❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Waterfall, el primer àlbum de la Jana Sirés

Waterfall són 13 temes propis a punt de néixer. El fruit el recollirem entre tots i totes. M’acompanyes?

Jana Sirés

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
153
Aportaciones
4.670€
De 4.500€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

De la primera gota a Waterfall

La pluja fina de Waterfall

Des de fa uns anys que he decidit donar més espai a la meva passió: compondre i cantar les meves cançons. La música és el llenguatge que més m’agrada parlar i passo hores distreta amb els acords que surten de la meva guitarra jugant amb melodies que proposa la veu i imatges que de sobte apareixen per escriure un petit relat en forma de cançó. Aquestes estones em donen aire i em conviden a viatjar ben lluny per estar ben a prop.

Waterfall és un recull de 13 temes propis que parlen de diferents sensacions: quan el tot s’atura davant d’una imatge que et captiva, quan m’imagino que per un moment puc parlar amb el temps, quan confesso sentiments que he tingut en un moment de la meva vida. Això és Waterfall, una cascada de colors, de sons, d’emocions, de raconets de les meves vivències que agafen la forma d’una cançó.

Waterfall agafa força

Partint d’aquí, vaig demanar al productor musical Iñaki Marquiegui si volia formar part de l’aventura de produir el meu primer disc. Respectant molt l’essència dels temes, hem anat construint l’univers sonor del disc amb dues guitarres (Armando Erenas i Paul Klason), una bateria i percussió (Arnau Figueres) i un baix elèctric (Iñaki Marquiegui).

Un cop enllestits tots els arranjaments i d'assajar amb els músics, vam entrar a l’estudi. Waterfall s’ha gravat, s'està mesclant i es masteritzarà a Music Lan Studios d’Avinyonet de Puigventós (Figueres), un palau de silenci, so i grans professionals que han aportat el seu color personal al disc.

Primers dies a MusicLan Studios
Primers dies a MusicLan Studios

Forma'n part

Recompenses

Seguint el to de tot el procés de gestació de Waterfall, les recompenses a les vostres aportacions s'han pensat perquè, quan les rebeu, us sentiu part d'aquesta cascada. És per això que hi ha recompenses de tot tipus, per poder arribar a tothom que li faci il·lusió col·laborar-hi: des del disc en format físic fins a un concert en acústic.

Concretaré uns dies i llocs de recollida per venir a buscar les vostres recompenses. En cas que no pugueu venir a buscar-les us les faré arribar per correu postal (de forma gratuïta sempre que sigui a península).

Jana

La meva relació amb la música comença des de ben petita quan sentia tant al meu pare, a la meva mare com a la meva germana gran cantar i tocar clàssics del soul. Otis Redding o Ray Charles són part essencial de la meva infància i joventut.

Aquest context va ser el que em va portar, als onze anys, a fer la meva primera actuació, quan el meu pare em va demanar que pugés a l'escenari a fer-li coros en el concert que feia a les festes d'un poble a prop de casa. Tot i la impressió, em va encantar pujar a cantar amb ell i compartir amb el públic el que pare i filla fèiem a casa de manera quotidiana, gairebé espontàniament. Des llavors, el meu pare i jo recorrem diferents locals de la província tocant i cantant els temes que ens han acompanyat sempre, quan ens assèiem a casa per passar una bona estona.

Des de fa uns anys la música ha anat guanyant terreny en el meu dia a dia. En aquests moments formo part d'un grup de cançons infantils anomenat Mainasons, com a cantant i actriu. A més a més, vaig decidir formar-me en aquest camp i he rebut classes d'harmonia, guitarra i tècnica vocal.

Més enllà de tots aquests projectes, sempre he anat escrivint temes propis. Als vint anys, vaig començar a aprendre a tocar la guitarra per poder acompanyar les lletres i melodies que escrivia. Això em va donar molta autonomia permetent-me viatjar a racons musicals diferents i vaig començar a poder fer enregistraments casolans de les meves pròpies composicions.

No va ser fins fa un parell d’anys que vaig gravar un tema propi True Love, a AngelSound Studio. L'enregistrament d'aquest single va ser completament autofinançat. El projecte va partir d'una melodia i lletra amb una línia d'acords que va néixer de la meva guitarra. Un amic músic em va ajudar amb els arranjaments musicals i li va donar un altre color a la cançó, convertint-lo en un tema més sofisticat interpretat per una banda de músics que incloïa guitarres, contrabaix i bateria.

Fa un temps, vaig decidir donar-li més espai a la composició de temes. Per aquesta raó va passar a ser una activitat bastant prioritària en el meu dia a dia. Amb la guitarra a tot arreu i una llibreta he creat més de vint temes (i moltíssimes idees que encara he de desenvolupar) i en aquest punt, en veure que tenia un volum considerable de cançons, he decidit gravar el meu primer àlbum .

Waterfall. Així és com es diu el meu primer projecte com a cantant i compositora. És la suma de totes la gotes que he anat creant durant aquest període i que juntes tenen la força d'una cascada que cau amb força. Per a mi, la música que faig és l'expressió més sincera del que sento mentre visc. És el reflex d'una manera de mirar les coses, d'entendre-les, de guardar-les en mi.

Gravació de les veus de Waterfall
Gravació de les veus de Waterfall

Quan acabi la campanya

Les aportacions que aconsegueixi amb aquesta campanya de Verkami aniran destinades a acabar les mescles dels 13 temes i a fer-ne la masterització.

També destinaré els diners al disseny del disc (fotògraf i dissenyador gràfic) i a fer-ne les còpies per a poder arribar a tothom que ho vulgui.

Calendari previst

Si aconsegueixo l'objectiu econòmic acabaré les mescles, la masterització i l'edició del disc: fotografia, disseny i còpies per poder-vos-el fer arribar. Per tant, calculo que entre finals de desembre i principis de gener les recompenses seran a les vostres mans.

Vine a conèixer-me

Entra en els següents links per conèixer una mica millor el meu univers musical:

*Moltes gràcies d'entrada,

si llegeixes això és que d'alguna manera t'encurioseixen aquests projectes i em fa il·lusió que sigui així.*

Jana

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

5 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Carme Mestre Ors

    Carme Mestre Ors

    más de 6 años

    Jana, desitjo que puguis complir el teu somni!!!!!

  • Monika Ganzenmuller

    Monika Ganzenmuller

    más de 6 años

    Molts ànims!!!

  • claracamprubi

    claracamprubi

    más de 6 años

    En Marc i jo desitgem que mig univers pugui emocionar-se amb la teva música com ho vam fer nosaltres!! <3

  • SERGIO FRUCTUOSO GIL

    SERGIO FRUCTUOSO GIL

    más de 6 años

    suena muy bien Jana!

  • Maria

    Maria

    más de 6 años

    Artista! Endavant amb tot el que et proposis!

#02 / Gràcies mecenes! Hem assolit el 100%!

Ho hem aconseguit! Gràcies a les vostres aportacions Waterfall ha tirat endavant i d'aquí ben poc arribarà a les vostres oïdes.

Ben aviat us faré saber dates i punts de recollida de les recompenses.

Gràcies per ser-hi!

Una abraçada,

Jana

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies