❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El nou obrador de galetes El Rosal

L'obrador de galetes artesanes El Rosal de Tàrrega necessita créixer per millorar la seva rendabilitat i continuar amb el projecte social. Actualment hem arribat al 100% de la capacitat de producció i ens cal fer un canvi d'ubicació i obres d'ampliació. Ajuda'ns a endolcir el futur de les persones!

0
segundos
234
Aportaciones
14.265€
De 13.557€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUI SOM I LA NOSTRA MISSIÓ

Fa 10 anys que l’ Associació Alba va acceptar la proposta de la famíila Serra de Tàrrega de continuar amb el negoci d’elaboració artesana de galetes i va rellançar la marca El Rosal amb l’objectiu de donar ocupació a persones amb discapacitat i/o malaltia mental.

Actualment hi treballen 12 persones, 8 d’elles amb especials dificultats. Fem una producció anual de 9.000 kg de galetes i l'any 2013 s'han facturat 156.000€.

Comercialitzem per tot Catalunya i en moments puntuals hem realitzat exportacions a Alemanya, Finlàndia i Rússia.

galetes
galetes

Continuem elaborant les galetes de manera tradicional, una a una, amb ingredients naturals i de proximitat. Comercialitzem vanos, cubanos, neules, cubanitos de xocolata i arrugats de xocolata, el nostre producte estrella, el qual actualment significa el 70% de la nostra producció. Coneix la història dels arrugats, de com un petit fracàs ha esdevingut un èxit!

arrugats
arrugats

Creiem en el potencial dels nostres productes i de l’equip que hi ha al darrere. Per això hem de fer un pas més per a poder aconseguir millorar la rendibilitat de l’obrador i augmentar els llocs de treball per a persones amb especials dificultats.

La nostra missió és millorar la sostenibilitat econòmica del projecte social d’Alba a través d'un producte propi, del territori i de qualitat.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Actualment hem arribat al 100% de la capacitat del nostre obrador, se'ns ha quedat petit. Per això el Rosal ha elaborat un pla de creixement dividit en 3 fases, d’ara i fins el 2018, amb l’objectiu de millorar la productivitat, eficiència i rendibilitat. Estem obligats a créixer per a fer front a l'augment de la demanda actual.

Iniciem la primera fase d'aquest pla buscant finançament a través de diferents vies. L'objectiu és poder traslladar de l'obrador a un espai més gran a dins de la mateixa entitat i fer-ne les obres d'adaptació.

*Una de les vies de finançament que engeguem és aquest projecte de micromecenatge amb el que volem aconseguir 13.557€ per realitzar les obres d'enrejolat del terra i les parets d'aquest nou espai. *

Només amb l’execució d’aquesta primera fase tenim previst augmentar la producció a 14.000kg i incrementar fins a 290.000€ anuals la facturació de l’activitat. També es preveu la creació d'un lloc de treball per a una persona amb discapacitat.

Volem que aquest projecte esdevingui una iniciativa col·laborativa i fer partíceps a tota la població d'aquest nou repte i somni del Rosal.

CALENDARI I RETORN ALS MECENES

Esperem aconseguir l'objectiu d'aquesta campanya i poder iniciar les obres de trasllat del nou obrador durant el gener de 2014. Està previst que les obres durin 2 setmanes.

Les recompenses es podrien lliurar a partir del gener - febrer de 2014, un cop hagi finalitzat el projecte de micromecenatge i hàgim acabat les obres de trasllat de l’obrador. D’aquesta manera podrem lliurar les recompenses que tenen a veure amb les visites al nou obrador.

RECOMPENSES

Pel que fa les recompenses que tenen a veure amb els productes just quan acabi el projecte de micromecenatge ja es podrien fer arribar als mecenes que hagin col·laborat amb el projecte. Per tant calculem que en 2 mesos podríem fer arribar totes les recompenses a tothom.

Us deixem un exemple dels productes que podreu trobar en les recompenses que us oferim si col·laboreu amb el projecte. Una fotografia d'un dels lots gastronòmics "Detalls amb valor" i també d'un lot de productes d'ARTIS, objectes de regal i complements tèxtils elaborats per les persones del Centre Ocupacional de l'Associació Alba. Objectes únics i irrepetibles.

lot el rosal
lot el rosal

Aquí teniu un exemple de lot gastronòmic "Detalls amb valor" amb algun dels productes que oferim en les recompenses. A la fotografia no hi apareixen tots, és només a títol d'exemple.

lot artis
lot artis

I aquest és un dels lots d'ARTIS on podreu veure també alguns dels productes que també oferim en les nostres recompenses.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

10 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • El Rosal - Associació Alba

    El Rosal - Associació Alba
    Autor/a

    10 años

    Hola Francisca. A Sabadell pots trobar els arrugats a una parada del Mercat de Sabadell, concretament a la Bacallaneria Sonia Zaragoza.

    Moltes gràcies!

  • Francisca Domedel Aparicio

    Francisca Domedel Aparicio

    10 años

    On puc comprar els arrugats a Sabadell?

  • El Rosal - Associació Alba

    El Rosal - Associació Alba
    Autor/a

    10 años

    Hola Montse!

    Per tots aquells que tingueu ganes de seguir col·laborant amb el nostre projecte podeu fer les vostres aportacions al següent compte corrent:

    Associació Alba

    0182 0846 44 0101033677

    Moltes gràcies!

  • Montse brufau

    Montse brufau

    10 años

    Voldria fer una petita aopotació. Em doneu num cc?

    Gràcies

  • El Rosal - Associació Alba

    El Rosal - Associació Alba
    Autor/a

    10 años

    Hola Ferran.

    El projecte de Verkami ha finalitzat avui a les 8:00. Però si estàs interessat en fer alguna donació pel projecte o participar amb títols participatius et pots posar en contacte amb nosaltres al correu [email protected] i t'informarem de les opcions que tens.

    Moltes gràcies pel teu interès

  • Ferran Alemany

    Ferran Alemany

    10 años

    Avui estem a 25 de gener, es pot continuar fent aportacions?

  • El Rosal - Associació Alba

    El Rosal - Associació Alba
    Autor/a

    10 años

    Quan et refereixes a inversió vols dir a les recompenses?

    Aquestes es faran arribar durant tot el mes de febrer. Les visites al nou obrador estan subjectes a la finalització de les obres que es faran durant el mes de febrer.

    Moltíssimes gràcies per al teu suport!

  • teresa

    teresa

    10 años

    Hola!

    Quan es pot recuperar la inversió?

  • El Rosal - Associació Alba

    El Rosal - Associació Alba
    Autor/a

    10 años

    Hola Anna! La visita pot ser perfectament per a 2 persones, cap problema!

    Moltes gràcies per participar en el nostre projecte! Estarem encantats de rebre't al nostre nou obrador! Ja ens queda molt poc!

  • Anna

    Anna

    10 años

    Hola, estava pensant en fer una aportació, i volia saber si la visita a l'obrador de galetes El Rosal (aportant 15€) és per una o dues persones.

    Gràcies!

#04 / Preparem les recompenses!

Benvolguts amics i mecenes!

Us expliquem algunes novetats sobre les recollides de les recompenses. Hi ha algun canvi pel que fa a la ubicació dels punts de recollida, estigueu atents!

De moment hem preparat les recompenses de les persones que ens van contestar l'últim correu especificant on volien recollir-ho (a tots ells els varem respondre).

Aquells que encara no ens heu fet arribar cap correu ÉS IMPRESCINDIBLE QUE HO FEU PER TAL DE RECOLLIR LA RECOMPENSA. D'aquesta manera nosaltres podem fer el repartiment de les recompenses en funció del punt on anireu a recollir-ho.

La informació l'heu d'enviar a [email protected]

Aquests que ja tenim registrats podeu passar a recollir la recompensa pel punt de recollida que heu especificat aportant el vostre nom i cognom i el número del DNI a partir del dia 20 de febrer de 2014.

Els punts de recollida són els següents: ATENCIÓ! EL DE BARCELONA HA CANVIAT D'UBICACIÓ!

  • BARCELONA: Tastets. Carrer Violant d'Hongria, 34 - 36 baixos.

leer más

#03 / Com podeu aconseguir les vostres recompenses?

Benvolguts mecenes del projecte de El Rosal.

Com sabeu gràcies a totes les aportacions que heu fet hem aconseguit el nostre objectiu: poder tirar endavant la primera fase de creixement de l'obrador, la seva ampliació. De fet, ben aviat començaran les obres i esperem poder-vos anunciar en un mes la seva propera inauguració.

Les recompenses és la nostra manera d'agraïr-vos la vostra col·laboració. Per això necessitarem que ens digueu de quina manera i on les voleu recollir.

QUÈ NECESSITEM PERQUÈ PUGUEU RECOLLIR LES RECOMPENSES?

Feu-nos arribar un correu electrònic a [email protected] amb el vostre NOM I COGNOMS indicant l'opció de l'1 - 5 que us sigui més còmode per a fer la recollida:

1) Recollir la recompensa a BARCELONA, al local que té l'Olivera Cooperativa (c/ Premià 13-15).

2) Recollir la recompensa a LLEIDA (a predeterminar. Us ho direm quan ens feu arribar el correu)

3) Recollir la recompensa a TÀRREGAleer más

#02 / EL SOMNI ES FA REALITAT I TOT GRÀCIES A VOSALTRES!

Avui a l'Associació Alba i sobretot a dins de l'obrador El Rosal es respira un ambient de felicitat i emoció! Sí, gràcies a tots vosaltres hem aconseguit que el somni de poder ampliar el nostre obrador es faci realitat!

GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES! Ara més que mai El Rosal és un projecte de tots! De persones que coneixem, però també de persones anònimes que han cregut amb la nostra tasca.

Ara ens toca treballar molt, tal i com ho hem fet fins ara, i aconseguir que les nostres galetes siguin presents arreu de Catalunya i més enllà!. El nou obrador és un primer pas, però en vindran d'altres! Nous reptes iguals o més difícils que aquest. Tenim l'energia per a fer-ho, l'experiència i sobretot les persones!

Aquí les teniu!

Però més enllà de l'equip del Rosal hi ha 241 persones que atenem a l'Associació que també es beneficiaran dels èxits de l'obrador El Rosal. Elles també us ho agraeixen.

Ens posarem en contacte amb vosaltres per explicar-vos tot el tema de les recompenses.

leer más

#01 / Aquest Nadal regala una de les recompenses del projecte El nou Rosal!

Moltes gràcies a totes les persones que heu donat suport al nostre projecte, però encara ens queda un llarg camí. Ens ajudeu a difondre aquesta nova proposta?

Volem que les recompenses del projecte de El Rosal esdevinguin regals per a fer aquest Nadal!

Us convidem a fer una aportació al projecte. Feu-nos arribar un correu a [email protected] especificant el nom d'usuari de verkami i la recompensa obtinguda.

A canvi us enviarem el disseny d'un val, perquè pogueu regalar en un sobre a la persona a qui destineu la recompensa.

Recordeu que les recompeses no es faran efectives fins a l'acabament del projecte de verkami, per tan, hauran d'esperar una mica per a tenir el regal. Però ja ho diu la dita: "Allò que és bo es fa esperar!"

Aquest Nadal regala les recompenses del projecte El Rosal!

Passa-ho!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies