❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Llibre commemoratiu 75è aniversari del GEDE

El GEDE (Grup Especial d’Escalada del Club Excursionista de Gràcia) estem editant un llibre amb anècdotes, escalades, fotografies...

Categoría

Creado en

0
segundos
94
Aportaciones
3.595€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

A tots els practicants de l’esport de muntanya i l'escalada.

Recentment el GEDEGrup Especial d’Escalada del Club Excursionista de Gràcia hem complert 75 anys d’existència i ens hem decidit a publicar les experiències d’aquests anys en forma d’anècdotes i recopilació de primeres ascensions efectuades pels nostres membres, així com col·laboració amb companys/es d’altres Entitats Excursionistes.

75è aniversari del GEDE

Aquesta publicació consta de més de 300 pàgines amb nombroses fotos de diverses èpoques i escaladors, i també del personatge gràfic Lo Furti, a més de les narracions de nombroses anècdotes referents a moltes de les situacions que molts de vosaltres segur que he viscut, d’una o altra forma, en les vostres sortides no solament muntanyenques, sinó durant els viatges, estades i ascensions.

El llibre a més de recollir aquestes experiències, pretén ésser entretingut, divertit i recollir aquestes vivències que de ben segur, si ens ajudes, podràs valorar.

Índex i contingut

• Presentació
• Pròleg
• Recull fotogràfic
• Anècdotes
• Presidents GEDE
• Documents
• Vies obertes GEDE
• Lo furti
• Personatges singulars

El llibre té la pretensió de mostrar la part humana dels membres del GEDE, que no la part èpica, tot i tenir un índex el contingut es presenta d'una manera anàrquica com ho ha sigut sempre el Grup.

El contingut del llibre en el seu conjunt està format per anècdotes personals o anònimes, en què d'una manera desenfadada s'expliquen situacions ocorregudes en el decurs d'escalades, o quan hi anàvem a fer-les.

Un altre conjunt és el de fer constància de les vies obertes i considerades "primeres" que porten nom de GEDE, o que hi hagin participat membres del Grup en la seva obertura. Aquestes vies aniran agrupades per anys.

Altre puntal bàsic del llibre són les fotos. Hem triat unes quantes, però en tenim moltes més i la tria generalment ha estat per fer sortir grups de persones destacades en la història del GEDE. En un d'aquests blocs, hi apareixen els noms i fotografies dels què han estat presidents/es del GEDE.

Un personatge que també ocuparà un espai, es en "Lo Furti", una il.lustració en format còmic, que amb un recull de les seves vinyetes, posarà la nota humorística al llibre. Finalment, també tenim un recull de documents històrics del GEDE.

Les recompenses

Col·labora amb l'edició del llibre i emporta't un exemplar i el pin amb l'escut històric del GEDE, així com el punt de llibre commemoratiu, on posarem el teu nom.

Portada del llibre
Portada del llibre

Pin del GEDE 2cm
Pin del GEDE 2cm

Punt de llibre (disseny definitiu a determinar)
Punt de llibre (disseny definitiu a determinar)

Club Excursionista de Gràcia

El GEDE és actualment una secció activa del CEG (Cegracia.cat), entitat fundada el 1922, club actiu en moltes disciplines i organitzadors de l'emblemàtica travessa Matagalls-Montserrat.

Calendari previst

Tenim previst que el llibre estigui imprès la primera setmana de Setembre 2018, a partir del 25 de setembre podreu recollir el llibre i el pin a la seu del Club, també els tindrem preparats el dia de la presentació del llibre, el 24 d'octubre, a un espai emblemàtic de la ciutat.

+info

Web
Twitter @cegraciacat
Facebook Club Excursionista de Gracia

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

7 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Pilar Permanyer Llombart

    Pilar Permanyer Llombart

    más de 5 años

    Endavant ho aconseguirem

  • Pilar Permanyer Llombart

    Pilar Permanyer Llombart

    más de 5 años

    Endavant ho aconseguirem

  • Carles

    Carles

    más de 5 años

    Un plaer

  • Jose Serra

    Jose Serra

    casi 6 años

    Feta la meva aportació. Espero que replegueu el capital necesari.

  • Sergi Diez

    Sergi Diez

    casi 6 años

    Molt content de col·laborar amb el llibre del 75e aniversari del GEDE

  • Francesc Sanahuja i Toledano

    Francesc Sanahuja i Toledano

    casi 6 años

    Espero i desitjo que el projecte arribi a bon port. El Gràcia s'ho mereix!

  • Francesc Sanahuja i Toledano

    Francesc Sanahuja i Toledano

    casi 6 años

    Espero i desitjo que el projecte arribi a bon port.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies