❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Hurlyburly de Waltzing Teatre

Hurlyburly reflexiona sobre la complexitat de les relacions humanes, afectades per les conseqüències de l'èxit i les drogues. Gràcies a la complicitat del Tantarantana, un teatre que aposta pels joves, donarem el nostre punt de vista, perquè voldríem pensar que a les nostres edats tot és possible.

Waltzing Teatre

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
82
Aportacions
3.020€
De 3.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

QUÈ ÉS HURLYBURLY?

L'obra de teatre anomenada Hurlyburly és una mirada profunda a la complexitat dels sentiments i les relacions humanes, afectades per les conseqüències de l'èxit. La història es centra en les vides de quatre homes - Eddie, Mickey, Phil i Artie- íntims amics, amb unes vides personals buides completament i un present professional com a mínim complexe.

L'excés d'èxit amb el que les seves vides s'han constituït i acomodat, els ha provocat un caos mental (Hurlyburly) al límit de la bogeria. Es troben en un moment on els dubtes existencials surten a la llum de la manera més crua, reflectint-se amb traïcions, violència i misoginia; i d'on només en poden escapar entrant a un espiral de festes, alcohol, drogues, sexe i descontrol. Enmig d'aquest espiral d'emocions hi apareixen tres elements que fan trontollar encara més les seves vides: tres dones : Darlene, Bonnie i Donna. La presència d'aquests tres personatges femenins al llarg de l'obra (acompanyades també pels seus propis dubtes vitals i crisis personals), farà que ells es qüestionin la seva masculinitat d'una manera animal arribant al patetisme, i provocarà una crisi en el grup on no podran fer res més que deixar-se perdre en aquest laberint d'inseguretats.

Hurlyburly ens explica amb duresa com aquests set personatges intenten amb totes les seves forces, atrapar aquesta petita part de si mateixos que ja no saben on és. Això sí, sense perdre mai el sentit de l'humor; ja que no deixa de parlar de nosaltres mateixos, de les nostres pors, dels nostres dubtes i de les nostres vides, però en una situació extrema...o potser no tant...

QUÈ MOTIVA A WALTZING TEATRE?

Els trossos de vida que es plantegen dalt d'un escenari amb la voluntat de suggerir o fer reflexionar amb temes que estan a flor de pell i que ens impliquen a tots en tant que som persones. En definitiva, aquells que remouen els budells i no només el raonament.

En fi, volem parlar de les relacions humanes i de la seva complexitat. Però no pensem que es tracti només de dir com funciona el món i que nosaltres ho sabem perquè sabem coses que els altres no saben. En absolut. És un punt de vista. El nostre. I ens agrada pensar que en el moment vital en que ens trobem i amb l'edat que tenim, tot és possible.

Hurlyburly és una manera d’ampliar el nostre cercle, de posar en pràctica tot el que hem anat aprenent i aconseguit fins ara. Tenim ganes de fer-ho gran, de compartir-ho amb més gent i és precisament per això que ens em volgut rodejar d'un equip més gran, set actors i actrius a l'escenari i un equip tècnic darrere. Tots junts, per seguir impulsant la col•lectivitat del teatre, és la nostra manera d’entendre'l. "TODOS A UNA".

QUÈ NECESSITEM I PERQUÈ?

La nostra principal despesa són els drets d'autor,ja que ens cobren 3000 euros per tenir-los.....

Demanem 3000 euros per tal de poder pagar aquests drets d'autor i a partir del taquillatge, més vosaltres, mescenes, més les aportacions privades dels tres membres fundadors de Waltzing Teatre, que oscil•laran els 1500 euros per cap ha de sortir el total de la nostra modesta producció.

QUI SOM?

Waltzing Teatre està format per Gerard Iravedra, Pep Ambròs i Maria Rodríguez Soto.

Ens vam conèixer a l'Institut del Teatre i amb la creació d'un primer espectacle junts,Mathilde, de Véronique Olmi, vam decidir tirar endavant un projecte de futur creant una companyia de teatre que ens permetés abordar les històries que realment ens atrapen i poder ser independents dins d'aquest món.

Per aconseguir que això es fes realitat, ens hem fet acompanyar per un seguit de professionals còmplices amb la nostra manera de treballar i d'entendre el món que, més enllà dels fundadors, formen la petita gran família en que està esdevenint Waltzing Teatre i que esperem poder ampliar gràcies a HurlyBurly.

QUAN, COM I ON?

Hurlyburly s'estrenarà al Teatre Tantarantana el 25 d' abril i estarem un mes en cartellera. Gaudim del recolzament d'aquest teatre, gràcies a la seva implicació per confiar en els nous projectes i en la capacitat de noves generacions a fer-se ni que sigui un petit espai personal dins del panorama professional de Barcelona.

Barcelona es tenyirà d'un caos mental, per veure si podem explotar tots d'una vegada a partir d'un frenesí "Hurlyburlitzat"!

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies