❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Petites Dones

Adaptació teatral del clàssic literari "Little Women" de Louisa May Alcott. No es tracta només d'una obra romàntica o d'un drama familiar, sinó que per a les dones representa un qüestionament del seu paper a la història, un plantejament del rol femení des d'una altra perspectiva.

Petites Dones

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
98
Aportaciones
2.535€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Petites Dones és l’adaptació teatral del clàssic literari Little Women de Louisa May Alcott (1868).

El nostre objectiu:

Ha plogut molt des de l'any 1868, no obstant, a dia d'avui encara és possible identificar-se amb els conflictes socials que les dones de la familia March es troben. Amb aquesta obra volem fer-vos veure d'una manera propera i res violenta la manca de progrés envers el rol de la dona a la societat.

"Mujercitas"

Obra autobiogràfica que narra la vida de la família March, la qual està basada en les pròpies experiències de l’autora quan era una nena i vivia a la ciutat de Concord, Massachusetts amb la Guerra de Secessió com a rerefons.

La vida domèstica, el treball i l'amor vertader són els grans pilars temàtics de l'obra, sent necessaris per l'assoliment de la identitat individual de les nostres protagonistes. No es tracta només d'una obra romàntica o d'un drama familiar, sinó que per a les dones representa un qüestionament del seu paper a la història, un plantejament del rol femení des d'una altra perspectiva que a banda de tenir trets feministes és, per sobre de tot, humana.

A què destinarem les vostres aportacions?

Els diners recaptats serviran per cobrir parcialment les despeses de producció de l’espectacle que inclouen vestuari, escenografia i promoció, així com les recompenses de tots els que col·laboreu amb la causa.

Les despeses d'un espectacle teatral són gairebé infinites. Fins ara, la companyia s’ha autofinançat exclusivament amb el recursos i esforços dels seus components.

En cas de superar l'objectiu fixat, destinarem els diners a cobrir altres despeses realitzades com el disseny gràfic, la fotografia, la direcció i personal artístic i/o els músics de la funció!

Nosaltres tan sols demanem un petit percentatge del pressupost total. La vostra ajuda és molt important! :)

Sobre les recompenses

Totes les aportacions-recompenses que arribin abans del 28 de Novembre aniran destinades a l'estrena de l’obra el proper dia 2 de Desembre a la Farinera del Clot.

D’altra banda, totes aquelles aportacions-recompenses que arribin posteriorment es distribuiran per a les funcions del 20 i 22 de Gener al Cercle Catòlic de l'Hospitalet de Llobregat.

La recompensa de 300€ permet comprar l’espectacle. Tan la funció com les condicions s’acordaran segons l’espai i altres necessitats tècniques. Contactar amb la companyia via email: [email protected]

Si en voleu més informació, no dubteu a escriure-nos i us respondre'm de bon grat el més aviat possible.

Calendari previst

Residència de creació de l’ 1 de Setembre al 2 de Desembre a Barcelona.

Pre-estrena a Barcelona (a la Farinera del Clot) el 2 de Desembre i entrega de les recompenses anteriors al 28 de Novembre.

Estrena al Cercle Catòlic de l’Hospitalet (20 i 21 de Gener) i entrega de les recompenses posteriors al 28 de Novembre.

Equip artístic

Dramatúrgia i direcció: Marina Paytubí

Ajudantia de direcció i direcció musical:

Anita Díaz Escriche i Andrea Ramírez

Intèrprets:

Judit Ampudia

Anita Díaz Escriche

Albert Espelt

Celia Gómez

Sara López

Jaume Piguillem

Andrea Ramírez

Músics:

Miguel Ángel Marí

Marina Escriche

Producció: Cia. Petites Dones

+ Info

Facebook
Instagram

E-mail: [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies