❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

A L'ALTRA BANDA de JULI CAMARASA

A l'altra banda és el segon llibre de l'autor valencià Juli Camarasa. Un poemari eclèctic i valent que convida a la reflexió.

Editorial Neopàtria S.L.

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
23
Aportaciones
1.800€
De 1.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

L'objectiu d'aquest Verkami és la publicació i també difusió pel canal de llibreries del nou poemari de l'autor Juli Camarasa.

Qui som

Editorial Neopàtria és una editorial valenciana, literària i independent, on fem llibres per vocació de fer-los.

Volem apropar aquestes obres al màxim de lectors possibles, i fer amb el nostre treball una xarxa d’amistat entre autors d’arreu del país units per l’estima a la nostra llengua.

A Neopàtria publiquem tant autors valencians com catalans i de les Illes Balears. També, des de fa poc, apostem per la literatura en castellà i en gallec. Tots els nostres autors són ben vius i plenament implicats amb la seua obra.

El nostre catàleg es nodreix fonamentalment d’autors plens de talent, sobretot a la poesia, on som la principal editorial que publica poetes novells i poetes de llarg recorregut. També comptem amb esplèndids títols de narrativa actual. Són obres adreçades tant al lector adult com al jove, amb edicions especialment fetes per a l’ensenyament.

L'Autor

JULI CAMARASA

Diuen que naix a Llaurí, el 1957. Socialitzat a Alzira, de l´un li ve la passió per escoltar i imaginar històries, per la música i el cant. De l´altre la infància i l´adolescència joioses. L´any 71, des-arrelat, és endut a la Universitat Laboral de Xest. D. Antonio del Rey l´inicia en la passió de la literatura. Comença a escriure poemes sense massa traça, i comparteix aquest desfici amb Josep Solbes, amic del poble. A la Laboral de Gijón és educat pels jesuïtes. El P. Nieto i el P. Gómez influiran molt en la seua formació mental. També els companys de la Laboral, sempre en gran estima. A València estudia Filologia. L´any 78 a Barcelona fa Filologia Catalana. Amb Amadeu Viana hi viu una gran aventura mental. Compareteixen el mestratge de Lluís V. Aracil.

Antologat a Brossa nova, ha escrit el poemari “Antropòlisi”(inèdit), ha publicat a Neopàtria “Joc de silencis” (2015). Ha col.laborat al diari Levante-emv, membre del Seminari de socio-lingüística de València, coautor junt amb Alvar Carpi d´un treball poético-musical de rapsòdia, autor (de poemes) i editor, junt amb Rubén Pascual del disc La màquina del temps, participant en diversos congressos, traductor, col.laborador de la revista digital Descriu.org. Fins al 2017 s´ha guanyat les garrofes fent de profe d´institut. Literatura, música, espiritualitats, aprenentatge de llengües, viatges, són passions que ha conreat tot el que ha pogut (i més no, perquè no l´han deixat les….circumstàncies).

EL LLIBRE

A l´altra banda és un llibre que recull un gran nombre de poemes, però també aforismes i uns pocs textos en prosa de difícil classificació. El lector hi trobarà gran varietat temàtica: crítica social, política, ètica, metafísica, motius religiosos, poesia amorosa, eròtica…Tot plegat, un llibre força heterogeni afaiçonat amb estils molt diversos. A l´altra banda és un llibre de crisi, de moviment, de transformació…Les premisses i perspectives existencials que un té, de sobte deixen de servir i aleshores comença la recerca existencial, la descoberta d´altres espiritualitats, la creació de nous sentits, i, doncs, l´emergència d´una nova sensibilitat literària formalment més allunyada d´estètiques d´avantguarda. Aquesta nova aventura es deixa acompanyar tant per les tradicions literàries clàssiques, com les europees i algunes orientals, sobretot la xinesa i l´àrab. La lietratura és transport, el viatge símbol de cerca i encontre.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions estaran destinades a la publicació del llibre i a la seua distribució per la xarxa de llibreries del nostre país.

Calendari previst

Una vegada acabada la campanya mamprendrem la producció i l'enviament.

En uns 60 dies rebreu el llibre a la vostra adreça.

Objectiu del Verkami:

Maquetació, il·lustració i impressió d'un llibre de poesia. També la posterior distribució a llibreries.

Sobre les recompenses

Podeu col·laborar amb la reserva d'un exemplar, de dos exemplars i també de tres exemplars. Inclourem el nom dels mecenes a la pàgina d'agraïments. Amb la reserva de dos llibres s'inclou una motxilla de cordons amb versos de l'Ausiàs March. Amb la reserva de tres exemplars, a més de la motxilla, tindreu una làmina DIN A3 de la imatge de la portada.

www.neopatria.es
facebook.com/Editorial-Neopàtria

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Viana

    Viana

    más de 5 años

    És un llibre molt original, ple de bones idees i de lectura plaent

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies