❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Irreflexions, primer disc de GinLemon'S

El nostre primer llarga durada s'anomena: "Irreflexions", expressió que vol induir a viure el moment, a "irreflexionar", com una filosofia de vida. Pensament que es reflexa, també, en la seua música, plena de ritme i melodies que ens porten a deixar de pensar i, tan sols, deixar-nos portar.

GinLemon'S

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
100
Aportaciones
2.235€
De 1.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Nosaltres

Gin Lemon's és un grup de música de Pedreguer conformat per amics de sempre, que units per la il·lusió per la música, però sobretot, per l'amistat i les ganes de compartir alguna cosa gran, s'han endinsat en l'aventura de fer el seu primer disc d'estudi.

Irreflexions

Aquest disc s'anomenarà Irreflexions, expressió que vol induir a viure el moment, a irreflexionar, com una filosofia de vida. Pensament que es reflexa, també, en la seua música, plena de ritmes i melodies que ens porten a deixar de pensar i, tan sols, deixar-nos portar.

Les lletres parlen de les experiències personals pròpies del grup, així com, situacions que veiem al dia a dia, vistes sempre des de l'optimisme i les ganes de viure la vida.

Els disc es gravarà als SoundKeys Studios del Verger, baix la producció de Joel Gilabert.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions ens ajudaran a fer front a les despeses d'enregistrament, producció, masterització i promoció del disc. Necessitem la vostra ajuda per fer aquest somni realitat.

Sobre les recompenses

A la vostra dreta trobareu una sèrie de recompenses entre les que trobareu l'edició física del disc, samarretes o l'entrada al concert de presentació. Les recompenses s'entregaran el dia del concert de la presentació del disc, al Rockodrom de Pedreguer, sols necessitarem que ens digueu el vostre nom o "nick". En cas de no anar al concert, vos farem arribar les recompenses posant-nos en contacte amb vosaltres, per mitjà de missatge privat en el nostre Facebook, per mitjà de telèfon (que el podreu trobar a la nostra pàgina de facebook) o per Gmail; [email protected].

Calendari previst

El disc es gravarà als SoundKeys Studios del Verger durant juliol i eixirà a la llum cap a octubre, per tant, les recompenses s’entregaran preferiblement al concert de presentació que tindrà lloc al Rockodrom de Pedreguer a finals d'octubre o principis de novembre.

+ Info

web

Facebook
Instagram
Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • GinLemon'S

    GinLemon'S
    Autor/a

    más de 7 años

    La distància per no cobrar despeses de transport serà de 100km o menys. No dubtes en preguntar qualsevol altre dubte.

  • Holi

    Holi

    más de 7 años

    Fins a quia distancia les despeses de transport estan incloses?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies