabaix) i Adrià Font (bateria). Aprofito per agraïr la feina de BucBonera Studios i Temps Record.

I també vull aprofitar per anunciar-vos que la setmana vinent gravarem el nou disc "JAZZ EN CATALÀ". I pels que encara no tingueu el disc 'Maria Betriu canta estàndards en català' tan sols recordar-vos que el podeu aconseguir a http://www.tempsrecord.cat/ca/album/maria-betriu-canta-estandards-en-catala

Moltes gràcies! Disfruteu de la diada i de la cançó!

#22 / NOU PROJECTE - MARIA BETRIU "JAZZ EN CATALÀ VOL.2"

Benvolguts mecenes,

Quan vam acabar el disc "Maria Betriu canta estàndards en català" ens van quedar molts temes al tinter. Per això, per la vostra confiança i la bona rebuda que està tenint el disc, hem decidit iniciar una campanya per fer un nou disc amb la mateixa filosofia: adaptant temes de jazz i bossanova al català, incorporant alguna composició d'un músic de casa nostra i comptant amb la col·laboració de grans músics de l'escena catalana, entre ells un solista de luxe.

Podeu ajudar-nos clicant a: Enllaç a la campanya "JAZZ EN CATALÀ VOL.2"

Moltes gràcies!!

#21 / NOU PROJECTE BEN AVIAT

Bona tarda! Fa uns dies vàrem gravar un video per anunciar-vos un nou projecte. Esperem tenir-lo ben aviat i donar-vos la notícia. Mentre esperem, podeu disfrutar dels videoclips que hem fet del disc 'Maria Betriu canta estàndards en català':

#19 / CONCERT DE PRESENTACIÓ DEL DISC

El proper dissabte 20 de juny farem el concert de presentació del disc 'Maria Betriu canta estàndards en català (Temps Record, 2015)' a la Nova Jazz Cava de Terrassa.

Tots els mecenes amb invitacions com a recompensa trobareu les vostres invitacions a la taquilla de l'entrada de la Nova Jazz Cava.

Pels que volgueu entrades les trobareu a 15€ (anticipada i taquilla) i 13€ (web).

Per a més informació: http://www.jazzterrassa.org/ca/node/37231

També vull aprofitar per deixar-vos una entrevista que ens han fet des de la pàgina jazz.cat de la revista Enderrock: http://www.enderrock.cat/noticia/10505/maria/betriu/publica/nou/disc

Fins dissabte!!!

Maria

#16 / PRIMERES RECOMPENSES

Aquest matí ja hem enviat a tots els mecenes les primeres recompenses: la còpia en format digital del disc i un regal especial, un tema inèdit que no figura en el disc com a mostra d'agraïment.

Esperem que disfrutin del disc tan com nosaltres ho hem fet dels dies de gravació a Bucbonera Records, dels dies d'edició, mescla i mesterització a Coda Produccions i Temps Record i mentre treballàvem en el disseny gràfic del disc.

Fins aviat!

#15 / MOLTES GRÀCIES!

Fa unes hores que ha acabat la campanya de micromecenatge i vull agraïr molt intensament l'interès i solidaritat que ha mostrat tothom amb el projecte. Aquest agraïment va dirigit a tots aquells que d'una manera o altra ens han ajudat, però, especialment als 51 mecenes que feu possible el disc. Aquest serà un disc de tots.

Estem molt contents per haver pogut aconseguir més de 1.300€, això ens facilita les coses de cara a la gravació, mescla, masterització i edició del disc "Maria Betriu canta standards de jazz en català".

En les properes setmanes anireu rebent informació sobre el progrés del disc (des dels assajos fins al disseny gràfic del llibret) i perfilarem les condicions amb les que rebreu les vostres recompenses.

Ens fa molta il·lusió poguer fer aquest disc, que per a nosaltres és molt especial. Estic i estem profundament agraïts.

Fins aviat!

#14 / Queden 21 hores! OBJECTIU: 1.200€

Bona tarda! Ja tan sols queden 21 hores per acabar la campanya de micromecenatge del disc "Maria Betriu canta standards de jazz en català".

Vull agraïr-vos el vostre interès i col·laboració. Sense la vostra ajuda aquest disc no hauria estat possible.

Encara queden unes hores i, encara que probablement no arribem al segon objectiu, podem arribar a l'objectiu de 1.200€. Això ens permetrà ampliar les jornades de gravació i obtenir majors possibilitats de distribució física del CD.

Així doncs us animem a col·laborar en el micromecenatge i compartir-lo amb els vostres amics i familiars per poguer arribar a aquest objectiu.

Moltes gràcies!

#13 / SOBRE ELS MÚSICS: FEDERICO MAZZANTI (6/6).

El Federico és un dels pianistes de jazz més sol·licitats del nostre país. Fill d'un dels músics de jazz més importants d'Argentina, el 'Negro' Mazzanti, el Federico es va incorporar de jove en l'orquestra dirigida pel seu pare 'La Porteña Jazz Band', fundada als anys 60 i dedicada al repertori del jazz clàssic. Actualment dirigeix l'orquestra i amb ella ha pogut recórrer els principals festivals de jazz d'Europa i la Península.

A més d'això, el Federico és compositor i productor musical. Ha tocat amb formacions i músics com la Barcelona Big Blues Band, Erwyn Seerutton, Nelson Project, Ana Finger, Josep Maria Farràs, Horacio Fumero i Mathew Simon entre d'altres.

És una sort poguer comptar amb el Federico pel seu talent, professionalitat i llenguatge. I sobretot per la seva humilitat i generositat.

#12 / NOU OBJECTIU: 1.500€

Moltes gràcies! Ja hem arribat als 1000€ que ens havíem fixat com a mínim per a poguer dur a terme el disc "Maria Betriu canta standards de jazz en català".

Ara però, ens hem marcat l'objectiu d'arribar als 1500€. D'aquesta manera podrem ampliar l'edició del CD i optar a una distribució internacional. També podrem optar a ampliar els díes de gravació i àdhuc el repertori del disc.

Moltes gràcies pel vostre suport!

#11 / SOBRE ELS MÚSICS: PEP COCA (5/6).

El Pep és un contrabaixista polifacètic; no només és un gran contrabaixista de jazz sinó que també és un dels millors especialistes de música tradicional del nostre país. A més té estudis de música clàssica i antiga.

Ha treballat amb músics i formacions de la talla de Raimon, Lídia Pujol, Psàlite, Quico el Célio, El Noi i el mut de Ferreries, Josep Tero, Abdeljalil Kodssi, Sol i Serena, Toni Xuclà, Miquel Gil, Clau de Lluna i Josep Maria Farràs entre d'altres. També s'ha format amb músics com Horacio Fumero, John DuBuclet, Christoph Rahn, Ludwig Streicher, Jordi Savall, Francisco Javier, Compagnie Maître Guillaume i Hopkinson Smith entre d'altres.

A més, ha liderat el seu propi grup, Domini Màgic, amb el que ha editat tres discos acompanyat dels músics Juan Aguilar, Josep Traver i Antonio Sànchez.

És una gran sort poguer comptar amb un músic d'aquest caràcter i aquesta visió tan àmplia de la música i sobretot, per la seva senzillesa i entusiasme.

#10 / Queden 10 díes

Sembla que va ser ahir que vam començar la campanya per fer el disc però quan ens posem a repassar els moments que han passat hi ha de tot. Hi ha moments de molta il·lusió com l'entrevista que ens va fer la Mariona Tomàs per Ràdio Terrassa. Hi ha moments molt empcionants, cada vegada que un dels 35 mecenes feia la aportació. Moments en que se'ns feia una muntanya al veure totes les aportacions que encara necessitàvem que, tot i això, s'esvaïen de seguida amb una aportació.

Ara mateix és un moment molt emocionant, queden menys de 10 díes i ja només ens falten 80€! I tenim 35 mecenes! Si ens haguessin dit això fa 30 díes no ens ho hauríem cregut. Estem molt li·losionats.

A partir d'ara toca treballar més que mai. Sembla increïble que ja estem buscant una data per la presentació del disc! Però l'Arnau ja està treballant en els arranjaments i estem ultimant detalls de música i lletra amb alguns temes del repertori encara per decidir.

leer más

#09 / SOBRE ELS MÚSICS: ADRIÀ FONT (4/6).

L'Adrià és, sens dubte, un dels grans músics de jazz del nostre país. Va cofundar l'antiga Jazz Cava l'any 1971 i des de jove ha estat un gran impulsor del jazz a la ciutat de Terrassa.

Ha tocat en nombrosos festivals de jazz com el de Terrassa, de San Sebastián, de Vitoria, de Pau, de Nice, de Cardedeu, de El Ejido i de Ezcaray. També ha tocat amb grans músics internacionals com Tete Montoliu, Eric Peter, Dave Schniter, Bill Coleman, Johnny Griffin, Hal Singer, Buddy Tate, Benny Waters, Slide Hampton, Pony Poindexter, Gene Connors, Jack Labrunie, Marc Alibert, Carrie Smith, Guy Laffitte, Wild Bill Davis, George Coleman i Lou Bennet.

També va col·laborar en els anys 70 amb Francesc Pi de la Serra i Ovidi Monitor per enregistrar 2 LP.

Em sento molt afortunada de comptar amb l'Adrià pel disc "Maria Betriu canta standards de jazz en català". Per la seva experiència i talent i, sobretot, per la seva humilitat i energia.

#07 / SOBRE ELS MÚSICS: HAIZEA MARTIARTU (3/6).

L'Haizea, provinent de Biscaia (Euskadi), va arribar a Barcelona fa cinc anys per estudiar a l'entorn del Taller de Músics. Allà es va integrar en big bands, com l'Original Jazz Orquestra, amb les que ha pogut col·laborar amb artistes com Jorge Pardo, Big Mama Montse, Els Amics de les Arts, Mónica Green, Nina i Àngels Gonyalons i Andrea Motis.

Actualment estudia a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) i treballa en projectes diversos com el grup de pop Papa Topo, la producció teatral del Tricicle de "Els Pastorets" i Arnau Gil 5tet entre d'altres.

És una sort poguer comptar amb ella en aquest projecte. L'Haizea és una gran saxofonista i té una brillant carrera per endevant.

#06 / Bones festes!

Vull desitjar-vos molt bones festes a tots els que seguiu la campanya de micromecenatge. Em fa molta il·lusió veure que 18 persones ja han confiat en el disc. Espero que l'any que ve, a més del disc, ens porti moltes alegries i satisfaccions a tots.

#05 / SOBRE ELS MÚSICS: ARNAU GIL (2/6).

L'Arnau és el petit dels meus dos fills i des de fa anys m'ajuda a omplir de música la nostra llar. Fa 23 anys, amb el seu neixement, vaig deixar professionalment la música i des de fa un temps m'ha fet tornar als escenaris. Ara està acabant els estudis d'interpretació de guitarra de jazz, que va iniciar al Taller de Músics, al Conservatori Superior del Liceu i és el director musical del disc "Maria Betriu canta standards de jazz en català".

Des de fa anys està aprenent dels grans músics del nostre país. Lidera una formació amb la que interpreta les seves pròpies composicions i ha pogut treballar i col·laborar amb artistes molt reconeguts com Ainhoa Cantalapiedra, Els Amics de les Arts, Nina, Àngels Gonyalons, Mónica Green, Luna Cohen i Gemma Humet entre d'altres.

Sense ell aquest projecte no sería possible. Està escrivint les adaptacions musicals que donaràn forma al disc.

#04 / Voleu REGALAR classes de guitarra?

Teniu l'opció de ser mecenes del disc amb una aportació de 250€ Per la que rebreu un val per a 5 classes de guitarra per a qui vulgueu. A més sereu mecenes d'honor del CD "Maria Betriu canta standards de jazz en català" i rebreu més recompenses com còpies del disc i invitacions pels concerts.

És una oportunitat molt econòmica que no podeu deixar escapar si voleu regalar classes de guitarra a algú o a vosaltres mateixos.

#02 / SOBRE ELS MÚSICS: JOSEP MARIA FARRÀS (1/6).

Tenim la gran sort de comptar amb el Josep Maria Farràs, que col·laborarà en el disc. És un dels grans del jazz al nostre país. Va ser col·laborador habitual de Tete Montoliu i va arribar a tocar al costat de grans músics americans com Johnny Griffin i Slide Hampton. És genial poguer comptar amb ell per la seva experiència i, sobretot, per la seva humilitat.

#01 / 10 díes de campanya

En unes hores farà 10 díes que vam començar la campanya de micromecenatge pel disc "Maria Betriu canta standards de jazz en català". Estic molt contenta de veure que en aquests díes ja sumem 9 mecenes i passem dels 300€. És un bon indicador.

Però tot i així encara ens queda molta feina per fer. Queden 30 díes de campanya en els que hem d'animar a més amics, coneguts i gent per conèixer que es facin mecenes del disc.

Seguirem fent campanya per donar a conèixer el projecte i engrescar cada vegada a més gent. Moltes gràcies!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies