❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Renovem decorats: art, cultura i tradició

Finalment després de més de 30 anys un equip de persones vinculades al Teatre del Centre Parroquial de Sant Feliu ens posem en marxa per mirar de tirar endavant una renovació de decorats d'Els Pastorets que a dia d'avui els pocs que queden són pràcticament inservibles.

0
seconds
33
Patron
2.125€
From 2.000€
Contribute to the project

Una mica d'història

Durant noranta dos anys Els Pastorets de Sant Feliu de Llobregat han emmarcat teatralment les festes nadalenques. Durant aquestes dates l’assistència de públic al Teatre del Centre augmenta formidablement deixant en evidència, doncs, que aquest espectacle familiar és un reclam important pels habitants de Sant Feliu i els seus voltants.

En tot aquest temps la renovació d’actors, actrius, directors, elements d’atrezzo...,etc, s’han anat renovant per tal de satisfer necessitats a raó del pas del temps, però els decorats que any rere any han estat exposats als focus, a la pols, a la humitat..., no han pogut ser relegats per manca de diners.

Estat i problemàtica actual

Després de ser utilitzats durant més d'una trentena d'anys consecutius, els decorats que defineixen els diferents paisatges de l’espai de ficció d’Els Pastorets, han patit una gran degradació fins a tal punt que molts d’ells no s’han pogut utilitzar degut al deteriorament; esquerdes, forats, cremades, estripades, etc...,que ens han fet perdre decorats per complet que hem hagut de substituir per la cambra negra, perdent així el fons que ajuda a l’espectador a situar-se en l’obra.

Arribats a aquest punt i tenint en compte que Els Pastorets és l'obra que ajuda de manera més significativa a mantenir viu el teatre de la nostra ciutat, hem considerat oportú iniciar aquest projecte que tot just exposem, creant un equip de 7 persones vinculades al teatre d’El Centre i a Els Pastorets santfeliuencs per dur a terme la renovació necessària dels decorats.

Passem a l'acció

Dins el nostre equip, trobem a en Jordi Ribas, una persona del poble i vinculada també de manera sentimental amb l'obra. Ell ha estat l’encarregat de la part més artística del projecte; que durant més de sis mesos ha estat pintant mitjançant la tècnica de pintura a l’oli, els diferents paisatges que ambienten les escenes d’Els Pastorets, fent una representació pròpia d’aquests i jugant amb diferents elements, espais i simbolismes relacionats amb la nostra ciutat.

Alguns exemples en són carrers o indrets destacables de la ciutat o bé roses amagades en diversos llocs del quadre, ja que Sant Feliu es coneix també com Ciutat de les Roses.

Així doncs, la nostra proposta consisteix en realitzar aquestes meravelloses obres d'art en grans dimensions i convertir-les en els espais ficticis de la funció, després de digitalitzar els quadres fets per l'artista.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions seran destinades al finançament parcial del projecte d'aquests decorats que a dia d'avui és una quantitat no assumible per una entitat sense ànim de lucre com és el Centre Parroquial.

En el supòsit cas que excedíssim la quantitat fixada com a objectiu, aquests diners es destinarien a millorar infraestructura del teatre com per exemple reparació d'equipament tècnic (taules de so, llums, dimmers, cablejat) o bé butaques i elements de l'escenari; que actualment també estan força deteriorats.

Sobre les recompenses

Amb la vostra aportació tindreu una recompensa o una altra en funció de la quantitat aportada que us permetrà tenir a les vostres mans una rèplica d'un dels decorats per no només poder apreciar de ben a prop els detalls de l'obra sinó també recordar que vau col·laborar en fer possible aquest projecte tan significatiu pel teatre i aquesta tradició de la ciutat de Sant Feliu.

Calendari previst

Els decorats estarien llests per estrenar aquest Nadal, i les recompenses pel febrer de 2015.

+ Info

facebook.com/pastorets.santfeliudellobregat
[#Decoratspastorets]

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

10€
10 backers

Postal amb la representació d'un decorat amb un text explicatiu al detall amb les curiositats de la pintura realitzada per Jordi Ribas Armengol.

25€
11 backers

Reproducció d'un decorat a escollir en DIN-A4, i un text explicatiu al detall amb les curiositats de la pintura realitzada per Jordi Ribas Armengol.

50€
11 backers

Reproducció en tela, d'un decorat a escollir en DIN-A3 (amb número de certificat d'autenticitat) i un text explicatiu al detall amb les curiositats de la pintura realitzada per Jordi Ribas Armengol.

200€
0 backers

PER EMPRESES O COMERÇOS

Publicitat en el programa de mà i en el discurs de presentació als 4 espectacles d'aquest any
+ Reproducció en tela, d'un decorat a escollir en DIN-A3 (amb número de certificat d'autenticitat) i un text explicatiu al detall amb les curiositats de la pintura realitzada per Jordi Ribas Armengol.

1.200€
1 backer

PER EMPRESES O COMERÇOS

Menció del comerç o empresa durant les representacions.
+Publicitat en el programa de mà i en el discurs de presentació als 4 espectacles d'aquest any
+ Reproducció en tela, d'un decorat a escollir en DIN-A3 (amb número de certificat d'autenticitat) i un text explicatiu al detall amb les curiositats de la pintura realitzada per Jordi Ribas Armengol.
+2 entrades per a veure l'obra

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.