❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Festival Estiu de Sant Pere de Terrassa

És estiu, arriba el capvespre i surts a passejar. De cop, no saps ben bé com, et trobes al vell mig d’edificis mil·lenaris, admirant la força de la història, mentre a les pedres hi comença a ressonar... música! No és un somni, ets al Festival d’Estiu de Sant Pere de Terrassa.

Categoría

Creado en

0
segundos
3
Aportaciones
160€
De 2.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El Festival d'Estiu de Sant Pere de Terrassa neix com a nova activitat de l'Orquestra de Cambra Terrassa 48 i veurà la llum per primera vegada el juliol del 2013. És un festival pensat com a festival d'estiu dedicat a la difusió de la música escrita per a formació d'orquestra de corda, donant també importància als compositors de casa i amb un format que apropi la música a una gran diversitat de públic. El marc escollit és magnífic l'espai de les esglésies romàniques de St Pere de Terrassa (Plaça del Rector Homs s/n, Terrassa). Per a aquest primer any s'ha estructurat amb els següents programes de concert:

  • ”MusiCàtnia 2013, a Salvador Espriu”, amb obres per a cordes escrites per compositors catalans i dedicades a Salvador Espriu; amb la presència del flautista Bernat Castillejos i la soprano Marta Valero; en aquest concert l'OCT48 presentarà també el seu últim CD dedicat al mestre Oltra i s'estrenarà una obra encàrrec a Jordi Cornudellas.

  • ”Música al teu gust”, amb un programa de concert que serà triat pels mateixos assistents a través d'una “carta de menú” i amenitzat per l'actriu Rosa Boladeras

  • "Popoff, un compositor despistat”, espectacle amb música i actors dedicat als més menuts acompanyats per tota la família

  • ”Let it BeValdi”, com a concert de cloenda; un programa que apropa passat i present amb música de Vivaldi i contemporanis seus convivint amb cançons dels Beatles en una mateixa partitura de P.Breiner.

CALENDARI

Els Festival d'Estiu de Sant Pere de Terrassa es realitzaran el 19, 20 i 21 de juliol al conjunt monumental de les Esglésies de Sant Pere de Terrassa i els assaigs durant tota la semana.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies