❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Videoclip Avstral

Som Avstral, un grup de pop de les Garrigues (Lleida) i volem gravar el segon videoclip del nostre disc, Teoria de l'Evolució. Ens ajudes?

Avstral

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
35
Aportaciones
2.710€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Avstral
Avstral

Avstral som un grup de pop de les Garrigues, a Lleida. El maig vam publicar Teoria de l'evolució, el nostre primer disc (RGB-Suports, 2018).

Ara ens disposem a gravar el segon videoclip. Serà un pas molt important per a nosaltres. Rodar un videoclip professional val molts diners i, tot i que estem fent concerts, ara per ara és una inversió complicada. Per ajudar a finançar-lo, hem posat en marxa aquest Verkami.

Avstral
Avstral

A què destinarem els diners?

Tots els diners aconseguits (2.500€) aniran destinats a costejar el nostre segon videoclip. Estem a l'espera del pressupost definitiu de la productora, però comptem que, si aconseguim el Verkami, poca cosa més ens farà falta afegir-hi.

Concert Cervià 2018
Concert Cervià 2018

Quan sortirà el videoclip?

La nostra idea és que el videoclip surti publicat durant la tardor d'aquest 2018 o, a tot estirar, durant l'hivern.

Quan donarem les recompenses?

Començarem a entregar les recompenses una vegada enllestit el Verkami, que serà durant els mesos de setembre i octubre. Si hi hagués algun retard, ens posarem en contacte amb tu i et donarem la recompensa al més aviat possible.

Festes de Lleida 2018
Festes de Lleida 2018

Què passa si no aconseguim els diners?

Si no arribem a la xifra de 2.500€, la teva donació no et serà cobrada, el Verkami es cancel·larà i, nosaltres, haurem de buscar altres maneres de finançar aquest projecte. Com hem dit abans, gravar un videoclip costa molts diners i, encara que fem concerts per poder-ho pagar, hi ha altres despeses en relació al grup que cal gestionar per poder seguir amb el nostre projecte musical. Per això, posem en marxa aquest Verkami per poder pagar la producció del videoclip amb les vostres donacions particulars. Si ho aconseguim, serem molt feliços!

Concert Omells 2018
Concert Omells 2018

Instagram: instagram.com/avstralgrup

Twitter: twitter.com/Avstralgrup

Facebook: es.facebook.com/avstralgrup

Web: avstral.cat

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • evapuji

    evapuji

    más de 5 años

    Molta sort!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies