❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Menorca nua, ingenua i subtil

Llibre de fotografies de Menorca fusionades amb poesia (aforismes), exposició de fotografies i audiovisual.

Damià Coll

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
121
Mecenas
3.286€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Llibre de fotografies fusionades amb poesia (aforismes), exposició de fotografies i audiovisual.

En Lluís Guasch i en Damià Coll hem conjurat una fàbrica de sentiments. Ens delectam a través de les nostres composicions. Fusionam lletres i imatges per confluir en un petit collage que ens fa remoure l'endins d'una manera gratificant.

La feina és ben senzilla i el resultat acollidor, potser per això ens abracem ben fort a les paraules per avenir-nos en el muntatge. Així, esdevingueren les ganes de rodar motors i carburar una processó en forma d'exposició, de llibre i, fins i tot, d'audiovisual.

No sabem quin nom té aquesta fusió però del que en tenim certesa és de la seva transparència i perspicàcia. D'aquesta manera hem titulat el projecte com: La Menorca nua, ingènua i subtil.

Ja fa un temps que fem feina, il·lusionats, perquè aquest anhel es converteixi en realitat. Amics, familiars i coneguts em demanaven, per a quant una exposició o llibre de fotografies. Sincerament creia que no hi havia prou atractiu ni sentit en atrevir-me a mostrar el que captava, però una vegada trepitjada i observada l'illa des d'una perspectiva panoràmica, els meus ulls van començar a fixar-se en imatges, potser, més afectives i subtils.

Del resultat d'aquesta visió més reflexiva i sentimental vam adonar-nos, amb en Lluís Guasch, que aquelles imatges lligaven sorprenentment amb els seus escrits. Així hem arribat fins aquest intent de demanar-vos la vostra col·laboració perquè aquest somni en format de llibre, exposició i audiovisual, es pugui consumar.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions rebudes aniran destinades a l'edició del treball: maquetació, disseny, revisió de texts i impressió.

A la conclusió de l'edició, el llibre, es complementarà amb una exposició de fotografies i un audiovisual baix el mateix concepte de "La Menorca nua, ingènua i subtil" (impressió de les fotografies, edició audiovisual, organització de l'esdeveniment…)

Calendari previst

La previsió és tenir el llibre editat a finals de desembre de 2014.
En tenir el llibre imprès es farà una presentació pública, en la qual es convidarà als mecenes i se'ls hi farà entrega de les recompenses, així com a les entitats col·laboradores i mitjans de comunicació. Amb agraïments al llibre i dedicatòria dels autors.
L'esdeveniment es complementarà, amb una exposició de fotografia i la corresponent projecció de l'audiovisual sobre el mateix títol de: La Menorca nua, ingènua i subtil.

Format del llibre

El format serà de 16 x 16 i tindrà unes 175 Pagines en paper de 90gr. estucat brillant: amb presentacions dels autors, 150 aforismes en similitud als "haikus" i 70 fotografies en color. L'enquadernació, cosida i encolada a llom, i la portada de tapa dura. S'editaran 300 exemplars en català.

DVD

El DVD és un muntatge d'imatges en moviment captades durant les sortides que Damià Coll ha realitzat aquests dos darrers anys per indrets de Menorca que, fusionades també amb els escrits derivats dels "haikus" d'en Lluís Guasch, se'n percep, potser, encara millor, la confluència dels treballs: Trams del litoral, cims de Menorca, barrancs de l'Illa, raconades desconegudes, camins…

Trailer

Autors

+ Info

facebook.com/damia.coll
twitter.com/Damiacoll
facebook.com/guaschcoll

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

4 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

 • Damià Coll

  Damià Coll
  Autor/a

  casi 5 años

  Hola Llorenç.

  Hem estat intentant contactar amb tu a través d'aquest correu: escorsana@gmail.com, on et sol·licitaven les dades per enviar-te es llibre.
  Em sembla que no ens les has fetes arribar i si no és així perdona, però no les tenim.

  Si envies les dades d'enviament a aquest correu: miacoll60@gmail.com de seguida t'enviarem les teves recompenses llibre.

  Salutacions,

  Damià Coll

 • llorenç pons

  llorenç pons

  casi 5 años

  Hola Damià, no vaig poder venir a sa presentació de Ferreries, quan enviareu es llibre?

 • Damià Coll

  Damià Coll
  Autor/a

  5 años

  Hola, Verónica,
  Si. A la conclusión de la presentación del libro y exposición de fotografias procederemos a enviar a todos los mecenas sus adquisiciones, sean del lugar que sean.
  Gracias y saludos cordiales.

  Damià i Lluís.

 • Veronica

  Veronica

  5 años

  Hola, he visto este proyecto a través de Ses sucreres y me gustaría saber si podrías enviar el libro /DVD a Barcelona. Gracies

15€
28 mecenas

Un exemplar de La Menorca nua, ingènua i subtil
+ Invitació acte de presentació exposició de fotografies i audiovisual.

20€
46 mecenas

Un exemplar de La Menorca nua, ingènua i subtil
+ Invitació acte de presentació exposició de fotografies i audiovisual
+ DVD audiovisual.

28€
2 mecenas

2 exemplars de "La Menorca nua, ingènua i subtil"
+ Invitació acte de presentació exposició de fotografies i audiovisual.

30€
33 mecenas

Un exemplar de La Menorca nua, ingènua i subtil
+ Invitació acte de presentació exposició de fotografies i audiovisual
+ DVD audiovisual
+ Fotografia 60x40 sobre foam de l'exposició.

75€
12 mecenas

Un exemplar de La Menorca nua, ingènua i subtil
+ Invitació acte de presentació exposició de fotografies i audiovisual
+ DVD audiovisual
+ Fotografia 60x40 sobre foam de l'exposició
+ Esponsorització incloent logotip en cartells i a l'exposició.

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.