❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

La Bibliogràfica

La Biblogràfica és un obrador artesà on fem llibres; la nostra passió i la nostra professió. A la Bibliogràfica escoltem projectes i els convertim en llibres; especialment llibres d'art, fotografia i il·lustració. Dialoguem amb els autors, dissenyem, editem, imprimim i enquadernem.La Bibliogràfica també és una microgaleria d'edicions d'autor on els propis clients poden mostrar les seves creacions.

4
Projects
536
Sponsors
20k
Euros raised

Tratado de Fotografía Desobediente de Blanca Viñas

Un inventario de procesos fotográficos rebeldes que desobedecen lo que se supone que tiene que ser una buena fotografía.
Photography
257
Pledges
11.883€
From 10.000€

Independent, imaginativa i desobedient. Així és com definien els informes escolars a Blanca Viñas.

30 anys més tard publica el seu "TRATADO DE FOTOGRAFíA DESOBEDIENTE", una resposta irònica, experimental i rebel a molts anys d'autoritarisme fotogràfic exercit per senyors que sempre tenien raó.

MY NORTH by Enriqueta Vendrell

My North are feelings, as drawings, result of some weeks living in an artist residence in Iceland.
Artbook / Travel
65
Pledges
2.970€
From 2.900€

Queden pocs dies per poder fer possible que el projecte My North sigui una realitat en forma de llibre d'artista a cas teva. Un llibre exclusiu, signat i numerat.

My North és un projecte de l'artista Enriqueta Vendrell produït a La Bibliogràfica.

SKETCHING PORTUGAL: A GOUACHE TOUR by Mireia Gubianas

Take a visual stroll around Portugal through the Urban Sketches of Mireia Gubianas using the gouache sketching technique.
Artbook / #8m, Travel
104
Pledges
2.042€
From 1.800€

SKETCHING PORTUGAL serà un llibre produït integrament a La Bibliogràfica en el qual la il·lustradora i actriu Mireia Gubianas convida a fer un viatge immersiu a Portugal a través dels seus dibuixos en gouache.

Do you want to support creation with your channel?

We have the doors of the Channels open for collaborating with new friendly entities which support Verkami creators. If you represent an interested collective or entity, please let us know! :)

Cookies help us to offer you the best experience. Settings