❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

SALT - Primer LP Joe Pask

Salt és el primer LP de Joe Pask. Un disc en el qual viatgem al powerpop dels 90 de la mà del seu productor, Blai Antoni Vañó

Joe Pask

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
93
Aportaciones
2.603€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Joe Pask és un projecte personal de Josu Miró segons la visió del productor Blai Antoni Vañó (Hugo Mas, Andreu Valor, Pep Mirambell, Arthur Caravan, etc).

La mecànica del projecte està ben clara: Joe escriu les cançons i Blai Antoni les arranja.

SALT és un disc influenciat pels 90, on la sonoritat de les guitarres és clau (noise, powerpop, americana).

Cançons que ploren quan ploren les lletres i que ofereixen redempció quan és necessari. Són cançons escrites des del racó més profund del cor, des d’on els arranjaments les catapulten a l’exterior amb tota la força possible. Tot el que s’escolta està medit però sobretot està ben sentit i sofrit.

A la gravació del disc participen els membres permanents de la formació: Andreu Vidal (baix) i Dani Serra (bateria) aportant la seua visió, així com també contem amb la participació del bateria Víctor Traves en algunes cançons.

El nostre primer disc, “Salt”, està pensat per a la primavera de 2018, constarà de 11 cançons i serà un disc fet a “‘l'antiga”, estructurat en dues parts ben compensades. Amb cançons potents, hits, i cançons més reposades.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

La gravació del disc està pràcticament feta, per tant les aportacions rebudes estaran dedicades al pagament dels costos de la mescla i masterització del disc, a la promoció i a la fabricació de la seua edició física.

CALENDARI

Com hem dit abans, la gravació està pràcticament finalitzada, però la estrena serà a la primavera perquè volem fer una programació pausada.

En quant estiguen disponibles els packs de recompenses es definiran uns punts d’entrega de les mateixes per qui puga recollir-les en persona o es farà l’enviament postal de les mateixes per qui no puga.

EXPLICACIÓ DETALLADA D'ALGUNES RECOMPENSES:

-Edició en format CD:*

El disseny i maquetació del CD físic va a càrrec de l'artista Nacho Errando. La idea és un format Digi-pack amb bons materials, lletres i fotografies per a que el disc siga una obra ben completa i continga tota l'essència de la música que fem.

"Un invierno en Finsbury Park" © Nacho Errando
"Un invierno en Finsbury Park" © Nacho Errando

-EP "A la deriva":

Aquest EP que va vore la llum al juliol de 2016, conté quatre cançons en rigorós acústic. És el treball primigeni del projecte Joe Pask en la nostra llengua, després de molts anys escrivint en anglés. El soport és una funda de cartró amb imatges preses per Nacho Errando a l'Havana, i amb les lletres de les cançons dins.

© Nacho Errando
© Nacho Errando

-Llàmines:

Làmines A4 amb fotografies de l'artista Nacho Errando numerades i presentades a dintre d'un sobre.
@errandoestamostodos
http://enredofilms.com/

"Un "Un invierno en Finsbury Park" © Nacho Errando
"Un "Un invierno en Finsbury Park" © Nacho Errando

-Bosses de tela:

Tote bags amb la portada del disc.

"Un invierno en Finsbury Park" © Nacho Errando
"Un invierno en Finsbury Park" © Nacho Errando

-Concerts:

Els concerts no inclouen despeses de transport a més de 120km d'Alcoi.

ENLLAÇOS:

Facebook: www.facebook.com/joepaskmusic/

Bandcamp: joepask.bandcamp.com/

Instagram: @joepask1789

Spotify: open.spotify.com/artist/2pMcmDXVJR3kaXyiUbCcOz

Videoclip Blau: vimeo.com/181430189

Mail: [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies