❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Embassa't 2012

L’EMBASSA'T és el Festival de Música Independent del Vallès. Un oasis musical a la programació de la comarca, donant l'oportunitat de pujar a l’escenari des de grups novells fins a d’altres més consagrats tant del panorama català, nacional com estranger en un entorn immillorable: La Bassa.

embassat

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
26
Aportaciones
1.195€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUÈ ÉS L’EMBASSA’T?

L’any 2009 se celebra la primera edició de L’EMBASSA’T a Sabadell. El recolzament de crítica i públic ens anima de de l'organitzadors a seguir endavant en aquesta carrera de fons que implica la preparació d’un festival musical. Amb la voluntat d’acostar la cultura i celebrar una jornada musico-festiva el Festival Independent del Vallès arriba enguany a la seva quarta edició havent-se consolidat com una data més dintre del calendari de festivals musicals a Catalunya.

La filosofia de festival i l'original emplaçament a la Bassa de Sant Oleguer, fan de l’EMBASSA’T un esdeveniment únic, apostant per ser un altaveu per aquelles propostes musicals que marcaran la tendència dels propers anys, mostrar l’estat de forma de les bandes més importants de l’actual escena musical catalana, així com explotar i donar a conèixer al gran públic les bandes emergents del cercle internacional menys comercials.

La falta de programació musical al Vallès, en viu i de qualitat, i la consciència de que existeix un públic que està disposat a participar a esdeveniments musicals d’aquest estil són els motors per continuar tirant endavant aquesta arriscada proposta en els temps que corren.

PER QUÈ US NECESSITEM?

El cert és que, donada la situació econòmica actual, el descens del suport públic ha creat un buit econòmic important. Per tal que la continuïtat del festival no es vegi amenaçada per pèrdues de qualitat artística, infraestructures, comoditat, espais etc. Veiem interessant utilitzar el micromecenatge per tal d’establir vincles amb el nostre públic més proper, vosaltres, fent-vos encara més protagonistes de l’edició d’aquest any.

Tots els diners recollits en aquesta campanya aniran destinats a mantenir l'emplaçament que dóna nom al festival però suposa una gran despesa i realment perilla per l'edició d'enguany.

L’organització dels paquets de mecenatge estan dissenyats per oferir una opció més enllà de la simple venda d’entrades, és a dir, tenir la possibilitat de viure el festival amb més privilegis. Evidentment tots els noms dels mecenes estaran presents en diferents espais del festival per homentajar la seva confiança amb aquest projecte. Viureu l'EMBASSA'T a flor de pell!

MOLTES GRÀCIES...

La vostra aportació, per petita que sigui serà enorme pel festival i ja agraïm des de l'organització la vostra paciència i esforç per haver llegit tot això. Ens veiem el proper 7 de Juliol a la Bassa de Sant Oleguer!

Llarga vida a l'EMBASSA'T i als seus Mecenes!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • rfort

    rfort

    casi 12 años

    Hola. Em podrien informar de si seria possible que, en cas que fes una aportació al projecte, no constés el meu nom com a micromecenes en els agraïments al web ni enlloc? Moltes gràcies.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies