❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Dóna vida al nou CD d'Altercat

Els Altercat som un grup jove que després de tres anys avançant, un EP a l’esquena i moltes hores treballant al local d’assaig, creiem que és el moment de gravar el nostre primer CD. En tenim moltes ganes! Necessitem la vostra ajuda i us volem convidar a formar part d’aquest nou projecte.

Altercat

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
78
Aportaciones
2.090€
De 1.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El Projecte

Després de 3 anys avançant, un EP a l’esquena i de moltes hores treballant al local d’assaig creiem que és el moment de gravar el nostre primer CD per poder compartir amb tots vosaltres les nostres noves cançons.

El nostre projecte, “Instants”, constarà de nou temes propis recollits en un CD, que estem preparant amb moltes ganes, i que mostrarà el que ha estat el nostre dia a dia fins ara.

Tota la trajectòria ha estat possible gràcies a vosaltres! En aquest moment, necessitem la vostra ajuda i us volem convidar a formar part d’aquest nou projecte. Aportant el vostre gra de sorra en el nostre Verkami, ens ajudareu i a més rebreu una recompensa.

Qui som els Altercat?

Altercat som un grup jove d’amics nascut a Terrassa. La nostra música, alegre i festiva, gira entorn el rock cantat en català, barrejant altres estils com l’ska o el reggae. Un dels nostres objectius és arribar al públic transmetent molt ritme, ganes, il·lusió, bon rotllo i diversió.

A què destinarem les vostres aportacions?

Gravar el primer disc per nosaltres és un somni pel que portem molt temps treballant. Fer un CD requereix una bona inversió econòmica sobretot quan estàs començant i és per aquest motiu que demanem la vostra ajuda per tal de tirar endavant aquest projecte.

Les vostres aportacions ens ajudaran a finançar el procés de creació del CD, que inclou l’enregistrament, mescla i masterització dels temes en un estudi de gravació a Barcelona. També farem el disseny i edició del CD en format físic i les còpies que llavors distribuirem, per exemple, amb les corresponents recompenses.

El nostre objectiu principal és fer realitat el CD Instants. Si superem l’objectiu econòmic inicial, durem a terme més idees que volem fer realitat com un nou videoclip! Nosaltres anirem pas a pas i és que mica en mica s’omple la pica.

Calendari del projecte Instants

El procés d'enregistrament, mescla i masterització del CD finalitzarà al juliol. Després passarem a materialitzar físicament el CD i a preparar les recompenses, que les entregarem a partir de voltants de setembre.

Si aconseguim l’objectiu, ens posarem amb contacte amb vosaltres, els mecenes, per tal d’entregar-vos les vostres recompenses: en els concerts, a través dels membres del grup o mitjançant correu postal (despeses d’enviament incloses en destinacions del Vallès).

Moltíssimes gràcies pel vostre suport i participació! :D

Per qualsevol cosa ens podeu contactar a: [email protected]

+ També ens trobareu a:

Facebook: Altercat
Twitter: @AltercatRock
Instagram: altercatoficial
altercat.cat

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies