❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

LA SINDRIADA, l’acte més refrescant per tallar la rutina

El 17 d'Agost tindrà lloc l'acte més fresc de tot l'estiu al Pla de la Seu, davant la façana de la "Catedral de Tarragona". Novetats: La Remulladeta i la WatermelonPool. Actuació de 1 Batucada + 1 Banda + La Colònia + Dj Cris&Petas. I com no, 1500 talls de sindria + glops de sindrieta. T'esperem !

La Pipel Entertainment

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
39
Aportaciones
1.003€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

La Sindriada és una revetlla d’estiu que tindrà lloc el proper 17 d’Agost a Tarragona dins del Programa Festes de Sant Magí, copatró de la ciutat. Un acte per refrescar la nostra rutina durant 12h.

Volem refrescar a tothom, com? Amb contingut musical, gastronòmic i d'entreteniment.

AQUEST ÉS EL PROGRAMA

17.00h

Pla de la Seu, WatermelonPool Amb aquesta activitat aquàtica, donem el tret de sortida a 12h d’entreteniment amb motiu de la Sindriada. Una piscina presidirà el Pla de la Seu arrebossant d’aigua. Qui és vol refrescar ?! Qui vol ser refrescat?! Mulla’t ! Compra partides i podràs xal·lar d’ella fins a la matinada. Activitat dirigida per a tots els públics. Es recomana portar roba de bany.

17.30h

Plaça de les Cols, La Ruixadeta. Les fonts de les escales de la Catedral cobraran vida per remullar els més petits de la casa. Porteu tovallola i banyador ! Adults abstenir-vos, trobareu servei de bar per refrescar-vos.

23.00h

Des de la Plaça de la Font, passant per la Baixada de la Misericòrdia, Carrer Major, plaça de les Cols, Merceria, Pare Iglesias i fins arribar al Pla de la Seu, la batucada Batukats del Bolet portarà ritme, alegria i festa per allà on passi.

Des del Balcó del Mediterrani, Geladeria Raffa Gelati, passant pel Passeig de les Palmeres, Rambla Vella, Sant Oleguer, Baixada de la Peixeteria, Pilats, Plaça del Rei, Santa Anna, plaça del Fòrum, Merceria i Pare Iglesias i fins arribar al Pla de la Seu. Una xaranga de músics "de casa" ens farà ballar amb els pasdobles més clàssics de les nostres festes.

00:00h

Inici del repartiment dels talls de síndria. Enguany ens acompanyarà el grup La Colònia "Aires balcànics i flaires mediterranis amb tocs de cabaret". En Xavi Ciurans (veu i guitarra), Albert Galcerà (acordió), Albert Carbonell (violí), Pepo Busquets (percussió) i Lluís Chabuch (contrabaix) ens amenitzaran entre mossegada i mossegada de síndria i glops de Sindrieta.

Continuem la gresca amb la música festiva i divertida dels Cris & Petes Dj Set fins les 05:00h del matí.

Venda de tiquets per la síndria a partir de les 17h a l'espai "SINERGIES" de La Sindriada. Preu per tallada "insitu": 0,50€ Servei de bar durant tota la programació.

QUI ENS DÓNA SUPORT?

Enorgulleix poder dir que les següents empreses:
Industria de la Goma
I un Rave
Raffa Gelati
Botiga de la Salut
Chartreusse
Tarraco Adventure

col·laboren i s'impliquen en el projecte que tractem. Ens entusiasma crear sinergies amb tots ells.

Ens complau poder mencionar les complicitats habituals que sempre ens acompanyen durant la producció de qualsevol acte.

Albadalejo Llum i So
Giralt Assegurances
Vázquez&Viñuales Advocats
El Lloro

I col·labora l'Ajuntament de Tarragona

QUI HO ORGANITZA?

La nostra l'entitat La Pipel Entertainment batega per que continuïn passant coses a la ciutat. Sempre amb l'ajuda i suport del nostre entorn més proper.

CAL POSAR EN MARXA UNA ACCIÓ COM AQUESTA?

Ens plantegem fer una acció de crowfunding per diversificar i evitar que tots els ingressos siguin a través del servei de bar que hi haurà durant tot l'event.

Les vostres aportacions justifiquen poder pagar una part dels honoraris de tots els Artistes Musicals que donaran cobertura durant la Sindriada.

Nosaltres a data d'avui no rebem cap tipus de subvenció pública. Creiem que hi ha alternatives en recaptar recursos financers i materials per generar entreteniment i "vida" al nostre entorn.

CALENDARI

El 17/08/2013 a partir de les 17h00 comença l'acte. A partir d'aquesta hora, els mecenes podran recollir les seves recompenses a l'espai "SINERGIES" que hi haurà al Pla de la Seu.

MÉS INFO

[email protected] - [email protected] / LaPipel / Vídeo Sindriada 2012

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / Recta Final La Sindriada 2013

Bonic Vespre Mecenes,

Estem a 17 hores d'arribar a la data límit d'intentar assolir els 1000€ per finançar una part de la festa que estem organitzant pel proper 17/08/2013.

Tan sols volem aprofitar aquests moments per donar-vos gracies per la vostra implicació i col·laboració, s'agraeix molt, de debò.

Esperem veurens el dissabte i fer un brindis !

Ara només falta espera "tic tac..tic tac.." per saber si assolim el projecte.

Una abraçada,

L'Equip de la Pipel Entertainment

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies