❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Hemisfèria.cat publica un anuari en paper. Ajuda'ns a fer periodisme internacional

Som un col·lectiu de joves periodistes a l’estranger. Fa un any vam obrir el web Hemisfèria.cat per fer un periodisme internacional diferent. Ara volem publicar una revista especial en paper. Ajuda'ns!

Hemisfèria

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
120
Aportaciones
3.135€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Des d' Hemisfèria.cat volem celebrar el nostre primer aniversari publicant una revista en paper especial amb reportatges en profunditat per entendre el món d’avui més enllà de casa nostra. La revista es distribuirà en quioscos, llibreries i ateneus; i la presentarem en un acte públic amb periodistes de renom com a ponents.

Avui dia no hi ha cap revista als quioscos que faci periodisme internacional crític, reposat, en profunditat, de proximitat i en llengua catalana. Necessitem la teva ajuda per fer-ho realitat!

Què és Hemisfèria.cat?

La Xina, Estats Units, Argentina, Itàlia, Palestina, l'Índia, Austràlia, Xile, França, Mèxic, Regne Unit… Hemisfèria.cat consisteix a connectar tots aquests punts del mapa mundi per aconseguir teixir una cobertura global, sense fronteres ni prejudicis.

Som joves periodistes que fem informació internacional defugint les convencions habituals en què des de l'hemisferi nord s'explica la realitat de l'hemisferi sud. Per això nosaltres narrem allò que passa des d'on passa, responent a les necessitats de les persones i no dels Estats. I ho fem amb informació de primera mà i una aposta radical pels reportatges en profunditat.

Per què publiquem ara una revista en paper?

Després de la bona rebuda que hem tingut en aquest primer any d'Hemisfèria.cat, ara hem decidit fer un pas més i plantejar-nos un nou repte: volem publicar un número especial d'Hemisfèria en paper, amb continguts exclusius i que es distribuirà en quioscos i llibreries.

Des d' Hemisfèria.cat ja vam publicar una revista com a recompensa per als mecenes que ens van ajudar a tirar endavant el projecte. Aquesta vegada, però, volem anar més lluny i augmentar la qualitat i quantitat dels continguts així com la tirada i la distribució de la revista, que s'obrirà a tot el públic.

El paper és un suport que encaixa molt bé amb la filosofia d'Hemisfèria, la qual busca una lectura reposada i profunda de les realitats que ens envolten. A més, aquest número especial en paper ens permetrà arribar a més gent. Tot i això, els costos que suposa són massa elevats per nosaltres i, per això, demanem el teu suport!

Què hi trobaré a la Revista d'Hemisfèria?

Els continguts de la revista de moment són confidencials i els anirem desvetllant a mesura que s'acosti la data de publicació. Però ja us podem avançar que, entre d'altres, publicarem temes dels nostres corresponsals a Hong Kong, Mèxic i Palestina.

Com és habitual a Hemisfèria.cat, l'eix vertebrador seran els llargs reportatges sobre temàtiques que afecten la vida de les persones dels llocs des d'on escrivim. Però també hi haurà espai per entrevistes, anàlisis, perfils i alguna altra sopresa!

Aquest número especial de la Revista Hemisfèria farà una aposta per la fotografia com un dels elements visuals més característics.

I també explicarem diverses realitats del món pèr mitjà d'infogràfics i mapes per fer la informació més visual.

Què hi guanyo col·laborant amb Hemisfèria.cat?

Hemisfèria.cat és un projecte humil que portem un col·lectiu de joves periodistes amb moltes ganes d'explicar allò que veiem fora de Catalunya. No depenem de cap empresa, la qual cosa ens permet fer un periodisme lliure i independent, però a la vegada tenim pocs recursos.

Per això, qualsevol aportació, per petita que sigui, ens ajudarà a arribar a més llocs i en millors condicions per fer periodisme. I també ens permetrà cobrir els costos d'impressió i distribució de la revista, que són molt elevats. En resum, et podrem explicar millor allò que passa al món.

Aportis el que aportis, volem oferir-te alguns petits obsequis a mode de gratitud. Et convidem a venir a l'acte de presentació de la revista on podràs recollir les recompenses que hem preparat per a tu.

El calendari previst

Aquest acte se celebrarà a finals del mes de novembre a Barcelona i coincidirà amb l'inici de la distribució de la revista. Però a la presentació no només parlarem de nosaltres sinó que portarem reconeguts periodistes i professionals de la comunicació per debatre sobre un tema d'actualitat que avançarem pròximament!

I si no pots venir a la presentació, no et preocupis, et farem arribar el vídeo de l'acte així com els nostres obsequis i, per descomptat, també la revista!

Segueix-nos a les xarxes socials!

Per a més informació sobre el projecte, no dubtis en accedir a:

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies