❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

SOMNIOPÀTIC La presó de la poesia profana

Somniopàtic és un llibre de poemes que serveixen per a fer un viatge a l'interior. Una deriva cavalcant sobre les ones de la mar embravida.

Editorial Neopàtria

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
86
Aportaciones
1.884€
De 1.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Sinopsi

Quan s'arriba a un punt de no retorn. La veritat es mostra crua. L'any 2007 començà la crisi-estafa. De colp, prens consciència, alguna cosa no funciona i necessites respostes. Temps de canvis. Un viatge cap a l'interior de l'ànima. Una "neomorfosi" (metamorfosi mental i espiritual). El poder de percebre la dansa de les realitats. El nou estat de la ment s'anomena: estat somniòtic.

Portada
Portada

Este recull de poemes-pensament es formen en un indret de la ment; el Somniopàtic. Una volta estos pensaments mauren, entren a formar part del pensament crític de la persona.

Poemes combatius, punyents, profans i pagans que deixen un regust de tendror crua al lector o lectora. El que és invisible es mostra a la llum. Allò que no té so, s'escolta. Poesia desarrelada o existencial. Un poemari onirisocial.

Llibre de 111 pàgines. De 21,5 x 15,5 amb solapes.

Qui som

Óscar López Roig
Óscar López Roig

Óscar López Roig (Autor)

Vaig nàixer en 1977 natural d'Albalat de la Ribera (Ribera Baixa). En nàixer en plena transició un sentiment de rebel·lia m'ha acompanyat fins ara. És un sentiment que m'avisa quan m'acomode. Fill de família humil. M'educaren amb companyia del respecte, la responsabilitat, el patiment i l'amor. Vaig adquirir una consciència de classe obrera de la qual estic orgullós. Autodidacta, expert en fracassos víctima de la crisi que començà el 2007. Aturat discontinu obligat a madurar i prioritzar en què hauria d'invertir el temps. Saps, que no vols i el catàleg de necessitats es fa més curt. Vaig comprendre que els valors humans es perden molt fàcilment en acomodar-se. Membre de la Nova muixeranga d'Algemesí i col·laborador del periòdic RiberaNews. Lliure pensador sense bandera, però sí, amb arrel.

L'Editorial

Editorial Neopàtria és una editorial valenciana, literària i independent, on fem llibres per vocació de fer-los.

Volem apropar aquestes obres al màxim de lectors possibles, i fer amb el nostre treball una xarxa d’amistat entre autors d’arreu del país units per l’estima a la nostra llengua.

A Neopàtria publiquem tant autors valencians com catalans i de les Illes Balears. També, des de fa poc, apostem per la literatura en castellà i en gallec. Tots els nostres autors són ben vius i plenament implicats amb la seua obra.

El nostre catàleg es nodreix fonamentalment d’autors plens de talent, sobretot a la poesia, on som la principal editorial que publica poetes novells i poetes de llarg recorregut. També comptem amb esplèndids títols de narrativa actual. Són obres adreçades tant al lector adult com al jove, amb edicions especialment fetes per a l’ensenyament.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions estaran destinades a la publicació del llibre i a la seua distribució per la xarxa de llibreries del nostre país.

Calendari previst

Una vegada acabada la campanya mamprendrem la producció i l'enviament.

En uns 45 dies rebreu el llibre a la vostra adreça.

+ Info

Sobre l'autor
facebook.com/somniopatic
apostoldeicida.wordpress.com

Sobre l'editorial
facebook.com/Editorial-Neopàtria / www.neopatria.es

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Marta

    Marta

    6 años

    Endavant! Tinc ganes de llegir SOMNIOPÀTIC

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies