❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Concert Comiat MACEDÒNIA "Fem un Pacte" Sala Razzmatazz 5 Febrer

Acomiadar-nos no ens ha de fer por! I volem fer-ho en un lloc diferent, especial... Un lloc on potser d' aquí a uns anys també hi anireu a escoltar els vostres grups preferits però que sempre podreu dir que la primera banda que hi vàreu sentir va ser MACEDÒNIA. La Sala "RAZZMATAZZ" de Barcelona!

MACEDÒNIA

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
814
Aportaciones
20.401€
De 10.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Acomiadar-nos no ens ha de fer por! I volem fer-ho en un lloc diferent, especial... Un lloc on potser d' aquí a uns anys també hi anireu a escoltar els vostres grups preferits però que sempre podreu dir que la primera banda que hi vàreu sentir va ser MACEDÒNIA. La Sala RAZZMATAZZ de Barcelona! Aquesta serà la darrera vegada que la Irene, la Paula, la Maria, la Carlota i la Sara pujaran a un escenari com una macedònia. Sense la teva ajuda aquest concert de comiat no serà possible!

Per què és tan especial aquest concert?

Aquest concert de comiat és un dels moments més importants per a Macedònia i sense la teva ajuda no serà possible. La Irene, La Paula, la Maria, la Carlota i la Sara porten 5 anys complint un somni fet realitat, Donant-ho tot .Amb aquest concert es pretén segellar una història que per sempre més formarà part de les vides de varies generacions de nens i nenes del país amb una generació de fruites. Aquest comiat és sabut per elles i per tots els fans, nens, nenes i famílies des del primer moment per això no volem que sigui un dia trist, sinó que serà un comiat serè i evidentment únic, especial i irrepetible. Serà la darrera vegada que aquesta generació trepitgi un escenari com a Macedònia. En aquest concert farem un pacte amb tots els moments viscuts a MACEDÒNIA. Un pacte d'infants, de nens i nenes que es fan grans i que estan contents i orgullosos d'haver crescut escoltant MACEDÒNIA. Un pacte d'infants, de nens i nenes que han rigut, plorat i viscut amb la banda sonora de fons de les nostres cançons .

La Nova Generació!!

MACEDÒNIA no s’atura! Aquest concert tant especial del dia 05 és un comiat a

l’actual generació però l’escenari de RAZZMATAZZ també acollirà els primers passos de la nova generació. Elles són la Mar, la Noa, l’ Anna, la Carlota i la Gina. Cinc nenes disposades a entregar els propers cinc anys de la seva vida a aquest projecte que intenta divertir, educar i acompanyar als nens i nenes del país des de fa 15 anys!

Per què RAZZMATAZZ?

Durant aquests cinc anys MACEDÒNIA ha actuat a espais que mai ens hauríem ni imaginat: El Palau de la Música, El Camp Nou, la Plaça de la Catedral de Barcelona…. Però quedava pendent un espai, el temple del rock, la Sala Razzmatazz, , la mítica sala de concerts del país , per on hi passen els grans artistes de tot el món.

Una sala per on és molt probable, que molts dels vostres pares i mares hi hagin viscut moments inoblidables, i on ens agradaria que a partir del dia 05 de febrer aquests grans moments siguin compartits amb vosaltres

Amb aquest esperit transversal, amb aquesta idea que la música és universal... ens ve de gust fer l’ últim concert de la generació de la Paula, la Sara, la Irene, la Maria i la Carlota en aquesta sala. Un lloc on potser d'aquí a uns anys els que ens vingueu a dir adéu, hi tornareu a escoltar els vostres grups preferits, però que sempre podreu dir que la primera banda que hi vau anar a escoltar va ser Macedònia, quan éreu petits/es., i que hi van poder actuar gràcies a la vostra ajuda

Fes un tour per la Sala!!!!!!

Razzmatazz

La Samarreta del concert

Per aquesta ocasió tan especial hem volgut oferir-vos la possibilitat de tenir un record per dos motius: el primer perquè la pugueu lluir el dia del concert, i el segon, perquè tots els que no pugueu venir a Razzmatazz però vulgueu ajudar-nos a que aquest concert sigui possible, ho pugueu fer comprant aquesta samarreta. Una samarreta amb el lema d’aquest comiat “Fem un pacte” que només podràs aconseguir a través d’aquest Verkami ja que el dia del concert no estarà a la venda.

Dues cançons inèdites:Fem un Pacte i Gràcies

La història més recent de Macedònia s’emociona amb cançons com Fem un pacte. Una cançó on les cinc noies proposen a tots els seus seguidors un pacte per no oblidar mai, mai, mai cap dels moments que han viscut junts. L’històric de Macedònia vibra amb cançons com Gràcies. Una cançó que la Irene, la Paula, la Sara, la Carlota i la Maria van cantar a l’anterior generació per agrair com les havien ajudat a entendre com funciona el grup.

Aquestes cançons no estan enregistrades ni es poden trobar a cap disc, és per aquest motiu que ens agradaria molt poder-les enregistrar en un estudi de gravació i poder-les oferir a tots els que vulgueu cantar-la a totes hores. Això només serà possible gràcies a la teva ajuda. Per aquest motiu hem pensat en oferir les cançons en un format innovador que també et servirà per emmagatzemar altres cançons que t’agradin, treballs de classe.... en una targeta digital personalitzada amb fotografies de les Macedònia amb una capacitat de 8GB

A què es destinaran els diners?

Una gran part dels diners que rebrem de les vostres aportacions els destinarem als lloguers de la Sala de concerts, d´ equips de so i de llums. Als músics i tècnics de so i llums que acompanyen a les Macedònia i en general totes les despeses que genera aquesta actuació.

El finançament també es destinarà a la fabricació del merchandising que oferim com a recompensa i a l´ enregistrament de dues cançons inèdites!!

Sense la vostra ajuda aquest concert tan especial no seria possible!

Sobre les recompenses:

Entrades: Una vegada finalitzat el Verkami us contactarem per enviar-vos per correu electrònic les entrades que hagueu comprat.

Samarreta i USB: Podreu recollir les samarretes i l’ USB a l’entrada de la Sala el mateix dia del concert.Si no vens al concert fes-ho saber i t´expliquem com rebre la teva recompensa a domicili A: [email protected]

Assaig Macedònia: Us contactarem per donar-vos l´adreça on es realitzarà l´assaig.

Assistència Prova de So: Per motius de seguretat aquest dia no podrem sortir a saludar-vos després del concert, per això i de forma limitada, amb aquesta ajuda uns quants podreu compartir una estona amb nosaltres, fer-nos fotos, xerrar, i veure la nostra prova de so, una experiència que segur que us agradarà!!!!

Recordeu que, si sou menors de 16anys heu d´anar acompanyats del vostre pare mare o tutor legal i que per tant aquests també han d´adquirir l´aportació per entrar.

Si desitgeu més informació...

Facebook

Twiter

Intagram

Youtube

Musical.ly @grupmacedoniaoficial

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

113 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Naira

    Naira

    más de 7 años

    Despres a fora ens podrem fer fotos amb elles?

  • MACEDÒNIA

    MACEDÒNIA
    Autor/a

    más de 7 años

    Podeu accedir a comprar l´entrada a:

    www.grupmacedonia.net

    Gràcies.

  • Marta

    Marta

    más de 7 años

    Voldriem comprar 5 entrades?

    En queden? Com ho hem de fer?

  • MACEDÒNIA

    MACEDÒNIA
    Autor/a

    más de 7 años

    Podeu accedir a comprar l´entrada a:

    www.grupmacedonia.net

    Gràcies.

  • Miriam

    Miriam

    más de 7 años

    com es que no es pot comprar entrades?

  • MACEDÒNIA

    MACEDÒNIA
    Autor/a

    más de 7 años

    Hola Naiara.

    En quan entreu a les proves de so ja us quedeu dins la Sala.

    Gràcies.

  • Naira

    Naira

    más de 7 años

    Si anem a mes proves de so avans del concert sortirem o ens quedarem a dintre?

  • MACEDÒNIA

    MACEDÒNIA
    Autor/a

    más de 7 años

    Podeu accedir a comprar l´entrada a:

    www.grupmacedonia.net

    Gràcies.

  • Naira

    Naira

    más de 7 años

    si encara no em comprat la entrada es pot? es per a una amiga meva que encara no la comprat

    Despres del concert ens podrem fer fotos amb elles?

  • MACEDÒNIA

    MACEDÒNIA
    Autor/a

    más de 7 años

    Podeu accedir a comprar l´entrada a:

    www.grupmacedonia.net

    Gràcies.

#01 / INFORMACIÓ CONCERT COMIAT MACEDÒNIA 05 FEBRER SALA RAZZMATAZZ

Benvolguts i Benvolgudes.

A DIA D´AVUI JA PODEM DIR QUE TENIM TOTES LES DADES COMPLERTES

OTORGADES PER VERKAMI REFERENT A TOTES LES VOSTRES APORTACIONS.DURANT ELS DARRERS DIES US HEM ANAT ENVIANT ENTRADES A MIDA QUE REBIEM INFORMACIÓ AL MOMENT.ELS QUE ENCARA NO HEU REBUT L´ENTRADA AL LLARG DELS PROPERS DIES HO FAREM EL MÉS ÁGIL POSSIBLE.

A TOTS AQUELLS QUE US FALTA COMPLETAR EL NOM US HEM ENVIAT UN CORREU ELECTRÒNIC DEMANANT-VOS NOM I COGNOM I PREGUEM QUE ENS HO ENVIEU EL MÉS AVIAT POSSIBLE.

INFORMACIÓ D´ENVIAMENTS:

ENTRADA AMB PACK SAMARRETA I/O USB O COMPRA USB O SAMARRETA PER SEPARAT:

LES ENTRADES PEL CONCERT US LES ANIREM ENVIANT PROGRESSIVAMENT, L'ENTRADA ÉS LA MATEIXA PER A TOTHOM. ELS USB`S O SAMARRETES, TAL I COM VAM DIR SE US ENTREGARAN EL 05 DE FEBRER A RAZZMATAZZ. NO US CAL CAP COMPROVANT TINDREM UNA LLISTA AMB EL VOSTRE NOM I APORTACIÓ QUE US CORRESPON, EN UN STAND D'ENTREGA QUE SERÀ CORRESPONENTMENT SENYALITZAT.

ENTRADA AMB ASSAIG EL DIA 21 A CASTELLAR DEL VALLÉS:

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies