❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Renovem decorats: art, cultura i tradició

Finalment després de més de 30 anys un equip de persones vinculades al Teatre del Centre Parroquial de Sant Feliu ens posem en marxa per mirar de tirar endavant una renovació de decorats d'Els Pastorets que a dia d'avui els pocs que queden són pràcticament inservibles.

0
segundos
33
Aportaciones
2.125€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Una mica d'història

Durant noranta dos anys Els Pastorets de Sant Feliu de Llobregat han emmarcat teatralment les festes nadalenques. Durant aquestes dates l’assistència de públic al Teatre del Centre augmenta formidablement deixant en evidència, doncs, que aquest espectacle familiar és un reclam important pels habitants de Sant Feliu i els seus voltants.

En tot aquest temps la renovació d’actors, actrius, directors, elements d’atrezzo...,etc, s’han anat renovant per tal de satisfer necessitats a raó del pas del temps, però els decorats que any rere any han estat exposats als focus, a la pols, a la humitat..., no han pogut ser relegats per manca de diners.

Estat i problemàtica actual

Després de ser utilitzats durant més d'una trentena d'anys consecutius, els decorats que defineixen els diferents paisatges de l’espai de ficció d’Els Pastorets, han patit una gran degradació fins a tal punt que molts d’ells no s’han pogut utilitzar degut al deteriorament; esquerdes, forats, cremades, estripades, etc...,que ens han fet perdre decorats per complet que hem hagut de substituir per la cambra negra, perdent així el fons que ajuda a l’espectador a situar-se en l’obra.

Arribats a aquest punt i tenint en compte que Els Pastorets és l'obra que ajuda de manera més significativa a mantenir viu el teatre de la nostra ciutat, hem considerat oportú iniciar aquest projecte que tot just exposem, creant un equip de 7 persones vinculades al teatre d’El Centre i a Els Pastorets santfeliuencs per dur a terme la renovació necessària dels decorats.

Passem a l'acció

Dins el nostre equip, trobem a en Jordi Ribas, una persona del poble i vinculada també de manera sentimental amb l'obra. Ell ha estat l’encarregat de la part més artística del projecte; que durant més de sis mesos ha estat pintant mitjançant la tècnica de pintura a l’oli, els diferents paisatges que ambienten les escenes d’Els Pastorets, fent una representació pròpia d’aquests i jugant amb diferents elements, espais i simbolismes relacionats amb la nostra ciutat.

Alguns exemples en són carrers o indrets destacables de la ciutat o bé roses amagades en diversos llocs del quadre, ja que Sant Feliu es coneix també com Ciutat de les Roses.

Així doncs, la nostra proposta consisteix en realitzar aquestes meravelloses obres d'art en grans dimensions i convertir-les en els espais ficticis de la funció, després de digitalitzar els quadres fets per l'artista.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions seran destinades al finançament parcial del projecte d'aquests decorats que a dia d'avui és una quantitat no assumible per una entitat sense ànim de lucre com és el Centre Parroquial.

En el supòsit cas que excedíssim la quantitat fixada com a objectiu, aquests diners es destinarien a millorar infraestructura del teatre com per exemple reparació d'equipament tècnic (taules de so, llums, dimmers, cablejat) o bé butaques i elements de l'escenari; que actualment també estan força deteriorats.

Sobre les recompenses

Amb la vostra aportació tindreu una recompensa o una altra en funció de la quantitat aportada que us permetrà tenir a les vostres mans una rèplica d'un dels decorats per no només poder apreciar de ben a prop els detalls de l'obra sinó també recordar que vau col·laborar en fer possible aquest projecte tan significatiu pel teatre i aquesta tradició de la ciutat de Sant Feliu.

Calendari previst

Els decorats estarien llests per estrenar aquest Nadal, i les recompenses pel febrer de 2015.

+ Info

facebook.com/pastorets.santfeliudellobregat
[#Decoratspastorets]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies