❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Per Sant Jordi: #OperacióEspanya

"Muchos pequeños granos de arena" és un llibre que necessiten llegir els diplomàtics estrangers, líders polítics, i periodistes a l'Estat espanyol. Ajuda'm a fer-l'hi arribar!

Liz Castro

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
175
Aportaciones
6.711€
De 6.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Per Sant Jordi, #OperacióEspanya

Al setembre, vaig publicar Molts granets de sorra, en català i anglès, gràcies al suport de molts de vosaltres. Ara fa una setmana vaig acabar d'editar Muchos pequeños granos de arena, i he començat a presentar-lo arreu de l'Estat. A A Coruña, Santiago de Compostela, a Vigo la setmana passada, i les properes dues setmanes a Euskal Herria. Estic mirant de presentar-lo a Madrid, Málaga, País Valencià i Balears (i allà on em vulguin, estic oberta a suggeriments!).

Però no puc arribar arreu. I he pensat que entre tots podríem aprofitar la festa de Sant Jordi per fer arribar aquest llibre de proves fotogràfiques d'aquest moviment democràtic, pacífic i pacifista, i fins i tot alegre, a gent a l'Estat espanyol. Per això us proposo que iniciem la #OperacióEspanya, per fer-los arribar el relat real del que hi passa als pobles i ciutats de Catalunya, un relat que a ells no els arriba, un relat la conclusió del qual és: això és el que fem des de fa anys, i heu de saber que no ens aturarà res ni ningú. No pararem fins a guanyar la independència."

ON VAN A PARAR TOTS AQUESTS DINERS?

La impressió m'ha costat 3.411,99€. La traducció, 1210€ i la correcció 326.70€. Enviar 300 llibres costarà uns 500€ entre sobres i despeses d'enviament. Imprimir uns pósters molt especials (llegiu més avall!) són 100€ més. Entre pitos i flautes són uns 5.500€. N'he gastat uns 250€ pel cap baix anant a Galícia i al País Basc. La resta de diners anirà per altres presentacions, ja em coneixeu, vull ser arreu on ens haguem d'explicar. Ja estan gastats, perquè hi crec. Si em voleu ajudar, us ho agraeixo molt!

És molt important que ambaixadors, cònsols i autoritats europees presents a l'estat, corresponsals de tot el món que segueixen l'actualitat del procés català des de Madrid, polítics influents, el món universitari vegin que aquesta lluita per la independència de Catalunya no és cap “órdago de Mas” sinó un moviment autèntic del poble de Catalunya. Som nosaltres que ens vam manifestar a Brussel·les, que vam organitzar 500 consultes populars arreu del territori quan els polítics ens van dir que era impossible, nosaltres que no vam insistir que es comptarien tots els que assistissin a la primera manifestació de l'Assemblea l'11 de setembre del 2012 com a independentistes, nosaltres que vam encendre milers i milers d'espelmes, que vam insistir en combatre la pobresa energètica, que vam realitzar recorreguts en bici a les 41 comarques, que vam cantar en centenars de pobles, que vam montar milers de paradetes, que vam organitzar les manifestacions més massives, i més espectaculars que s'han vist mai al territori durant cinc anys seguits, que vam promoure conferències, fer vídeos, i moltes coses més.

Hem estat nosaltres. I no pararem fins que decidim el futur polític d'aquest país a les urnes. Ho han de saber.

170 fotògrafs han aportat aquestes 537 “proves” fotogràfiques perquè puguem demostrar que la democràcia funciona. Que si nosaltres ens organitzem, podem fer una cosa tan gran com crear el nostre propi estat. I estem guanyant: tenim una majoria a favor de la independència al Parlament de Catalunya per primera vegada i un president compromès a convocar un referèndum oficial i vinculant sobre la independència de Catalunya. El nostre president ha dit que quan guanyem el referèndum amb un 50% + 1 dels vots, es declararà la independència.

I last, però not least, em fa molta il·lusió poder-vos animar a posar el vostre granet de sorra en aquest projecte oferint-vos una recompensa molt especial de part de l'inconfusible company de lluites Jordi Calvís, el dissenyador del procés com ja sabeu: A partir de la tercera recompensa, rebreu a més a més a casa una il·lustració que vam co-crear sobre el referèndum, de ben segur que la recordeu. És tant actual com necessària i que figura en la última pàgina del llibre. No us la podeu perdre!

Il·lustració de Jordi Calvís sobre el referèndum
Així doncs, m'ajudes a enviar aquest llibre als polítics de Madrid, als periodistes més influents, tan espanyols com estrangers, i als ambaixadors?

Amb l'autoedició de qualitat, però rebaixant significativament els guanys en benefici de l'èxit d'aquest projecte, enlloc dels 24€ de preu de venda el poso a l'abast a 15€ perquè arribi aquest relat a l'Estat. Així, en puc enviar 300 amb 6000€, despeses d'enviament incloses.

Gràcies per tot el teu suport a l'"Operació Espanya".

Els llibres s'enviaran per Sant Jordi, entre el 17-19 d'abril. Per tant, aquesta campanya només durarà dues setmanes, fins l'11 d'abril.

I si vols algun llibre per regalar directament, en català, anglès o castellà, també me'l pots demanar!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

9 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • MARIEPASCALE

    MARIEPASCALE

    casi 7 años

    Estimada Liz:

    Tengo un proyecto de documental sobre la ANC para FRANCE TV y me gustaría mucho entrevistarla. Podría enviarme su email a la dirección siguiente por favor: [email protected]?

    Muchísimas gracias y enhorabuena por su libro !

  • Liz Castro

    Liz Castro
    Autor/a

    casi 7 años

    Gràcies, Marta!! :)

    Es poden fer múltiples aportacions per aproximar el que vols fer tu: 3 per 24 i 3 per 30!

    Una mica engorrós però crec que és la manera més senzilla!

    Merci!

  • Marta

    Marta

    casi 7 años

    Jo vaig participar en la correcció del castellà i em va agradar molt el llibre. Com ho he de fer per tenir-ne 3 en català i col.laborar per enviar-ne 6 en castellà? Amb això inverteixi ben a gust els guanys de la correcció! ☺

  • Liz Castro

    Liz Castro
    Autor/a

    casi 7 años

    Amb aquesta campanya miro de fer arribar el llibre a gent justament de l'Estat. Crec que no els arriba la realitat del que està passant a Catalunya i que és important, sobre tot a aquestes alçades, que els hi arribi.

  • Isaac Alonso

    Isaac Alonso

    casi 7 años

    Hola Liz.

    Nomes veig la opcio d'enviar-ho a personalitats de l'Estat Espanyol. Com puc fer que s'envii a personalitats d'arreu del mon? I puc triar a qui vull que s'envii o ja hi ha una llista de la gent a qui s'enviarà?

  • Liz Castro

    Liz Castro
    Autor/a

    casi 7 años

    Hola Montse i gràcies! Tens dues opcions, pots demanar l'opció de 24€ i te'l faig arribar directament o pots fer l'opció de 40€ i te'n faig arribar un en català i un a Madrid en castellà: https://www.verkami.com/projects/17503-per-sant-jordi-operacioespanya

  • montse

    montse

    casi 7 años

    Hola Liz vull comprar un llibre per col.laborar en el teu verkami. És per mi, com ho haig de fer xarxa triar-lo en català?

    Moltes gràcies per la teva esplèndida feina!

  • Liz Castro

    Liz Castro
    Autor/a

    casi 7 años

    En aquesta pàgina, només has de triar l'opció que més t'agrada: https://www.verkami.com/projects/17503-per-sant-jordi-operacioespanya

  • Kim

    Kim

    casi 7 años

    On es fa la donació?

#01 / Quan el voluntariat és la teva feina

originàriament publicat al Diari ARA
“Si vols regalar-los, fes-ho tu”. Així és com algú va respondre a la meva petició d’ajut per enviar exemplars de Muchos pequeños granos de arena arreu de l’Estat perquè els espanyols tinguin una visió més clara de la nostra realitat. Em pica, perquè vaig dubtar molt. No m’agrada demanar diners (o ajuda en general) a ningú. Aquest moviment té la força que té entre la societat civil malgrat una desconfiança palpable dels polítics, en part perquè som tots voluntaris. I és com hauria de ser. Però com més gran es fa el moviment, i més hores ocupa, més difícil és mantenir el ritme. Porto cinc o sis anys dedicant-me exclusivament a compartir informació sobre Catalunya a l’estranger, a través de xarxes, amb xerrades, parlant amb periodistes. Gràcies a haver venut molts llibres sobre HTML i EPUB tenia tant el know how per publicar informació com els recursos econòmics per mantenir-me econòmicament mentre no treballava.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies