❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"Fosc, cançons per veure-hi clar" 2n disc d'Anaïs Vila

"Fosc" serà el meu segon disc d'estudi, però necessito la vostra ajuda per a poder gravar i editar a Barcelona les cançons que he escrit a Liverpool. Serà un disc en català i en anglès, amb ganes de fer un pas endavant a nivell de textures i sonoritat.

Anaïs Vila

Un proyecto de

Categoría

Creado en

Liverpool, Reino Unido
0
segundos
132
Aportaciones
6.110€
De 5.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Després de dos anys i mig d’”Entre els dits”, el meu primer disc de cançons pròpies, em ve molt de gust gravar i editar un segon àlbum. Descobrir el plaer de fer cançons i el que significa sentir que us les heu fet vostres, m’ha empès a voler continuar el meu projecte com a cantautora, a part de la necessitat d’expressió personal que tinc a través de la música. I per fer-ho us demano el vostre suport i la vostra ajuda econòmica.

Gravar i editar un disc, després del procés creatiu que comporta, no és un “pim pam” i no ho pots fer sol. Al meu costat hi ha hagut, hi ha i hi haurà molta gent que hi ha treballat, hi treballa i hi treballarà i per això us demano que participeu en la campanya que permetrà que aquest projecte vegi la llum.

Les noves cançons han estat gestades a Barcelona, Santpedor i, sobretot, a Liverpool, i tenen moltes ganes de fer-se sentir.

D’entrada, ja, moltes gràcies.

A què destinarem les vostres aportacions

A la gravació, producció i edició del disc (músics, arranjador, productor, dissenyador).

Si supero l’import inicial, destinaré les aportacions a vestir el projecte (escenografia dels directes, vídeoclip, merchandising…).

Sobre les recompenses

El fet de saber que teniu ganes de formar part de la construcció d’aquest projecte és una motivació increïble i tinc ganes que gaudiu de les recompenses, que us les feu vostres i que sentiu que aquest disc també és una mica de cadascun de vosaltres. Si m’envieu una fotografia vostra, sortireu, també, al llibret del CD com a mecenes i podreu buscar i trobar la vostra imatge a la meva pàgina web.

Per a l’entrega dels CD’s, els mecenes que també tinguin l’entrada pel concert de presentació podran recollir-lo el mateix dia. Els mecenes que hagin col·laborat amb la recompensa del CD o del pack CD’s, els podran recollir a qualsevol concert o els els enviarem a l’adreça que ells ens proporcionin. Pel que fa als concerts acústics i a les visites a l'estudi de gravació, em posaré en contacte amb els mecenes via correu electrònic per acordar la data.

Qui som?

Anaïs Vila - veu, composició i lletres
+ músics, productor i arranjador

Calendari previst

Gravem el nou disc durant el mes de juliol a Barcelona i sortirà a principis de setembre. El concert de presentació serà el dissabte 9 de setembre del 2017 a la Sala Petita del Teatre Kursaal de Manresa.

+ Info

Web
Pàgina oficial de facebook
Instagram
Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies