❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Publicació del conte: Les gotes que van canviar el barri

Som una entitat que treballa amb els infants del Casc Antic de Barcelona i les seves famílies des de fa més de 25 anys. Entre tota la gent que ha passat en algun moment per l'Associació varem pensar que escriure la història del projecte és el millor regal d'aniversari que podem fer al barri.

Categoría

Creado en

0
segundos
61
Aportaciones
3.170€
De 3.150€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

L'Associació l'Esquitx som una entitat que treballa amb els infants del Casc Antic de Barcelona i les seves famílies des de fa més de 25 anys.

Entre tota la gent que ha passat en algun moment per l'Associació varem pensar que escriure la història del projecte és el millor regal d'aniversari que podem fer al barri. I ho volem fer en forma de conte.

QUÈ VOLEM FER

Volem donar a conèixer la historia d'aquests 25 anys de recorregut en el barri del Casc Antic en un conte, ens sembla que és la millor manera de deixar la nostra goteta d'història de l'Esquitx al barri.

Són molts anys de canvis en un barri que s'ha anat transformant amb nosaltres, que hem vist créixer als infants fins a convertir-se en els pares i les mares dels infants que atenem ara.

PER QUÈ NECESSITEM LA VOSTRA AJUDA

Deixar la historia escrita en forma de conte, creiem que és una manera de fer un homenatge a totes les persones que han treballat per tal que centenars de nens i nenes i les seves famílies hagin pogut millorar la seva qualitat de vida.

Per poder fer realitat la publicació del conte, necessitem l'ajuda de tots vosaltres, ja que l'entitat no pot assumir la despesa. Les poques subvencions que tenim serveixen per cobrir les necessitats bàsiques de l'entitat (lloguer del local, alimentació, material...)

Sabem que és una època complicada però amb l'ajuda de tots aconseguirem fer realitat la publicació del nostre trosset d'història.

COM SERÀ EL CONTE

Explica totes les peripècies que varen haver de superar les dues protagonistes per poder tirar endavant el seu estimat Esquitx.

Al conte, l'Amelia i la Roser demanen ajuda al doctor Grip A1, metge per vocació, les coses al barri no van bé i necessiten un miracle. Els tres faran l'impossible perquè els infants del Casc Antic siguin una mica més feliços.

L’autor, el Jordi Tomàs, col.labora amb l'entitat des de fa anys. Ja té un llarg recorregut com escriptor, algunes de les seves publicacions són: Uns Contes Tataris, Lenessú, Jo sóc de Benin, Arrels de Baobab.

QUAN HO FAREM

Tenim previst editar el conte al mes de setembre i fer-lo arribar al mes d'octubre a les persones que hi han col•laborat

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies