❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Arriba la Revolució del Detallisme!

elDetallista prepara capses gourmet amb productes de proximitat i un toc d'enginy i creativitat perquè trobis el regal ideal per encertar-la

eldetallista_cat

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
87
Aportaciones
5.410€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Encara no tens regal per a aquestes festes? Vols ser original però se t’acaben les idees? Estàs de Sort! Aquest Nadal sorprèn a la teva gent amb les nostres propostes gastronòmiques i posa el teu granet de sorra en aquest projecte que tot just comença a arrencar el vol.

Regals de Nadal gourmet
Regals de Nadal gourmet

Les nostres capses gastronòmiques són ideals com a regal original i creatiu, o com a detall per portar als àpats d’aquest Nadal. Hi trobaràs productes de qualitat i proximitat maridats amb gust i criteri, i acompanyats d’un kit de creativitat format per textos inspiradors, il·lustracions, música i altres detalls.

El projecte neix de la nostra passió per la gastronomia, la cultura i el territori, i de les ganes de contagiar el gust per regalar, agradar, sorprendre i assaborir l’indescriptible plaer d’encertar-la. No és poca cosa, oi? Nosaltres en diem la Revolució del Detallisme.

La nostra recepta

Per aconseguir-ho hem seleccionat els millors productes a peu dels Pirineus i la Mediterrània i els hem combinat en packs pensats per a diversos motius i necessitats de regal: des de regals per a mares que acaben de donar a llum (i que han trobat a faltar menjar pernil, formatge cru, embotits...), per a expatriats (que enyoren l'oli, els embotits...), d'agraïment per a professionals, per al més romàntics o per als amants del vermut, el pícnic o el gintònic, entre d’altres.

A més de gourmets de mena som uns entusiastes de les lletres. Per això, cada capsa porta el nom d’una frase feta o expressió catalana ('esperar amb candeletes’ per a les que acaben de ser mares, ‘campi qui pugui’ per al pack de pícnic, ‘et falta un bull’ per al d’embotits o ‘estàs com una cabra’ per al de formatges).

Qualitat
Qualitat

Per aconseguir una experiència per als cinc sentits, cada pack incorpora una làmina col·leccionable amb una il·lustració d’Helena Geis, una nota de tast inspiradora i una llista de Spotify per maridar cada moment gastronòmic a càrrec del nostre bon vivant musical de capçalera, Òscar Villalibre.

Les recompenses

Poques campanyes de Verkami tenen recompenses tan temptadores ;) En aquesta campanya volem fer un tastet dels packs que es podran trobar a la botiga online a partir del mes de febrer i conèixer quins preferiu i què us semblen.

N’hem triat cinc de ben variats per a l’ocasió:

· Passar-ho bomba: passió per la cervesa artesana.

· Matar el cuc: per a l’hora del vermut.

· Cada ovella al seu corral: el Nadal més gastronòmic.

· Trencar el gel: el gintònic més mediterrani.

· Papallones a l’estómac: per als més romàntics.

Proximitat
Proximitat

Cada pack porta els productes gastronòmics corresponents, tots de proximitat, i una làmina col·leccionable amb la il·lustració i la definició original i inèdita de la frase feta; una nota de tast inspiradora; la descripció dels productes ubicats sobre un mapa; i un codi QR per accedir a una llista de Spotify creada ad hoc per maridar el moment gastronòmic.

A més, la capsa porta una targeta perquè puguis fer-hi una dedicatòria i un packaging especial de Nadal, triat amb molta cura per aquestes festes mentre acabem de dissenyar i elaborar el nostre definitiu.

Capsa especial Nadal
Capsa especial Nadal

Un altre element clau de la campanya son les il·lustracions de l’Helena. Els seus dibuixos al compte d’Instagram @follatzoi ens van captivar, i de seguida vam veure que casaven a la perfecció amb el nostre projecte. I dit i fet! Ara llueixen també a l’aparador de elDetallista. Per això hem pensat que el primer graó de recompenses siguin precisament posavasos amb les il·lustracions que son peces de col·leccionable!

Il·lustracions
Il·lustracions

Per acabar, els més generosos tindran una recompensa molt especial. Qui aposti fort per elDetallista podrà gaudir, a més del pack que triï, d’un cap de setmana al Pirineu en un dels bungalous del càmping L’Orri del Pallars (excepte temporada alta i segons disponibilitat). Què millor que trepitjar el territori per assaborir les perles gastronòmiques que amaga.

Qui som

Som la Lídia, pallaresa, i en Narcís, gironí. Inquiets i inconformistes, fa mesos que estem donant voltes a aquest projecte i ara per engegar-lo hem decidit deixar les nostres respectives feines i traslladar-nos a viure al Pallars.

elDetallista reuneix bona part de les nostres aficions: menjar, territori i paraules. Qualsevol excusa és bona per descobrir un nou vi o formatge. El gust pel bon menjar ens ve de sèrie: tots dos ho hem viscut des de ben menuts a casa nostra: menjar de proximitat, de l’hort, del pagès del poble del costat, de la carnisseria de tres pobles més enllà o del forn de llenya de tota la vida. I ara res ens agrada més que trepitjar el territori i provar i descobrir nous restaurants i productes.

I l’interès per les paraules? Aquest ens ve de vocació: tots dos som periodistes. I ens encanta jugar-hi. Podríem passar hores buscant la frase feta adequada per a cada ocasió.

Fes volar elDetallista que portes dins
Fes volar elDetallista que portes dins

A què destinarem les vostres aportacions

Hem arribat a aquest punt del projecte autofinançant-nos. Destinarem els recursos procedents de les aportacions a culminar el disseny i preparació del packaging, i a la posada a punt per al llançament de la botiga online.

Com participar al Verkami

1) Tria la recompensa que més t’agradi.

2) Registra’t i fes el teu “compromís d’aportació” mitjançant targeta de crèdit o dèbit. No rebràs el càrrec al teu compte fins al final de la campanya, i només si el projecte ha assolit amb èxit l’objectiu de finançament.

3) Quan s’acabi la campanya, se t’informarà per correu electrònic, i rebràs la recompensa a l’adreça que ens hagis indicat.

Un brindis a la teva salut
Un brindis a la teva salut

Calendari previst

La campanya de Verkami estarà oberta fins al 14 de desembre amb l’objectiu de fer els enviaments perquè arribin durant la setmana del 18 al 24 de desembre. El cost de l’enviament és gratuït.

Segueix-nos a les xarxes

Web: elDetallista.cat

Twitter: @elDetallistacat

Instagram: @elDetallista.cat

Facebook: @elDetallista.cat

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Bruna Vila Solà

    Bruna Vila Solà

    más de 6 años

    Quin goig tot... aquest Nadal l'encertaré! ;)

  • Bruna Vila Solà

    Bruna Vila Solà

    más de 6 años

    Quin goig tot... aquest Nadal l'encertaré! ;)

  • Núria Ros

    Núria Ros

    más de 6 años

    Un projecte original i valent. Endavant amb El Detallista!!

  • Núria Prieto

    Núria Prieto

    más de 6 años

    Endavant amb elDetallista!!! :)

  • gemma clemente

    gemma clemente

    más de 6 años

    Viscaaa! ja tinc ganes de tastar aquestes meravelles!! :)

  • Daniel Gutiérrez Abella

    Daniel Gutiérrez Abella

    más de 6 años

    Per fi un lloc on trobar regals originals i de la terra. Molta sort!

#02 / El pack de les cerveses, més mediterrani

Hola detallistes!

Volem informar-vos d'un canvi d'última hora en el pack de les cerveses artesanes: canviem la cervesa Obaga de la CTretze per la Tramuntana de la Popaire. Així el pack serà més semblant al definitiu ja que treballarem amb les dues marques de cervesa. Tots dos productors ho fan molt bé i ens fa especial il·lusió poder treballar amb una casa de cerveses del Pirineu (La CTretze de la Pobla de Segur) i amb una de procedència mediterrània (la Popaire de Blanes).

Veureu que la Tramuntana de la Popaire és de l'estil Brown Ale, tal com també ho era l'Obaga de la CTretze. La proposta manté l'equilibri, doncs, amb la Solana d'estil Pale Ale.

Cervesa Tramuntana Popaire
Cervesa Tramuntana Popaire

La Tramuntana és una de les cerveses estrella de la casa Popaire de Blanes. És una cervesa d’alta fermentació de 9 % d’alcohol, amb molt de cos i lleugera aroma de caramel. Encantarà!

#01 / Tòniques, per aclamació popular

Hola detallistes!

Després de recollir els vostres comentaris, hem decidit afegir dues tòniques al pack del gintònic. No n'hi havíem posat perquè no n'havíem trobat de proximitat. En aquest cas, però, farem una petita excepció i inclourem dues tòniques Fever Tree. Són de qualitat i mariden molt bé amb la ginebra Nut. A més, per fer-ho rodó, hem escollit la 'Mediterranean'. ;)

Tòniques Fever Tree Mediterranean
Tòniques Fever Tree Mediterranean

Ja veieu que estem atents als vostres comentaris i oberts a millorar les nostres capses. En el cas de les tòniques, si en coneixeu alguna de qualitat i proximitat, no dubtes a fer-nos-ho saber. Us estarem molt agraïts.

Seguim!

elDetallista.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies