❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Estrena del "Doble concert per a flauta, violí i cordes" de Salvador Brotons

El mestre Salvador Brotons ha compost aquesta obra per encàrrec de l'AC Amics del Castell de Concabella. La composició s'estrenarà en el marc del XII Festival de Música del Castell de Concabella l'octubre de 2016. Volem destinar els diners recaptats a sufragar aquesta iniciativa.

Categoría

Creado en

0
segundos
59
Aportaciones
3.500€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Estrena del ‘Doble concert per a flauta, violí i cordes’ del mestre Salvador Brotons

Descripció del projecte

L’Associació Cultural Amics del Castell de Concabella ha encarregat un ‘Doble concert per a flauta, violí i cordes’ al mestre Salvador Brotons, per estrenar-lo en el XII Festival de Música de Concabella.

Després de comprovar que el repertori per a aquesta instrumentació és escàs, vam pensar que fóra una bona idea d’encomanar una peça a un autor català d’una sòlida trajectòria.

El mestre Brotons, amb l’entusiasme i l’energia que el caracteritzen, de seguida es va engrescar amb la idea.

Si aconseguim portar a terme aquest projecte, en farem una preestrena exclusiva per als mecenes de Verkami el divendres 21 d’octubre a les 21h.

El programa d’aquest concert serà el següent:

I

J. Serra

Puigsoliu

S. Brotons

‘Doble concert per a flauta, violí i cordes Op. 138’ (pre-estrena exclusiva per als Mecenes de Verkami)

II

P. I. Txaikovski

Serenata per a cordes en do major Op. 48

Orquestra del Festival de Concabella

Salvador Brotons, direcció

Enric Ribalta, flauta

Anna Urpina, violí

El programa és el mateix que s'oferirà el dia següent en el marc del XII Festival de Música de Concabella.

Qui som?

L’Associació Cultural Amics del Castell de Concabella és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectius dinamitzar la vida social i cultural de les nostres terres i donar vida al patrimoni arquitectònic.

Concabella és un petit poble d’un centenar d’habitants integrat al municipi dels Plans de Sió (la Segarra). Els Amics del Castell organitzem una programació anual estable, l’emblema de la qual és el Festival de Música del Castell, que se celebra ininterrompudament des de l’any 2005.

Per què necessitem la vostra col·laboració?

L’organització d’una programació anual estable comporta moltes hores de dedicació i molt enginy per rumiar d’on traurem els diners per pagar-ho tot. Comptem amb el suport d'algunes institucions i mecenes privats, que sempre ens han fet costat i han cregut en la nostra iniciativa.

El gran repte que suposa per a nosaltres l’estrena d’aquest Doble concert ens obliga a recórrer al micromecenatge, convençuts com estem que el projecte s’ho val, ja que aquesta composició passarà a formar part del patrimoni musical català.

Així doncs, els diners recaptats mitjançant Verkami serviran per sufragar una part de les despeses que comporta la creació d’aquesta obra.

Sobre les recompenses

Si col·laboreu amb aquest projecte podreu aconseguir invitacions per a la preestrena exclusiva del divendres 21 d’octubre de 2016, així com una targeta d’agraïment amb el programa i signada pel mestre Brotons i els músics que interpretaran el concert. També podreu assistir a l’assaig general, obtenir còpies signades de la partitura i fins i tot sopar amb els músics abans del concert.

El ‘Doble concert per a flauta, violí i cordes Op. 138’ de Salvador Brotons

Aquest concert ha sigut compost pel mestre Brotons entre juny i juliol d’enguany. Consta de tres moviments, i la instrumentació és flauta i violí solistes, i orquestra de cordes (violí I, violí II, viola, violoncel i contrabaix). Té una durada aproximada de vint minuts.

Calendari previst

Totes les recompenses s’entregaran el divendres 21 d’octubre a Concabella, excepte les de la Fila 0, que es lliuraran la setmana següent al concert.

Agraïment

Us agraïm molt especialment el vostre interès i la vostra ajuda, que ens permetrà de fer nostre el proverbi que diu que “Quan creguis en una cosa posa-hi el cor, que les cames ja et seguiran”.

Moltes gràcies a tothom.

+Info

Us animem a preguntar-nos tots els dubtes que tingueu en el xat inferior. Si ho desitgeu, també podeu contactar amb nosaltres mitjançant les xarxes socials:

Pàgina web: concabella.cat

Twitter: @AmicsConcabella

E-mail: [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • AC AMICS DEL CASTELL DE CONCABELLA

    AC AMICS DEL CASTELL DE CONCABELLA
    Autor/a

    más de 7 años

    Hola Marina,

    Moltes gràcies pel seu comentari. Li agraïm que vulgui col·laborar amb el Verkami, tot i que lamentem dir-li que la campanya ja s'ha acabat.

    Si vol venir el dia 22 pot fer-ho tranquil·lament, vingui amb una mica de temps ja que no fem reserves.

    Saluacions,

    Enric

  • Marina Castells Llavanera

    Marina Castells Llavanera

    más de 7 años

    No veig com entrar a Verkami per fer aportacions. Voldria fer dues aportacions de 25 eur que veig que són del tipus que queden obertes.

    Com ho puc fer?

    M'agradaria reserva dues entrades pel dia 22, ja que em va millor que el del dia 21. Com fer-ho?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies