❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

L'Era de les Impuxibles al Versus Teatre

L'Era de les Impuxibles estarem al Versus Teatre aquesta temporada de tardor amb unes creacions pròpies: "Mrs.Death. Un diàleg amb Espriu" i "(A)Murs. A love story", ajuda'ns a fer-ho possible!

L'Era de les Impuxibles

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
83
Aportaciones
5.345€
De 5.300€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

"MRS. DEATH. UN DIÀLEG AMB ESPRIU" I "(A)MURS. A LOVE STORY"

"Mrs.Death. Un diàleg amb Espriu" i "(A)Murs. A love story" son les dues creacions de L'Era de les Impuxibles que s'estrenarem aquesta temporada al Versus Teatre. Un programa doble, dos equips i dues creacions sota un mateix segell.

Aquests són els actuals projectes de dansa-teatre i música en directe de l’Era de les Impuxibles després de consolidar una trajectòria prèvia com a col·lectiu creador i de la bona acollida i repercussió artística del primer projecte, “Tot és Fum” (IPAM / Festival Grec 2013)

Les creacions són una coproducció del Versus Teatre que amb la seva aposta i confiança ens ajuda a fer-les possible. Tot i així, la magnitud dels projectes implica una inversió econòmica rellevant i l’oportunitat de consolidar i fer créixer la companyia davant del gran públic. Això podrà ser possible gràcies a un grup de 20 persones entre equip artístic i personal tècnic. És per això que necessitem d’uns mecenes que recolzin el projecte i facin realitat tot aquest potencial.

L'equip de L'Era de les Impuxibles ja ha començat a treballar en ambdues peces. La primera, "Mrs.Death. Un diàleg amb Espriu", s'estrenarà el 14 de novembre al Versus Teatre, fins a l'estrena de la segona peça, "(A)Murs. A love story", que podreu veure al Versus a partir del 12 de desembre.

LA COMPANYIA

La companyia és fundada per Clara Peya (directora musical i també compositora de les peces de l'espectacle "Tot és Fum") i Ariadna Peya (coreògrafa) amb la clara voluntat d'investigar i crear a partir del llenguatge de la dansa, la música i nous suports visuals. Aquesta dramatúrgia del moviment es complementa i culmina amb la direcció escènica de la Míriam Escurriola.

Ens endinsem en el territori de la dansa-teatre i jugant amb la potència de la música en viu i la multiplicitat de punts de vista que donen les projeccions de vídeo en directe. Aquests són els llenguatges de la companyia i que tenen continuÏtat en aquesta nova creació. I alhora, el diàleg de creació entre dansa, música i teatralitat és més profund o fa una passa més: la composició de tots els temes originals especialment per la peça.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Pel que fa a les vostres aportacions, les destinarem a cobrir les despeses que genera el disseny i confeció d'escenografia i vestuari per les dues creacions.

CALENDARI

Hem iniciat el període d’assaig aquest 9 de setembre que finalitzarà el 8 de novembre, amb això volem fer coincidir l’inici de la campanya amb l’entrada del mes d’octubre, i així potenciar la difusió del mecenatge amb la promoció prèvia a l’estrena.

Farem coincidir el calendari d'entrega de les recompenses amb les funcions de la companyia, així que tindrien cabuda des del 13 de novembre fins el 12 de gener (assistència a assaigs oberts, prèvies, estrena, entrades, discs, merchandising, trobades amb la companyia..)

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies